פיתון עצים ירוק

שלום לכולם,
מישהו במקרה שמע על מישהו שמחזיקאו מחזיק בעצמו פיתון עצים ירוק? גם אים הוא לא למכירה!
תודה
irinekaשלום לכולם,
מישהו במקרה שמע על מישהו שמחזיקאו מחזיק בעצמו פיתון עצים ירוק? גם אים הוא לא למכירה!
תודה
וודאי, בסופו של דבר כל מגדל ירצה לחוות טיפול בנחש הזה 😎 .
אני די בטוח שאם תשתמשי במנוע החיפוש באתר תגיע לכמה מודעות ,אפילו עם תמונות, של פרטים המצויים אצל מגדלים בארץ..
אפילו 2 (לפחות) מהפיתונים שלי מככבים במודעות הללו , הנקבה הגדולה שלי אף היתה בתצוגת הזוחלים שהתרחשה במאי האחרון.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
שלום,
מההודעה שלך אני מבינה שיש לך נקבה? ומכמה אנשים בתחום שמעתי שהיה או יש לך זכר שאתה מוכר ב3 אלף תקן אותי אים אני טועה?
irinekaשלום,
מההודעה שלך אני מבינה שיש לך נקבה? ומכמה אנשים בתחום שמעתי שהיה או יש לך זכר שאתה מוכר ב3 אלף תקן אותי אים אני טועה?
יש לי יותר מנקבה..
והיה,הוא נמכר (להבא זו שאלה שמתאימה להודעה פרטית או לטלפון).

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

irineka"יותר מנקבה"?
יש לך במקרה בייביס מהם?
שאלות שלא קשורות לפרום אני מבקש לשמור לתיבות הפרטיות.

תודה :)

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

תודה על התשובות, שאלתי מתוך סקרנות, לא במטרת מסחר :)
למיטב ידיעתי היה בארץ ריבוי יחיד מוצלח של פיתוני עצים ירוקים, והוא היה די מזמן- ייתכן שיהיו עוד בהמשך.
באופן אישי גידלתי פע"י נקבה... ובמהלך השנה בה גידלתי אותה למדתי דבר אחד מאוד ברור... זה לא נחש עבור כול אחד.
מעבר לאופי הלעיתים לא נעים, מדובר בנחש עדין, שאנשים שאוהבים להחזיק על הידיים את הנחשים שלהם ייתכן שימצאו מאוד לא נוח.
כמו כן אחזקה של בעל חיים כזה, כרבים אחרים, מאוד מגביל- מדובר בבע"ח שצריך התייחסות יום יומית או הקמת תשתית אוטומטית לא מאוד זולה לתחזוקת טמפ' ובעיקר לחות.

זה לא מסובך כמו שהרבה נוטים לתאר את זה, פשוט באמת לא מתאים לכול אחד.
אני מבינה אותך לחלוטין,
העיניין הקטן הוא , שלא מדובר על עלויות הגבוהות שמטרידות אותי, אלא יותר העיניין שמאוד קשה למצוא מישהו שמוכן לחלוק איתי מידע בנוגע לאים קיימים אצל מישהו הפיתונים, אולי יש בייביס? ואים קיימים ,כמו שיובל אוסמן אמר " יותר מנקבה" ואף זכר שנמכר, מדוע אין המעונינים לזווג?
או אפילו מידע, מי עושה ייבוא בקרוב, או אולי עשה כבר , או מתכנן ומחפש שותפים לעיניין.
כל שאר הדברים לגבי אופן הגידול, המחקרים , והמגבלות והקושי, לדעתי הם דברים שאנשים יכולים להרשות לעצמם אים מספיק רוצים( כמוני למשל).
לא חושב שיש מעטה סודיות סביב הנושא.
פשוט השאלות שהפנית ליובל מתאימות יותר לשיחת טלפון אישית או למסר פרטי.
המטרה שלו הייתה (לדעתי :wink: ) לא להפוך את השירשור למודעת מכירה.
יש לא מעט פרטים בארץ, וחלק מהם אף מוצעים למכירה.
לגבי ריבוי, היו כמה וכמה ניסיונות. אם מישהו ירצה לשתף זו ההזדמנות (אולי Lina???)
מקווה שעזרתי "לפזר את הערפל"
כמובן שאין מעטה סודיות סביב העיניין.. אבל כן-לי יש יותר מנקבה וגם יותר מזכר, ועדיין ביביס אין ,תהיי בטוחה שאם יהיה שוב ריבוי מוצלח של היפיופים האלו בארץ את תראי מודעות בנושא וסביר שגם בהמשך מודעות מכירה.

ריבוי gtp אינו עיניין של מה בכך כמו שבטח הבנת, וכמו שכתבו לך-זה נעשה רק פעם אחת בהצלחה בארץ בשיתוף פעולה בין שני מגדלים שונים (ולפחות אחד מהנחשים שהיו אחראים לצאצאים כבר לא בין עולמנו היום).
מאז היו "הצלחות חלקיות" אצלי ואצל עוד כמה שאני יודע עליהם {הכוונה לביצים לא פוריות,או לביצים שדרכן לא צלחה בהדגרה}, ככה שאני מאמין שלא רחוק היום עד שנזכה לראות צברים כאלו :D.

לא פעם הגיעו GTP ביבוא ,צעירים ובוגרים..ככה שאם הכיוון שלך הוא פרט מיובא אני מאמין שטלפון ליבואנים מהתחום יתן לך מענה למתי ולכמה..

אגב,אני ממליץ מאוד על הספר- "The more complete chondro" שכתב המגדל המדופלם גרג מקסוול - גם אם עדיין אין ברשותך פע"י, ספר מומלץ מאוד!

בהצלחה בכל החלטה :)

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]