שלום, בזמן האחרון שמתי עין על עקרבים ועכבישים והחלטתי שאולי אגדל עקרב אחרי הרבה מאד בדיקות באינטרנט וברחבי הפורום הזה ואחרים.. לאחר הרבה חיפוש מידע החלטתי שהעקרב האידיאלי בשבילי יהיה הפנדינוס אימפרטור / עביד מלכותי מכיוון שהוא לא מזיק וקל יחסית לגדל אותו גם אם אני לא מבין בזה והוא הכי הרשים ועניין אותי... אני רק צריך לדעת מה דעתכם וכמה דבר כזה עולה? זאת אומרת איפה אני יכול לקנות אותו ואת כל מה שצריך אליו, ומה אני צריך אליו... מבחינת טרריום ומזון והכל כי אף פעם לא גידלתי חיה חוץ מכלבה ואני לא הכי מבין בזה כמו שאמרתי, אבל אני חושב שאני מוכן להשקיע בעקרב כי זו חיה שאני מאד אוהב מהרבה סיבות ובחינות...
תודה לעוזרים.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
תודה על המידע הוא שימושי ביותר
ואכן סופרבאד זה סרט ענק
פירסמתי את אותו האשכול בעוד פורום וגם שם אמרו שהגיע לארץ משלוח של הרבה כאלה ונתנו לי אפילו טלפון ומחיר (350 ש"ח)
אבל אני רוצה גם שיהיה לי את הציוד הנכון ואני לא יודע מאיפה אני יכול לקנות אותו... אני כבר יודע לפי האינטרנט שצריך טרריום של 50 ס"מ עם גובה כפול מהעקרב לפחות ושיהיה לו חימום וטמפ' של 25 מעלות ולחות כמו שצריך אבל מאיפה אני קונה את כל מה שצריך בשביל זה? וכמה זה עולה בערך?
שלום שוב,
לא בטוח שבכל חנות תמצא ציוד לגידול חיות אקזוטיות וחסרי חוליות, אבל בגלל שאתר סנייקס הוא מרכז כזה אז מפרסמים אצלנו כמה וכמה בעליי עסקים וחנויות שכן מוכרים את הציוד הזה שאתה מחפש אז אני ממליץ לך להיכנס לאחת מהחנויות האלה שמפרסמות פה בבאנרים גם למעלה וגם למטה ואני בטוח שהם יעזרו לך להשיג את מה שאתה מחפש.
אתה יכול לנסות לחפש בלוח המכירות אם מישהו מוכר ציוד מתאים יד-שנייה בהזדמנות.
בהצלחה ואני מקווה שתהנה מגידול העקרב שלך ותשתף אותנו בקהילה בחוויות ותמונות מהמסע הזה שאתה הולך לעשות :)
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!