שלום חברי הפורום
טוב, אני ממש ממש טרי בגידול נחשים, וביום רביעי האחרון קניתי לי פיתון מתכדר (בן 0.5 שנה, כך אמר המוכר). רציתי לדעת מספר דברים:
1. כל כמה זמן יש להאכיל אותו? המוכר אמר לי כל שבוע, ואני קראתי דיעות שונות ומשונות, לפני שהגעתי לכאן.
ביום רביעי בלילה, נתתי לו עכבר קטן, והוא חיסל אותו.
2. מה לגבי משטח חימום? האם זה מה שממולץ? מכרו לי אחד שכזה. ממתי צריך להתחיל להשתמש בזה ומה טווח הטמפרטורה הרצוי?
3. מה לגבי להחזיק אותו בידיים? קראתי שצריך להרגיל אותו. מה הנכון בנושא?
לי המוכר אמר לא לגעת בו 3 ימים אחרי שאכל, ו 3 ימים לפני. מה זה משאיר לי ושוב מה הנכון?
4. מה סוג המצע האידיאלי? לי הוא נתן נסורת של מעין שבבי עץ, שאמר שהיא הכי מתאימה.
5. האם יש לכם איזשהם טיפים אחרים עבור טירון שכמותי.
יש לציין שבסה"כ המוכר השאיר עלי רושם חיובי, אבל אני רוצה את דעתכם.
תודה מראש וחג שמח
שמעון
טוב, אני ממש ממש טרי בגידול נחשים, וביום רביעי האחרון קניתי לי פיתון מתכדר (בן 0.5 שנה, כך אמר המוכר). רציתי לדעת מספר דברים:
1. כל כמה זמן יש להאכיל אותו? המוכר אמר לי כל שבוע, ואני קראתי דיעות שונות ומשונות, לפני שהגעתי לכאן.
ביום רביעי בלילה, נתתי לו עכבר קטן, והוא חיסל אותו.
2. מה לגבי משטח חימום? האם זה מה שממולץ? מכרו לי אחד שכזה. ממתי צריך להתחיל להשתמש בזה ומה טווח הטמפרטורה הרצוי?
3. מה לגבי להחזיק אותו בידיים? קראתי שצריך להרגיל אותו. מה הנכון בנושא?
לי המוכר אמר לא לגעת בו 3 ימים אחרי שאכל, ו 3 ימים לפני. מה זה משאיר לי ושוב מה הנכון?
4. מה סוג המצע האידיאלי? לי הוא נתן נסורת של מעין שבבי עץ, שאמר שהיא הכי מתאימה.
5. האם יש לכם איזשהם טיפים אחרים עבור טירון שכמותי.
יש לציין שבסה"כ המוכר השאיר עלי רושם חיובי, אבל אני רוצה את דעתכם.
תודה מראש וחג שמח
שמעון