חברה בואו תילמדו עוד משהוא שוגרים בשימחה ובששון יאכלו עכברים זה אחד הארוחות האהובות עליהם ואים אתם רוצים גם להצליח בריבוי טוב רצוי לתת להם עכברים במצב ריקוון מיתקדם שיש עליהם כבר רימות וטולעים שעל זה זה ממש מעדן מלכים בשבילהם ואפשר לתת גם חולדות מתות.
בתאבון :wink:
ילד הג'ונגלחברה בואו תילמדו עוד משהוא שוגרים בשימחה ובששון יאכלו עכברים זה אחד הארוחות האהובות עליהם ואים אתם רוצים גם להצליח בריבוי טוב רצוי לתת להם עכברים במצב ריקוון מיתקדם שיש עליהם כבר רימות וטולעים שעל זה זה ממש מעדן מלכים בשבילהם ואפשר לתת גם חולדות מתות.
לעזעזל!?????????????????????????????????????????????????????
אני מכחיש בכל תוקף את מה שהעלת! WTF??? תביא לי תיעוד לדבר הזה במאמרים מחו"ל?
לעזעזל.......................
אפשר לתת ולדות אני נותן מידי פעם
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
ילד הג'ונגלחברה בואו תילמדו עוד משהוא שוגרים בשימחה ובששון יאכלו עכברים זה אחד הארוחות האהובות עליהם ואים אתם רוצים גם להצליח בריבוי טוב רצוי לתת להם עכברים במצב ריקוון מיתקדם שיש עליהם כבר רימות וטולעים שעל זה זה ממש מעדן מלכים בשבילהם ואפשר לתת גם חולדות מתות.
לעזעזל!?????????????????????????????????????????????????????
אני מכחיש בכל תוקף את מה שהעלת! WTF??? תביא לי תיעוד לדבר הזה במאמרים מחו"ל?
לעזעזל.......................
אפשר לתת ולדות אני נותן מידי פעם
בואנה יא קרוע הוא אמר את זה בציניות....
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
זה נשמע לא רק רציני אלה אפילו המלצה אם זה מיני אז מורן תעשה לי טובה תעשה שיפור בציניות שלך חחח
לדעתי זה לא היה ציני אבל טוב...
הם לא מתלכלכים בדם ולדות אינם עשירות בכל הנוזלים השונים לכן אין יותר מידי נוזלים רצוי לתת ולדה בת יום יומים לא מעבר משהו שאפשר להגיד לא פחות מידי לא יותר מידי ...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<