טרנטולה מקורזלת

שלום,
אני קונה עוד מעט טרנטולה מקורזלת ואני לא ממש יודע עליה הכל,
אז רציתי לבקש עם מישהו יודע עליה את הדברים או שהוא מכיר מדריך שמפרט את כל הדברים שאני צריך לדעת עליה שיביא לי בבקשה את המדריך או את המידע.

תודה לעוזרים :D
פה יש דף גידול מקורזלת
/forums/topic/17467

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

לפעמים זה בדיוק אותו דבר, רק שה"פלאנטיישן סויל" זה באריזה של אקזוטרה. צריך לקרוא מה כתוב על הקופסא של הפלאנטיישן סויל ולראות מה יש בה.
כבול עדיף... תפריד בין המושגים "כבול" ל"קוקוס", זה שני מצעים שונים. שניהם מתאימים לטרנטולות, אם כי הקוקוס בדרך כלל מעלה עובש בלחות גבוהה מידי. plantation soil זה קוקוס.
shach1234קוקו פיין וכבול זה אותו דבר?
קוקו פיין זה סיבי קוקוס,
וכבול זה כבול
תקרא פה ככה מה זה כבול בכללי http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%9C

שתקבל מושג על התרכובת של סוג המצע הזה.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אז לא הבנתי מה כדאי לי לקנות כבול או קוקו פיין או קוקוס?
ובאיזה אחוזי לחות הקוקוס מעלה עובש?
ומישהו יכול להביא לי תמונה של כבול ותמונה של קוקוס בבקשה כדי שעדה מזה מה...
עידן ברלדכבול עדיף... תפריד בין המושגים "כבול" ל"קוקוס", זה שני מצעים שונים. שניהם מתאימים לטרנטולות, אם כי הקוקוס בדרך כלל מעלה עובש בלחות גבוהה מידי. plantation soil זה קוקוס.
עידן ענה לך פה מה עדיף (כבול ). לא צריך כל מיני דברים כמו סיבי קוקוס וקוקו פיין .

ככה נראה כבול :

ככה נראה סיבי קוקוס:

(קרידיט ל mooseyscountrygarden)

אביחי