דילמת האכלה של כרכן תירס

אני חדש פה בפורום יש לי בעיה, אבא שלי ואני היינו צריכים ללכת ליקנות כרכן תירס אבל הוא אומר שהוא לא יגדל עכברים בבית ולא ישים במקפיא האם למישהו קרה מצב דומה ויכול לתת לי עצה מה להגיד לו?

ההודעה שלך עברה שינוי נוסח ועריכת שגיאות כתיב, להבא העזר במבוגר כדי לכתוב הודעה ברורה וקריאה.
אם אני הייתי בצבך הייתי אומר לאבא שלי את הדבר הבא:
"תודה רבה אבא. מכייון שאני גר בביתך אני מכבד את רצונך. אני כבר אקנה ואגדל נחש בצורה טובה כאשר אהיה מבוגר מספיק ואגור בבית משלי."
בינתיים, תוכל להמשיך לבדוק ביחד עם אביך איזה בעל-חיים אחרים הוא כן היה מוכן שתגדלו בצורה מיטבית בביתכם. אם אינך יכול להחזיק בעל חיים בצורה הטובה ביותר המתאימה לו עדיף שלא תחזיק אותו בכלל.
דר דודו אשחראם אני הייתי בצבך הייתי אומר לאבא שלי את הדבר הבא:
"תודה רבה אבא. מכייון שאני גר בביתך אני מכבד את רצונך. אני כבר אקנה ואגדל נחש בצורה טובה כאשר אהיה מבוגר מספיק ואגור בבית משלי."
בינתיים, תוכל להמשיך לבדוק ביחד עם אביך איזה בעל-חיים אחרים הוא כן היה מוכן שתגדלו בצורה מיטבית בביתכם. אם אינך יכול להחזיק בעל חיים בצורה הטובה ביותר המתאימה לו עדיף שלא תחזיק אותו בכלל.
גידול עכברים הוא לא תנאי לאחזקת נחש... ניתן לרכוש עכברים קפואים ממספר לא מבוטל של מקורות... וזה לדעת רבים, ואני ביניהם, עדיף.
אני הייתי מציע לך בנתיים ללכת לקנות כל שבוע עכבר אחד כמו שאחרים הציעו כאן, ויכול להיות שעם הזמן תצליח לשכנע את אבא שלך לקנות כמות ולהקפיא במקפיא בקופסא סגורה ו*אטומה היטב*.

בהצלחה