הנחש עיכל תוך יום

הבאתי לנחש שלי לאכול אתמול והוא עשה את צרכיו היום 24 שעות אחרי זה.
זה נורמאלי כי תמיד הוא היה עושה אחרי שלוש ימים הוספתי לו אתמול גם עוד נחש חמוד אולי בגלל זה???
שאלה קטנה.. ואיך אתה יודע בדיוק שלא הנחש שהוספת (במקרה, בדיוק לפני יום) הטיל צואה בטרריום, כי סבירות שהוא אכל פעם אחרונה מתישהו באזור השבוע... ????
סביר להניח שהטלת הצואה היא בעקבות הארוחה הקודמת שלו(זו שבאה לפני האחרונה).
נחשים לא תמיד מטילים צואה רק פעם אחת עבור כול ארוחה.
במידה ופרט המזון היה קטן במיוחד באופן יחסי וכבר אין כול בליטה בגוף הנחש המעידה כי אכל- יכול להיות שהארוחות קטנות מדי עבורו ובחום של הימים האלה חילוף החומרים מוגבר.

במקרים מסויימים נחשים לעיתים מפרישים גם צואה ושתנן כתוצאה מסטרס.

זו לא סיבה להיות מודאג בפני עצמה, אבל כן תזכור את זה ושים עין על המשך התפתחויות.

בהצלחה.
חחח זה לא יכול להיות החדש כי הביאו לי אותו בנשל ורק היום הוא סיים את הנשל והוא לא עשה פעם אחת את צרכיו הנחש הוא עשה 3!!!!!!!
היה בשלוש מקומות אחרים וחוץ מזה אני לא יכול לצלם כי כבר ניקיתי מצטער
העכבר לא היה קטן הוא היה טוב למידה שלו וכמו שהזכרתי הוא עשה 3 פעמיים
האמת... לא כול כך הבנתי כי אין שימוש עודף בסימני פיסוק... 😳
על כול פנים, שוב, בכול מצב וסיטואציה, זה לא נשמע לי כמו משהו חריג שצריך להטריד אותך- פשוט תפקח עין על מה קורה בטרריום.
לא משנה בכול מקרה רק רציתי לדעת עם זה בסדר או מסוכן או משהוא
נחש עשה את צרכיו , אין דבר מסוכן בזה.
אגב, אין קשר בין נשל להטלת הצואה
וכל הסיפור עם נחש זה או השני שאחראי על הצואה - זה גם סיבה שאני אישית לא ממליצה על שני נחשים בטרריום אחד....
הנחשים שלי :
כרכני תירס (שונים)
קינגים (שונים)
מילקים (שונים)
פיתונים מתכדררים
lina אגב, אין קשר בין נשל להטלת הצואה
יש מצבים בהם הנשל מאוד מעודד צואה- לא פעם ולא פעמיים מצאתי נשל עם צואה בפנים...
אי אפשר לאמר שבאופן גורף כול פעם שנחש משיל הוא גם מטיל צואה... ואחד לא משפיע על האחר ברמת חילוף החומרים, אבל הנחש מפעיל את כול הגוף שלו וכמו בני אדם- כשיש צואה ומתאמצים... זה נוטה לצאת :)