נושא האכלה בשממיות מצויצות

:?
לחברי הפורום שלום.
יש לי שאלה רכשתי זוג קרסטד , ושאלתי בנושא האכלה היא..
מתי הם אוכולות? רק בלילה ...כרגע ניראה שבמהלך היום כל אחת מצאה לה פינה שבקושי הם זזות...אולי בגלל שעוד לא התרגלו?
כמו כן בנושא האכלה , אם הם אוכלות רק בלילה? אז איך הפיקוח שלי שהם באמת אכלו?
אתמול בלילה ניסיתי להאכיל כמה פעמים בעזרת תינצה בתולעי קמח אך ללא הואיל.וכאשר השארתי 3 מהן בתוך כלי האכלה של אקסוטררה הנחשושיות מידי פעם הצליחו לצאת ולהיבלע בתוך הברק ... איך ניתן להאכיל מבלי שיברחו...כרגע גם השארתי להם כלי קטן עם גרבר בתקווה שירדו ללקק ממנו..
בבקשה מעט טיפים על נושא האכלה...
אשמח לבקר מישהו מאזור זכרון בכדי ללמוד יותר ולהשכיל יותר..
מחכה לתשובה במהרה...
אוהד
בבקשה תעזרו לי זה כבר יום השני ולא ראיתי שום ניסיון אכילה מצד השממיות ניסיתי גרבר וניסיתי להשאיר תולעי קמח אבל לא ראיתי שום ניסיון אכילה.
בשלב ראשון, קרא בבקשה את דף הגידול שבאתר

השממיות האלו פעילות לילה וזה שאתה מפריע להם במהלך היום רק מגביר את הסטרס שלהם מהמעבר.
איך תראה אותן אוכלות ? - שב ליד הטרריום בלילה בשקט ותמתין. (תאורה מינימלית)
עם הזמן הן ירגישו בטוחות יותר ויקחו ממך חרקים כבר בשעות הערב.
אם בורחים לך חרקים מכלי ההאלה פשוט תחליף לכלי אחר. יכול להיות כל קערת זכוכית, לא חייב להיות של אקזוטרה
אתה לא יודע כבר כמה פעמים קראתי אני זוכר אותו בעל פה כבר...
אבל לא מתואר שם את מה שתיארתי או כמו שאתה תיארת לא מתואר שם נושא האכלה של פריטים חדשים מתואר שם בכללי שהם אוכלות זחלי חיפושית קמח צרצרים מחית פירות..
אבל אני רציתי לדעת כמגדל שרק מתחיל ויש לו זוג שצריך איקלום...
אבל תודה כבר שיניתי את הכלי לכלי זכוכית איך לא חשבתי על זה..
לגבי תאורה, תאורת לד כחולה זה בסדר?
איזה כיף זה לראות את הקרסטד הדיכאוניים (מהמעבר) שלי מתעוררות לחיים שזורקים להם כמה צרצרים
ממש טרפו אותם....(וגם אישתי כמעט טרפה אותי כשראתה שיש צרצר שמסתובב לי בבית, איך הוא ברח לי...)
אני צריך להתחיל לגדל צרצרים...
או כדי לקנות קצת כל פעם?....
תראה בקישור הזה "צרצרים" במה זה כרוך ותראה אם זה מתאים לך...

מקווה שעזרתי לך

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

כיף לשמוע. שיהיה בהצלחה.
אנחנו מאוד אוהבים כאן תמונות...
כמו שאמרתי לך, צרצרים מיד יעוררו אותן ויוציאו אותן מכל סטרס 😄

קח בחשבון שהן רגילות למחיות פרי ולזחלי קמח וכל פעם שנתתי להן כמה ימים רצוף צרצרים, הן עיקמו את האף כשהחזרתי אותן למחיות ולזחלים.

אני לא שולל לתת להן צרצרים אבל בקמצנות :wink:

ובזמן שהוא לא מעלה תמונות, אני אעלה תמונות של השותפות לטרריום שלהן עד לאחרונה
לטאות 010.jpgלטאות 011.jpg
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
תודה לכולם על התגובות ...
לגבי הצרצרים והמחית בנתיים כמו שאמרת לי אז יש להם מכסה של גרבר שאני ממלא אותו מידי יומיים.
והצרצרים חופשיים ומיכיוון שיש בטרריום המון נקיקים טיבעיים בקיר אז הם מתחבאים היטב ומידי פעם יוצא חייל אמיץ להקריב את עצמו עד עכשיו אני שומע צירצורים אז זה אומר שנשארו כמה..אבל הם מלקקות גם את הגרבר.
ולגבי תולעי הקמח לא ראיתי אפילו ניסיון אחד השארתי בקערה מרצפה אבל כלום ניסיתי עם פינצטה אבל גם כלום...יש דרך אחרת?
מה אתם עושים לגבי ריח הקקי שלהם????זה די חזק....בשילוב לחות הטרריום זה פפפפפפפפפפ:)
אני בהחלט יעלה תמונות אבל אין לי זמן כרגע אז במהלך השבוע
בכל מקרה אני חושב שאני אקנה לי סטוק רציני של צרצרים וננסה להתחיל לגדל לצרכים אישיים....