נחשה בהפתעה - אשמח לעצה

שלום לכולם!
לפני שלושה חודשים בערך קיבלתי מתנה מיוחדת- פיתונה מתכדרת יפהפיה.
עכשיו, אמנם תמיד אהבתי נחשים, אבל קצת פחדתי לגדל אחד, משום מה שכנעו אותי כל פעם שבגלל שאני בחורה אולי זה יהיה קצת גדול עלי. בהתחלה רציתי למסור אותה למישהו שמבין עניין, אבל האמת היא שהיא חיה פשוט מדהימה ואני לא מסוגלת להיפרד ממנה. היא נראית בריאה, אוכלת טוב, השילה את העור כשרק קיבלתי אותה, והעיניים שלה בדיוק נהיו שוב חלביות לפני יומיים. כמה דברים שחשוב לי לדעת, דבר ראשון,והכי חשוב, איפה אני מוצאת וטרינר מתאים? דבר שני, אף פעם לא ראיתי אותה שותה מכלי המים. יש כלי מים גדול מספיק בשביל שהיא תוכל להיכנס לתוכו, והוא נשמר נקי. היא מסתובבת על הקצה שלו וזהו. זה צריך להדאיג אותי? ודבר שלישי, האם בכלל כדאי למישהי עם ידע חלקי בלבד על נחשים לגדל חיה כזו? בכל זאת, עם כל ההנאה שבדבר, הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להזיק לה באיזשהו אופן.
תודה רבה מראש
שלום וברוכה הבאה לפורום.

אין קשר בין יכולת הגידול למין המגדל. יש כאן מגדלות שעושות עבודה לא פחות טובה מאשר מגדלים.
פיתון מתכדר נחשב לנחש שאינו מסובך לגידול ועם גישה כמו שלך, לא נראה שתהיה לך בעיה להסתדר איתו.
אף אחד לא נולד עם ידע והחוכמה היא ללמוד כל מה שדרוש לצורך גידול החיה שאת מגדלת. הפורום הזה הוא מקום טוב לשאול בו שאלות וללמוד מנסיונם של אחרים.
בראש הפורום יש דף גידול של פיתון מתכדר ומומלץ לקרוא אותו.
הפיתון המתכדר נחשב לנחש ביישן שאינו פעיל יותר מידי, אבל תהיי בטוחה שהוא שותה כשהוא רוצה ואין מה לדאוג מהענין הזה.
בדף הבית של האתר תוכלי לראות רשימה של וטרינרים שמתמחים בזוחלים. יש כאן גם פורום שאותו מנהל וטרינר. אם יש איזו בעיה עם הנחש תוכלי לשאול בפורום ותקבלי הכוונה.

תתחדשי ובהצלחה עם הגידול
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
קראתי את דף הגידול, והאמת שגם את רוב השאלות שכבר היו בפורום :)
שמחתי למצוא את הפורום הזה כי באמת שאין כל כך הרבה מידע בחוץ , או
שפשוט לא ידעתי איפה לחפש. המון תודה על התגובה, ושיהיה יום טוב! 😎