עלוני מידע פירסומיים להפצה בתערוכה

לכל המציגים בתערוכה,

כידוע לכם, הכללים לגבי פירסום בתערוכה מאד נוקשים.
כעיקרון כל סוג של פירסום (מלבד מסירת כרטיסי ביקור) כרוך בתשלום למינהלת התערוכה, לרבות חלוקת עלונים פרסומיים.
למרות האמור, אנו יכולים לחלק עלוני מידע על החיות שאנו מציגים ולהוסיף בתחתיתם קרדיט ל"נותן החסות" לאותו עלון.
הכוונה היא לכתוב עלון מידע לחיה (יונתן ורונסקי התנדב לכתוב, אך ישמח להסתייע בכל אחד מכם), עבור חלק מהחיות. את העלונים יעצב בן קורן.
לכל אחד שירצה "לתת חסות", תוקצה חיה אחת בלבד (אלא אם כן יציין שברצונו לתת חסות ליותר מחיה אחת). לכל חיה שעבורה ייכתב עלון יהיה "נותן חסות" אחד ויחיד.

אני מצרף דוגמא לעלון מידע עבור פיתון מתכדר (את התוכן כתב יונתן), להתרשמותכם הכללית. לחצו על התמונה על מנת להגדיל.

העלויות לייצור העלונים הם כ- 120 ש"ח ל- 1,000 עלונים (יתכן שנשיג מחיר זול יותר). קחו בחשבון שצפויים להגיע לביתן שלנו כ- 20,000 איש פחות או יותר.

כל מי שמעוניין לתת חסות, מתבקש לספק את הפרטים הבאים:
1. לציין 3 חיות שהיה מעוניין לתת להם חסות. מבין החיות תוקצה לו חיה אחת.
2. לציין כמה עלונים נדרש להזמין עבורו.
3. להעביר את פרטיו בפורמט דומה לזה שמופיע בדוגמא המצורפת.

על מנת שנספיק לכתוב את התכנים, לעצב את העלונים ולהעבירם להדפסה, אני מבקש להזדרז עם התהליך.

מייקי
alon.png
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
היי מייקי. שלחתי אלייך מייל בנושא לפני שראיתי את ההודעה....
בכל מקרה, אני חושב שהעלון מצויין ועם עיצוב נכון הוא יכול לשרת את כל המציגים.
לדעתי צריך להוסיף איזשהו רקע כללי לדף, כדי ליצור עלון צבעוני ואטרקטיבי ולתת למבקרים את ההרגשה שהושקעו זמן ומחשבה בהכנת העלון. זה יתן ערך מוסף לנושא.
אין לי מושג איך זה יכול להתבצע מבחינה עיצובית וכיצד זה עשוי להשפיע על המחיר.
הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001560175701

דף הפייסבוק של העמותה הישראלית לזוחלים, עשו לייק והשארו מעודכנים :)

http://www.facebook.com/israelreptiles
עכשו גם אני שלחתי לך מייל לפני שראיתי את ההודעה.
לפי היכולות שבן הפגין עד עכשו, אני סומך עליו שיעצב לנו משהו צבעוני, אטרקטיבי ורלוונטי לכל חיה.
העלונים האלה הולכים להיות על נייר בגודל A4
ממליץ על דף בעבוי 200 גרם כרומו.

כי בגודל של פלייר (עלון) A5 כל המידע הזה + תמונה + לוגו + פרטים לא יכול להיכנס ולהיות משהו פרקטי.

אפשר לעשות משהו כמו ברושור בגודל מותאם מראש אבל זה מחייב הדפסה דו-צדדית מה שמכפיל עלויות.

אז דף מידע צד אחד מודפס בגודל A4 צריך לברר כמה יעלה בגודל A4

רק שתהיו בעייניין שאני קצת מוגבל בקטע של תמונות איכותיות אשתדל לעשות עם מה שיש, אבל תמונות טובות מצלמים צלמים מקצוענים ומוכרים אותם ברשת לגרפיקאים.

לא נראה לי שיש פה אנשים שמצלמים תמונות בסטנדרט כל כך גבוהה לכל מיני שימושים כמו שיש באתר שאטרסטוק.
אני מקווה שבעתיד יהיה לעמותה מנוי לאתר שאטרסטוק שממנו נוכל להוריד תמונות איכותיות.
http://www.shutterstock.com/

מספיק שתריצו שם חיפוש על המילה corn snake ותדעו על מה אני מדבר.

בכל מקרה אני אשתדל להשיג תמונות חינמיות ולעשות את המירב ואם יש לכם גם איזה תמונות שאתם חושבים שיעשו את העבודה אז תעלו אותם גם.

בכל מקרה בכמה חיות מדובר ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

לא ציינתי זאת, אבל מדובר בדף כרומו בגודל A4 עם הדפסה צבעונית מצד אחד.

מספר החיות שיהיו, תלוי ברצון של המציגים.