צמר גפן אצל העכברים (?)

בקיצור קרה מה שקרה היתעוררתי היום וראיתי שיש באקוריום מלה צמר גפן ואין לי מוסג מאיפה זה הגיעה :?
שאלתי את אימא שלי והיא אמרה שהיא בעצמה ראתה את זה ולא הבינה מאיפה זה
והשאלה עם להוציא אותו וזה יכול לבגוע בדרך כזאת או אחרת בעכברים
או שאפשר להשאיר את זה שם? 😳
לפעמים שמים צמר גפן שיתחפרו בו - בדקת שאף אחד לא שם להם צמר גפן, או שלא היה צמר גפן באף כלי שקנית?

אם זה לא צמר גפן, בדקי אם זו לא פרווה שנשרה/נתלשה מהעכברים.
Almogלפעמים שמים צמר גפן שיתחפרו בו - בדקת שאף אחד לא שם להם צמר גפן, או שלא היה צמר גפן באף כלי שקנית?

אם זה לא צמר גפן, בדקי אם זו לא פרווה שנשרה/נתלשה מהעכברים.
אני רק עם אימא שלי בבית והיא לא שמה שאלתי אותה איזה 4 פעמים
ובאקוריום אני משתמשת בו כמה חודשים וזה גם לא הייה בנסורת
וזה צמר גפן 100% וזה בכמות די גדולה :?
אולי הם פירקו את זה מאיזה חפץ אחר בטרריום, עדיף להוציא צמר גפן כי הוא צובר לכלוך ונהייה כהה ומסריח.
מומלץ שתהייה רק נסורת.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

ואני אומר תבדקתי שהעכברים לא יכולים לצאת מהכלוב :)
לא פעם ראיתי עכברים שיוצאים וחוזרים
gandalf
Gandalfואני אומר תבדקתי שהעכברים לא יכולים לצאת מהכלוב :)
לא פעם ראיתי עכברים שיוצאים וחוזרים

אני יחדד את מה שאתה אומר ויוסיף, לי היה עכבר מחמד, קראו לו ג'יימס.

ג'יימס מצא איזה יום רווח מספיק גדול בין הקורות ברזל בשביל לצאת מהכלוב.
הוא היה נעמד על הכלוב, מטייל, מסתכל מה קורה בבית.. ואיך שהייתי נכנס לחדר, היה חוזר פנימה.

כמה פעמים ראיתי צואה על הכלוב עצמו, לא הבנתי איך זה הגיע לשם.. אח"כ הכל התברר :) שהוא נתפס על חם..
בכל מקרה נתתי לו להמשיך לעשות את זה כי הוא היה חמוד ומבסוט מזה שהוא יכול לצאת לטייל ולחזור.

מקרה אחר שקרה לי, זה שהיה עכבר בבית.. שפשוט היה מביא דברים לעכברים שהיו בכלוב, הוא נמשך לריח של הנקבות, ולאוכל שלהם.. ופשוט היה מביא להם מתנות :)
זה היה מצחיק.

** אז חוץ מהעובדה שהם יכלו לצאת - יש סבירות שגם יש עכבר בבית שיכול להיכנס..