לא אוכלת

גם אצלם כשהשממית הייתה חדשה היא לא אכלה היא אצלי בערך 3 ימים והיא לא אוכלת
ושאלה בקשר לתא לחות שמתי כוספא עם חול עכשיו את החול להרטיב לגמרי או לקחת שפריצר ולרסס שמה?
וקראתי איפו שהוא שאמרו שלא מומלץ לשים חול בכלל ועם שמים אז לא להאכיל את הששמית בטרריום זה נכון?
קבל וידאו שאני מקווה שיעזור לך.
אייך לעשות תא לחות ללאופרד
http://www.youtube.com/watch?v=yqc14j9YRrY

אני ממליץ לך לקרא ולהשתמש באופציית החיפוש בפורום כדי לחפש מידע בנושא שאתה מחפש.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

לא הבנתי הכנתי תא לחות אבל שמתי בפנים חול והרטבתי אותו וזה לא עושה לחות זה סתם רטוב וקשה אז השאלה שלי היא איך לעשות שיהיה לחות?
תא לחות- קופסא אטומה לאור עם חור דיי קטן (שהשממית תוכל להיכנס) תפזר חול ותרסס מים כל לילה קצת לא הרבה! שלא יהיה בוץ החול צריך להיות לח לא יותר מזה אפשר לרסס על השיכבה העליונה של החול ועל דפנות הקופסא.
התא לחות צריך להיות בצד הקר של הטרריום.
בהצלחה. :)
אתה לא חייב חול בתא לחות, אני למשל הישתמשתי בכבול בתא לחות ,וריססתי כל ערב וכל צהריים והשממיות ממש אהבו את זה.
יש לי רק חול ריססתי היום וזה לא עושה לחות והחול ניהיה די קשה ומגעיל כזה מה אני יכול לשים שמה ותסבירו לי איך למשל נייר אז להרטיב אותו או לרסס אותו?
חול זה טוב לתא לחות ?
הכלי שלך יחסית אטום? רק עם פתח אחד כמו בסרטון ?
לחות זה משהו שלא נוצר בשניה לוקח כמה זמן עד שהיא מצטברת בתוך התא.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

כן הכנתי לפני הרבה זמן משהוא די דומה ועשיתי חורים קטנים למעלה לרסס כול יום או רק לפני נשל?
guillekingכן הכנתי לפני הרבה זמן משהוא די דומה ועשיתי חורים קטנים למעלה לרסס כול יום או רק לפני נשל?
לא אמורים להיות חורים מלמעלה.
רשמתי לך שזה צרך להיות אטום ורק חור אחד בכניסה.
ואז אתה מרסס בפנים כל 3-4 ימים שאתה רואה שהמצע בפנים לא לח.
הימים הם המלצה בלבד, אתה קובע בהתאם לזמן שאתה מסתכל על המצע מהרגע שהוא לח עד שהוא מתייבש.

תיאור Alt חסר