שאלה בנושא טרריום לטרנטולה 6 ס"מ +/-

שלום לכולם!

רציתי לשאול קניתי טרנטולה כ 6 C"M , וקיבלתי אותה בקופסאת "חומוס" כזאת ,עכשיו לפני האש והגופרית אני יודע שטרנטולה מסתפקת במקום קטן וצוברת שם יותר ביטחון!! אבל עדיין ביחס לטרנטולה הקופסא אולי גדולה פי 4-5 בערך , האם ניתן לשכן אותה בטרריום פלסטיק קטן מאד (הכנתי מראש) אקסו טרה-

http://www.southcoastinverts.net/proddetail.php?prod=ExobreedingBox

147*196*302 m"m

תודה רבה רבה על העזרה!!!!!! 😛
*מגדל בכיף*

Lasiodora parahybana -פאגוציט
Brachypelma smithi -הליקובקטר

מת על הפורום!!!!
בנתיים לא חכה לעוד שתי נשלים ואז תעביר אותה.. היא קטנה מידי .
איך לפעול אם אני טיפש וכבר העברתי אותה (בגלל לא משנה מה..) לחכות או להעביר אותה בחזרה לכלי קטן יותר?????????

מתחנן לתשובה לפני שיקרה משהו בלתי הפיך!!
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
עכשיו העכבישה גם נמצאת למעלה אחרי שהות ממושכת למטה, יכול להיות שזה המצע ??, אני פעם ראשונה מרכיב מצע (כבול קוקוס של אקזו-טרה)....

נ.ב
תודה רבה רבה אביחי ➡️ ➡️ :)
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
בכיף :)

המצע יכול להיות רטוב יותר מידי או שהוא יבש מידי או שסתם בא לה להיות למעלה תבדוק אם המצע רטוב מידי .
יש! העכבישה שלי ירדה למטה והיא מטיילת שם בניחוחות!!
אפילו שבאתי אחרי העבודה והדלקתי את האור היא ישר נתנה הופעה ובאה לקידמת הטרריום....וראיתי לראשונה למעשה את הניבים(צירקידות?...) הם בצבע אדמדם כזה ובכלל המראה מלמטה מהמם!
עדיין אין לי מד לחות היום יהיה לי אז אני ידע אם המצע בסדר הוא לא..

בשירשורים קראתי שהתקרחות ורדורדה באיזור הבטן העליונה זה סימן לנשל ממשמש ובא?? :o
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
יונתן אני לא מסכים איתך ... טרנטולה שהתקרחות שלה ורודה היא סתם העיפה שיער, ברגע שזה יהיה יותר כהה על גוון השחור היא לקראת נשל
Avihiיונתן אני לא מסכים איתך ... טרנטולה שהתקרחות שלה ורודה היא סתם העיפה שיער, ברגע שזה יהיה יותר כהה על גוון השחור היא לקראת נשל
מחזק את אביחי (מי אני לחזק את מנהל פורום פרוקי רגליים?), קרחת אינה מעידה על נשל קרב. כשהקרחת מתחילה להשחיר זה אומר שמתחת לשכבת העור הנוכחית מתחילות לגדול שיערות, משמע שהטרנטולה מכינה את הגוף שלה לחשיפת שכבה עור חדשה, להלן התנשלות.
Almog
Avihiיונתן אני לא מסכים איתך ... טרנטולה שהתקרחות שלה ורודה היא סתם העיפה שיער, ברגע שזה יהיה יותר כהה על גוון השחור היא לקראת נשל
מחזק את אביחי (מי אני לחזק את מנהל פורום פרוקי רגליים?), קרחת אינה מעידה על נשל קרב. כשהקרחת מתחילה להשחיר זה אומר שמתחת לשכבת העור הנוכחית מתחילות לגדול שיערות, משמע שהטרנטולה מכינה את הגוף שלה לחשיפת שכבה עור חדשה, להלן התנשלות. 

כן חברים רק אולי חשוב לציין אני לא בטוח בזה אבל יש סימנים לטווית קורים על המצע עצמו....?

וכן , בגלל שהיא דיירת חדשה אצלי לא נתתי לה שום סיבה להבריש אולי טיפה כשאני פותח את הטרריום,האכלה התזת המצע וכולי היא לפעמים נבהלת וישר מברישה.... :( אבל לא בדרך קבע אני גם לא יודע אם ככה היא הייתה שלקחתי אותה.... יכול להיות שזה סימן רע??
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!