שלום לכולם
מעוניין מאד להכניס את נושא צפרדעי ה-dendrobates לסדר היום
לא יתכן שברחבי העולם אנשים מ ת ע נ ג י ם על הובי מטריף זה ורק בארץ עושים אינסוף בעיות,
שמי שמוליק שחר ובזמנו לקח לי כ-3 שנים מאבק מול רשות שמורות הטבע והגנים ,ניסו ליאש אותי במיליון תרוצים אך לא ויתרתי ולאחר פרק הזמן האמור קיבלנו 3 אנשים היתר יבוא, חובב/מגדל מאזור השרון שלא ממש את זכותו,חווה בכפר הנגיד ועבדכם הנאמן,
אך אליה וקוץ בה בתוך ההיתר יש התניות שפשוט לאדם בודד לא משתלם להביאם אך נתארגן קבוצה נוכל לעשות זאת הרבה יותר קל,
לאלו מכם שחוששים מרעילותם אל חשש ! בטבע הן רעילות בגלל תזונתן
אך ברגע שמשנים להם את הדיאטה הן נשארות יפות ומדהימות ולא רעילות,
(למרות זאת לא הייתי מלקק אותן)
השתתפתי במספר מפגשים בחו"ל שקשורים בצפרדעים הנ"ל זאת חוויה נהדרת, למעוניינים בפרטים נוספים אנא צרו קשר,
שלכם ולשרותכם
שמוליק
נ,ב,
להדגמה עלו בגוגל על dendrobates
וחפשו azureus , pumillio , auratus וכו'
צפיה מרתקת לכם
מעוניין מאד להכניס את נושא צפרדעי ה-dendrobates לסדר היום
לא יתכן שברחבי העולם אנשים מ ת ע נ ג י ם על הובי מטריף זה ורק בארץ עושים אינסוף בעיות,
שמי שמוליק שחר ובזמנו לקח לי כ-3 שנים מאבק מול רשות שמורות הטבע והגנים ,ניסו ליאש אותי במיליון תרוצים אך לא ויתרתי ולאחר פרק הזמן האמור קיבלנו 3 אנשים היתר יבוא, חובב/מגדל מאזור השרון שלא ממש את זכותו,חווה בכפר הנגיד ועבדכם הנאמן,
אך אליה וקוץ בה בתוך ההיתר יש התניות שפשוט לאדם בודד לא משתלם להביאם אך נתארגן קבוצה נוכל לעשות זאת הרבה יותר קל,
לאלו מכם שחוששים מרעילותם אל חשש ! בטבע הן רעילות בגלל תזונתן
אך ברגע שמשנים להם את הדיאטה הן נשארות יפות ומדהימות ולא רעילות,
(למרות זאת לא הייתי מלקק אותן)
השתתפתי במספר מפגשים בחו"ל שקשורים בצפרדעים הנ"ל זאת חוויה נהדרת, למעוניינים בפרטים נוספים אנא צרו קשר,
שלכם ולשרותכם
שמוליק
נ,ב,
להדגמה עלו בגוגל על dendrobates
וחפשו azureus , pumillio , auratus וכו'
צפיה מרתקת לכם