התלהבות טרנטולית

חהחהח אני לא יודע אם זה לפה ....

אבל החלטתי להאכיל את הטרנטולה לפני שאני יוצא לעבוד(משמרת לילה), ואני זכרתי שבאחד הדפי גידול של גיא גפני ראיתי המלצה , שכאשר מדובר בעכביש קטן יחסית אז עדיף למלוק את הראש של הזחל , עכשיו האכלתי אותה כבר פעם בזחל אבל בקופסא הקטנה פה בטרריום פלסטיק הממזר הקטן הטלתי אותו לטרריום והוא ישר התחפר , נכנסתי לדילמה מה אני עושה אני חייב לזוז לעבודה אני לא יתחיל לחפש אותו במצע ,אז הנחתי שעד הבוקר לא יקרה כלום עוד לא הספקתי להסתובב וללכת היא ירדה מ התקרה הוציאה אותו מהאדמה וחתכה אותו לשתיים כמעט מיידית!!

אני אומר לכם העכבישה שלי טורפת על 😄
*מגדל בכיף*

Lasiodora parahybana -פאגוציט
Brachypelma smithi -הליקובקטר

מת על הפורום!!!!
היא הייתה רעבה ! 😄
פשוט תנסה להניח את הזחל ליד הטרנטולה ולוודא שהיא אכן טורפת אותו,
ולפניי שאתה נותן לה אתה יכול לנסות למחוץ לו את הראש אבל לא להרוג אותו לגמריי.
כן , פעם אחרונה ניסיתי יצא כזה מיץ לבן שקוף שכזה והיא עדיין הצליחה להתחפר מה שכואב שהיא מתחפרת ועקב זה שהיא פגועה התנועה שלה נעשית עוד יותר איטית והטרנטולה לא מגיבה ....זה חשוב לה התנועה של הטרף לא? , כי היא משתמשת בחושיה ולא בראייה כמו חיות אחרות...
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
זה נכון שהטרנטולות מסתמכות על חושים, אבל לדעתי זה מספיק שהטרף
רק יהיה חי ולא מת, מספיק גם תזוזה קטנה של הטרף כדיי שהטרנטולה תבחין בו..
תוודא גם שאתה נותן לטרנטולה טרף מתאים, שהוא לא גדול לה או משהו, אולי
בגלל זה היא קצת מהססת לפעמים.
אני מגדל מתחיל סופר מתחיל תאמין לי שאני חסר אונים לא רק שלי אישית קשה להשיג כל מזון מתאים(תולעי קמח,צרצרים וכולי....) אני גם לא יודע איך לקבוע בצורה מקצועית , לגבי הגודל אלו שיש לי כרגע היא טרפה 2 בטירוף תפסה אותם והכישה אותם אבל הם מתפתלים די הרבה זמן בין הניבים שלה ??.....

וזהו ככה בדרך כלל הם מתחפרים והיא לא עושה כלום 😢 😢 😢 😢

חשבתי אולי צרצרים קטנים הכי קטנים שיש , שיקפצו לה ויעצבנו אותה...מה אתם אומרים???
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!