שלום,
אני קונה עוד מעט טרנטולה מקורזלת ואני לא ממש יודע עליה הכל,
אז רציתי לבקש עם מישהו יודע עליה את הדברים או שהוא מכיר מדריך שמפרט את כל הדברים שאני צריך לדעת עליה שיביא לי בבקשה את המדריך או את המידע.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
כבול עדיף... תפריד בין המושגים "כבול" ל"קוקוס", זה שני מצעים שונים. שניהם מתאימים לטרנטולות, אם כי הקוקוס בדרך כלל מעלה עובש בלחות גבוהה מידי. plantation soil זה קוקוס.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
אז לא הבנתי מה כדאי לי לקנות כבול או קוקו פיין או קוקוס?
ובאיזה אחוזי לחות הקוקוס מעלה עובש?
ומישהו יכול להביא לי תמונה של כבול ותמונה של קוקוס בבקשה כדי שעדה מזה מה...
עידן ברלדכבול עדיף... תפריד בין המושגים "כבול" ל"קוקוס", זה שני מצעים שונים. שניהם מתאימים לטרנטולות, אם כי הקוקוס בדרך כלל מעלה עובש בלחות גבוהה מידי. plantation soil זה קוקוס.
עידן ענה לך פה מה עדיף (כבול ). לא צריך כל מיני דברים כמו סיבי קוקוס וקוקו פיין .