אוכל לתיקנים אפריקאים

יש לי בבית אוכל לארנבים\אוגרים עם ויטמין סי ושמעתי ממישהו שהאפריקאים אוכלים גם אותו.. השאלה כמה זה טוב?
כי עד עכשיו לפי מה שהבנתי מכל מה שאנשים כתבו פה זה שהכי טוב לשים אוכל לכלבים
שלום

תשמע אין לי מושג עד כמה האוכל לאוגרים וארנבים יכול להועיל אבל הוא גם לא יכול להזיק ,אני kמשל מאכיל תתיקנים אצלי באוכל לדגים וזה לא פוגע בהם . בדרך כלל אומרים להאכיל במזון לכלבים/ חתולים כי זה מה שיותר נפוץ .

בהצלחה
אביחי
Pedroיש לי בבית אוכל לארנבים\אוגרים עם ויטמין סי ושמעתי ממישהו שהאפריקאים אוכלים גם אותו.. השאלה כמה זה טוב?
כי עד עכשיו לפי מה שהבנתי מכל מה שאנשים כתבו פה זה שהכי טוב לשים אוכל לכלבים
מה השם של הסוג של האוכל ? אם יש שם באנגלית גם טוב
ותמונה של האריזה.
תשמע תיקנים הם חיה מאוד חזקה זה לא יהרוג טיפה אוכל לארנבות ..

תיקנים יכולים לשרוד פצצת אטום אז קצת אוכל לארנבות לא יזיק להם אלה אפילו יועיל זה גיוון
Avihiתשמע תיקנים הם חיה מאוד חזקה זה לא יהרוג טיפה אוכל לארנבות ..

תיקנים יכולים לשרוד פצצת אטום אז קצת אוכל לארנבות לא יזיק להם אלה אפילו יועיל זה גיוון
תיקנים שורדים פי 8 יותר קרינה מאדם, מתאוששים אחרי 12 שעות מתחת למים, שורדים ב50 מעלות צלזיוס וגם מתחת ל0, ועדיין מתהפכים על גב עם רגליים באוויר כשהם נתקלים בK900, שלא נדבר על כפכף מכוון.

בנוגע לאוכל ארנבות; זה מכיל סיבים, פחמימה, חלבון ושומן? זה יעבוד.
Almog
Avihiתשמע תיקנים הם חיה מאוד חזקה זה לא יהרוג טיפה אוכל לארנבות ..

תיקנים שורדים פי 8 יותר קרינה מאדם, מתאוששים אחרי 12 שעות מתחת למים, שורדים ב50 מעלות צלזיוס וגם מתחת ל0, ועדיין מתהפכים על גב עם רגליים באוויר כשהם נתקלים בK900, שלא נדבר על כפכף מכוון.

בנוגע לאוכל ארנבות; זה מכיל סיבים, פחמימה, חלבון ושומן? זה יעבוד.
אוקיי לא הבנתי מה באת להגיד עם כל התיאורים הקיצוניים האלה אבל שיהיה .
נראה לי שהנושא הזה מיצא הוא קיבל את התשובה שלו . האוכל לארנבות בסדר גמור אתה יכול להאכיל בזה.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.