למכירה, כרכני תירס,
1. כרכני תירס, סנואו. בקעו ביולי 2010. אחרי נשל וכמה ארוחות.
יש 3 זכרים ונקבה. בדוקים פופינג.
250 ש"ח לנקבה . 200 ש"ח לזכר. 750ש"ח לכולם.
תמונה של אחד הזכרים:

2. כרכן הטרו לבלאדרד, בן שנה, זכר . 400.
(השמאלי בתמונה)

3. סט פרובים 3 גדלים לבדיקת מין אצל בייביס זעמניים (כרכנים, קינגים, וכו'). אל חלד, נוחים לשימוש, קצה מעוגל למניעת פציעות.
100 ש"ח בלבד !. (60 ש"ח בקנית נחש)

4. פינצטות ארוכות, אל חלד, להאכלת נחשים, עקרבים, טרנטולות וכו'. פינצטות 20 ס"מ עם גומי בקצה לאחיזה טובה, נוחים לחיטוי.
70 ש"ח ליחידה, 2 ב 100 ש"ח.
40 ש"ח בלבד בקנית נחש!

5. מד טמפרטורה משולב עם מד לחות. + חיישן על כבל 1 מטר. יש קריאת טמפרטורה גם על היחידה עצמה, וגם על הכבל, בנוסף נותן חיווי על רמת הלחות. ואופציה להצגת ההיסטורה של הטמפרטורה ולחות הגבוהים והנמוכים שנמדדו מאז האיפוס האחרון (יש לחצן איפוס). נוח מאוד לבקרה , אם לא נמצאים רוב הזמן ורוצים לדעת מה התרחש כשלא הייתם. תצוגת LCD גדולה ונוחה. עובד על סוללת AAA אחת, (לא מסופקת).
170 שקל בלבד לתענוג הזה, בחנויות נמכר ב 399.
100 ש"ח בלבד בקנית נחש!

6. מד טמפרטורה ללא מד לחות, עם חיישן בקצה הכבל, קומפקטי, איכותי ונוח לקריאה. דיוק של עד עשירית המעלה. מגיע עם סוללות.
50 ש"ח ליחידה.
30 ש"ח בקנית נחש!

7. משטחי חימום בגדלים שונים, עם בקרת טמפרטורה בלבד, לא מוכר את הפשוטים ללא בקרה, פשוט לא משתלם לי ולכם. מחממים מצויין. לא מקצרים, ולא שורפים שום דבר לעומת כבל חימום.
180 ש"ח ליחידה.
100 ש"ח בלבד בקנית נחש!!!

8. וולדות עכברים להאכלה (קפואים).
10 יחידות מתנה בקנית נחש.
עד 30 יח', 5 ש"ח ל-1.
30-60 יח', 4 ש"ח ל-1.
60-100 יח', 3 ש"ח ל-1.
100-300 יח', 2.5 ש"ח ל-1.
300+ , 2 ש"ח ל-1.
1000+, 1.70 ש"ח ל-1.

9. לכלבים, קולר נגד נביחות אלקטרוני (חשמלי).
מתאים לכלבים גדולים וקטנים, מגיע עם סוללה.
אופן פעולת הקולר, נבחיה ראשונה, צפצוף (התראה), כל נביחה נוספת בטווח 30 שניות, צפצפוף + שוק חשמלי סטטי (לא מזיק). מתחזק עד 5 דרגות כל עוד הכלב ממשיך לנבוח, ואז נשאר על דרגה 5. הקולר מתאפס ברגע שלמעלה מ 30 שניות לא נשמעה נביחה.
עובד ב 100% מהפעמים.
לא מתאים אם יש יותר מכלב אחד מכיוון שנביחות של כלב אחר שעומד ליד יכולות להפעיל את הקולר
200 ש"ח ללא אחריות!
בתוספת אחריות לחצי שנה (החלפה בחדש). 300 ש"ח בלבד!

10. לכלבים, קולר אלקטרוני (חשמלי) לאילוף כלבים עם שלט רחוק.
טווח עד 300 מטר בשטח פתוח. לקולר 6 דרגות רטט או שוק אלקטרוני (חשמל סטטי, לא מזיק). הקולר נטען עם כבל USB מכל חיבור, אפילו מהחיבור USB במערכת באוטו.
מתאים לכלבים גדולים וקטנים, קולר מתכוונן.
הקולר זה לא פיתרון קסם, ומומלץ להשתמש בהדרכת מאלף. כלב שלא מבין פקודות, לא ידע לבצע אותן עם או בלי הקולר.
כל כלב מגיב בצורה שונה, לצערי אין לי דרך להתחייב להצלחה של 100%.
מחיר: 400 ש"ח בלבד, לא כולל משלוח.
כל הקולרים נבדקו לתקינות.

11. לכלבים, קולר אלקטרוני (חשמלי) לאילוף כלבים, לא נטען, מגיע עם סוללות. בעל 100 דרגות של עוצמה. (חשמל סטטי- לא מזיק לכלב). מגיע עם 2 קולרים, לשליטה ב 2 כלבים בו זמנית משלט אחלוטי אחד, טווח 300 מטר בשטח פתוח. הקולרים והשלט נבדקו לתקינות. בשלט אופציה לבחור באיזה קולר (כלב) לשלוט בכל רגע נתון, ואופציה לקביעת דרגת השוק הסטטי בין 1- 100.
הקולר זה לא פיתרון קסם, ומומלץ להשתמש בהדרכת מאלף. כלב שלא מבין פקודות, לא ידע לבצע אותן עם או בלי הקולר.
מחיר: 700 ש"ח בלבד!

12. פינק סלומון ברזילאית - Lasiodora Parahybana.
הטרנטולה השניה בגודלה בעולם.
נוחה לגידול - לא משהו שתרצו להחזיק על הידיים שהוא יגדל! :)
200 ש"ח ל-1, 300 ש"ח ל-2!
ftp://ftp.netvision.net.il/home/i/idanez/snake/Lasiodora-parahybana.jpg
יש אפשרות לרכוש את המוצרים דרך PayPal, כל מה שאפשר ישלח בדואר 24, (מהיום למחר). מה שלא- ישלח בדואר רשום.
בע"ח, חיים או מתים לא ישלחו בדואר ולא עם שליח. אפשר לאסוף אצלי, או לברר אם אני מגיע לאזור.
גר בנשר,
זמינות גבוהה באזור הצפון, מחדרה עד קרית שמונה.
זמין לפעמים גם למרכז וירושלים.
אפשר להשיג אותי כל שעות היום בטלפון
0523457839
או במייל: [email protected]
עידן.
1. כרכני תירס, סנואו. בקעו ביולי 2010. אחרי נשל וכמה ארוחות.
יש 3 זכרים ונקבה. בדוקים פופינג.
250 ש"ח לנקבה . 200 ש"ח לזכר. 750ש"ח לכולם.
תמונה של אחד הזכרים:

2. כרכן הטרו לבלאדרד, בן שנה, זכר . 400.
(השמאלי בתמונה)

3. סט פרובים 3 גדלים לבדיקת מין אצל בייביס זעמניים (כרכנים, קינגים, וכו'). אל חלד, נוחים לשימוש, קצה מעוגל למניעת פציעות.
100 ש"ח בלבד !. (60 ש"ח בקנית נחש)

4. פינצטות ארוכות, אל חלד, להאכלת נחשים, עקרבים, טרנטולות וכו'. פינצטות 20 ס"מ עם גומי בקצה לאחיזה טובה, נוחים לחיטוי.
70 ש"ח ליחידה, 2 ב 100 ש"ח.
40 ש"ח בלבד בקנית נחש!

5. מד טמפרטורה משולב עם מד לחות. + חיישן על כבל 1 מטר. יש קריאת טמפרטורה גם על היחידה עצמה, וגם על הכבל, בנוסף נותן חיווי על רמת הלחות. ואופציה להצגת ההיסטורה של הטמפרטורה ולחות הגבוהים והנמוכים שנמדדו מאז האיפוס האחרון (יש לחצן איפוס). נוח מאוד לבקרה , אם לא נמצאים רוב הזמן ורוצים לדעת מה התרחש כשלא הייתם. תצוגת LCD גדולה ונוחה. עובד על סוללת AAA אחת, (לא מסופקת).
170 שקל בלבד לתענוג הזה, בחנויות נמכר ב 399.
100 ש"ח בלבד בקנית נחש!

6. מד טמפרטורה ללא מד לחות, עם חיישן בקצה הכבל, קומפקטי, איכותי ונוח לקריאה. דיוק של עד עשירית המעלה. מגיע עם סוללות.
50 ש"ח ליחידה.
30 ש"ח בקנית נחש!
7. משטחי חימום בגדלים שונים, עם בקרת טמפרטורה בלבד, לא מוכר את הפשוטים ללא בקרה, פשוט לא משתלם לי ולכם. מחממים מצויין. לא מקצרים, ולא שורפים שום דבר לעומת כבל חימום.
180 ש"ח ליחידה.
100 ש"ח בלבד בקנית נחש!!!

8. וולדות עכברים להאכלה (קפואים).
10 יחידות מתנה בקנית נחש.
עד 30 יח', 5 ש"ח ל-1.
30-60 יח', 4 ש"ח ל-1.
60-100 יח', 3 ש"ח ל-1.
100-300 יח', 2.5 ש"ח ל-1.
300+ , 2 ש"ח ל-1.
1000+, 1.70 ש"ח ל-1.

9. לכלבים, קולר נגד נביחות אלקטרוני (חשמלי).
מתאים לכלבים גדולים וקטנים, מגיע עם סוללה.
אופן פעולת הקולר, נבחיה ראשונה, צפצוף (התראה), כל נביחה נוספת בטווח 30 שניות, צפצפוף + שוק חשמלי סטטי (לא מזיק). מתחזק עד 5 דרגות כל עוד הכלב ממשיך לנבוח, ואז נשאר על דרגה 5. הקולר מתאפס ברגע שלמעלה מ 30 שניות לא נשמעה נביחה.
עובד ב 100% מהפעמים.
לא מתאים אם יש יותר מכלב אחד מכיוון שנביחות של כלב אחר שעומד ליד יכולות להפעיל את הקולר
200 ש"ח ללא אחריות!
בתוספת אחריות לחצי שנה (החלפה בחדש). 300 ש"ח בלבד!

10. לכלבים, קולר אלקטרוני (חשמלי) לאילוף כלבים עם שלט רחוק.
טווח עד 300 מטר בשטח פתוח. לקולר 6 דרגות רטט או שוק אלקטרוני (חשמל סטטי, לא מזיק). הקולר נטען עם כבל USB מכל חיבור, אפילו מהחיבור USB במערכת באוטו.
מתאים לכלבים גדולים וקטנים, קולר מתכוונן.
מחיר: 400 ש"ח בלבד, לא כולל משלוח.
כל הקולרים נבדקו לתקינות.

11. לכלבים, קולר אלקטרוני (חשמלי) לאילוף כלבים, לא נטען, מגיע עם סוללות. בעל 100 דרגות של עוצמה. (חשמל סטטי- לא מזיק לכלב). מגיע עם 2 קולרים, לשליטה ב 2 כלבים בו זמנית משלט אחלוטי אחד, טווח 300 מטר בשטח פתוח. הקולרים והשלט נבדקו לתקינות. בשלט אופציה לבחור באיזה קולר (כלב) לשלוט בכל רגע נתון, ואופציה לקביעת דרגת השוק הסטטי בין 1- 100.
מחיר: 700 ש"ח בלבד!
12. פינק סלומון ברזילאית - Lasiodora Parahybana.
הטרנטולה השניה בגודלה בעולם.
נוחה לגידול - לא משהו שתרצו להחזיק על הידיים שהוא יגדל! :)
200 ש"ח ל-1, 300 ש"ח ל-2!
ftp://ftp.netvision.net.il/home/i/idanez/snake/Lasiodora-parahybana.jpg
יש אפשרות לרכוש את המוצרים דרך PayPal, כל מה שאפשר ישלח בדואר 24, (מהיום למחר). מה שלא- ישלח בדואר רשום.
בע"ח, חיים או מתים לא ישלחו בדואר ולא עם שליח. אפשר לאסוף אצלי, או לברר אם אני מגיע לאזור.
גר בנשר,
זמינות גבוהה באזור הצפון, מחדרה עד קרית שמונה.
זמין לפעמים גם למרכז וירושלים.
אפשר להשיג אותי כל שעות היום בטלפון
0523457839
או במייל: [email protected]
עידן.