עכשיו הלכתי לחדר והחזקתי את השוגרית הנקבה שלי ושהיסתכלתי על הכיס הוא היה ניראה אחרת ולא כמו שהוא תמיד ניראה עד עכשיו הוא היה שטוח ועכשיו יש כזאתי בליטה קטנה שיוצאת כאילו מהכיס.. מה זה אומר? יש מצב שהיא בהריון? פשוט אין לי מושג איך זה ניראה כאשר הם בהריון מי שמגדל יכול להסביר לי איך זה ניראה? פשוט הכיס לא ניראה אותו דבר אז אני חושד ואני מקווה שהחשדות שלי נכונים. מחכה לתשובה תודה :D
אני חושד שהזוג שוגרים שלי בהריון.. שאלה
נ
חכה עוד שבוע ... תיראה עם המקום היתנפח יותר ממה שהיה ... עם כן אז היא בהריון ללא ספק...
ראית את הזכר מחזר אחריה.. או שראית שהם הזדווגו?
ראית את הזכר מחזר אחריה.. או שראית שהם הזדווגו?
שוגיעכשיו הלכתי לחדר והחזקתי את השוגרית הנקבה שלי ושהיסתכלתי על הכיס הוא היה ניראה אחרת ולא כמו שהוא תמיד ניראה עד עכשיו הוא היה שטוח ועכשיו יש כזאתי בליטה קטנה שיוצאת כאילו מהכיס.. מה זה אומר? יש מצב שהיא בהריון? פשוט אין לי מושג איך זה ניראה כאשר הם בהריון מי שמגדל יכול להסביר לי איך זה ניראה? פשוט הכיס לא ניראה אותו דבר אז אני חושד ואני מקווה שהחשדות שלי נכונים. מחכה לתשובה תודה :Dתוך שלושה ימים אתה תדע בוודאות ההתפתחות שם היא מדהימה קשה להאמין כמה הם גודלים אם זה ניראה כמו אפונה או שעועית בכיס אז מזל טוב ידידי ... שים לב הנפיחות היא ממש מקומית כאילו יש שעועית קטנה בכיס בהצלחה ולדעתי יש סיכוי לפי התיאור צילום יתן לך תשובה מידית מבחינתי...
בהצלחה ומזל"ט :o
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
ש
ואיי זה באמת ניראה כמו שעועית קטנה בולטת כזאתי.. הלוואי וזה זה!! תודה רבה לך היום בלילה אני אצלם ויששלח ותגיד לי עם זה הריון..תודה רבה רבה לך עשית לי את היום!!! :D
בכייף שיהיה לך בהצלחה תצלם ואני אתן לך אישור (:
הבלבול הזה תמיד קיים ב1-2 ההריונות הראשונים אח"כ תזהה את זה מהר
אז שיהיה בהצלחה נקווה ליציאה מהכיס של החמוד הקטן (חמודה* נקווה)
הבלבול הזה תמיד קיים ב1-2 ההריונות הראשונים אח"כ תזהה את זה מהר
אז שיהיה בהצלחה נקווה ליציאה מהכיס של החמוד הקטן (חמודה* נקווה)
נ
אם תצא לו נקבה היא תאכל להזדווג עם האבא או האחים ?? אם כן זה יפגע בה גנטית?
בקירוב כל כך הסיכוי לפגיע הוא יחסית קטן כמובן ישנה חולשה של הגנים אך אין עם זה שום בעיה אני ממליץ ברגע שזה יגיע כבר לדור שלישי להוסיף "דם" חדש
~
הסכנה מ"גילויי עריות" זה בכך שגננים רציסיביים יבואו לידי ביטוי, לעיתים זה דבר רע (כמו במקרה של תסמונות גנטיות) ולעיתים זה דבר טוב (השבחה של מופעי צבע....)
אין השבחה לעולם בצבע הפגם הוא זה שמוביל לזה האחד יקרא לזה השבחה ...
בכל אופן הפגיע בדור שני היא מזערית יחסית אך יכולה לבוא לידי ביטוי מבחינתי ממש ממש ממש חסר משמעות
הרצסיבים לא יבוא לידי ביטוי ככל הנראה...אל תדאגו לא יצא לכם שוגר עם 2 ראשים חחח
בכל אופן הפגיע בדור שני היא מזערית יחסית אך יכולה לבוא לידי ביטוי מבחינתי ממש ממש ממש חסר משמעות
הרצסיבים לא יבוא לידי ביטוי ככל הנראה...אל תדאגו לא יצא לכם שוגר עם 2 ראשים חחח
ש
טוב אז צילמתי מקווה שזה זה! חח מחכה לתשובה ממךבקוצר רוח :D
ש
ועד תמונה אחת
הובחן ידידי יש לי בעיה אחת עם התמונה שלך ...מה שאנחנו רואים שם הוא כנראה ...מתח מתח...
גור שוגרים חמוד וורדרד חוץ מזה העניין הוא שכרגע הוא בולט מאוד החוצה בשלב מוקדם...דבר לא הכי שיגרתי בגיל הזה הם אמורים להיות צמודים לפטמה מידי פעם אפשר לראות רגלים או זנב מציץ החוצה לי בכל אופן לא היה מקרה בולט כל כך אבל לפי הממצאים ואני מקווה שהתפתחות
מה שכן יכול להיות שהתמונה לא ברורה ובצם זה עצם אחר וגודל אחר
מזל טוב 😎
ככל הנראה הכל יהיה בסדר אך שוב נחכה עוד קצת ונדע הכל כמו שאמרתי ההתפתחות שלהם בכיס מדהימה!
בהצלחה!
גור שוגרים חמוד וורדרד חוץ מזה העניין הוא שכרגע הוא בולט מאוד החוצה בשלב מוקדם...דבר לא הכי שיגרתי בגיל הזה הם אמורים להיות צמודים לפטמה מידי פעם אפשר לראות רגלים או זנב מציץ החוצה לי בכל אופן לא היה מקרה בולט כל כך אבל לפי הממצאים ואני מקווה שהתפתחות
מה שכן יכול להיות שהתמונה לא ברורה ובצם זה עצם אחר וגודל אחר
מזל טוב 😎
ככל הנראה הכל יהיה בסדר אך שוב נחכה עוד קצת ונדע הכל כמו שאמרתי ההתפתחות שלהם בכיס מדהימה!
בהצלחה!
ש
ישששש ואיי ממש תודה לך.. אני יחכה כמה ימים ליראות עם זה מיתפתח ואז אני אדע עם זה זה ויעדכן אמור להיות עליו שערות בגיל הזה?
ש
טוב תודה רבה לך ממש עזרת לי נחכה וניראה איך זה מיתפתח בימים הקרובים :D