פיתון סלעים \אנקונדה ירוקה

שאלה דבילית
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
חח 😄 תודה לירון גמני אוהב אותך.....
מבחינת מסוכנות......מה יותר מסוכן תוקפן....
הפיתון סלעים יותר גדול וגם הוא תוקפני :wink:
האנקונדה הירוקה גדולה יותר ושמנה יותר, בהנחה ואנחנו מדברים על נקבה בוגרת של אנקונדה ירוקה ונקבה בוגרת של פיתון סלע אפריקאי, אני הייתי שם את כספי את האנקונדה.
האנקונדה כנראה שתהיה בערך כפול במשקל ובעובי של הפיתון סלע, ואנקונדה ירוקה עלולה להיות תוקפנית במיוחד.
גם הפיתון סלע עלול להיות תוקפני מאוד(וככה הוא גם ברוב הפעמים) אבל יש הרבה מקרים שהם נהיו יותר רגועים.
בעיקרון, פיתונת סלע בוגרת ועצבנית פחות מסוכנת מאנקונדה בוגרת ועצבנית.
אני לא יודע מה להגיד לך אני קראתי בספר שלי שיא השיאים של גינס שהפיתון סלעים או שזה היה הודי שהוא הכי כבד והמרושת הארוך יותר
לפי דעתי... האפריקאים יותר אגרסיבים... אבל אין ספק שהאנקונדה כבדה בהרבה...
אני חושב שקראת על הפיתונה הבורמזית ששקלה 400 פאונד"(180 קילו) ... זה הנחש שתועד במשקל הגבוה ביותר... אבל אתה מכיר את המושג freak of nature? אם לוקחים גדלים ממוצעים של אנקונדות ושל בורמזים/ אפריקאים/ הודים, האנקונדות גדולות יותר.
לאלבום שלי
זה שאלה כל כך איך להגיד דפוקה?...בעדינות...
מה זה פה קרבות או משהו או שכולכם פה מידע אישי של מחיצה עלידי שני הנחשים האלה ממין נקבה כבוגרים? WTF?
בוא נשאל אותכם משהו זהה מה יותר מסוכר טיגריס סיבירי או אריה ?
מסכים במאה אחוז עם לירון....זה כמו לשאול איזה מכונית יותר טובה Audi A8 או Ferrari S40

ואם אתם לא מומחים במכוניות כמו בנחשים אז שתדעו שה A8 מכונית מנהלים והפרארי כמובן שספורט , מה שאומר שכל אחת יותר טובה בקטגוריות שונות.

בכל מקרה אני לא רואה שום טעם להמשיך לדון בנושא...אני לא אנעל אותו כי זה מסקרן לראות לאיפה הדיון הזה ימשיך :)

אבל שתדעו שהוא חסר טעם :)
Snir_gמסכים במאה אחוז עם לירון....זה כמו לשאול איזה מכונית יותר טובה Audi A8 או Ferrari S40

ואם אתם לא מומחים במכוניות כמו בנחשים אז שתדעו שה A8 מכונית מנהלים והפרארי כמובן שספורט , מה שאומר שכל אחת יותר טובה בקטגוריות שונות.

בכל מקרה אני לא רואה שום טעם להמשיך לדון בנושא...אני לא אנעל אותו כי זה מסקרן לראות לאיפה הדיון הזה ימשיך :)

אבל שתדעו שהוא חסר טעם :)
מסכים 100%.

כל אחד מהנחשים הנ"ל מסוכן בפני עצמו.

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
בדיוק זה כמו השאלות של הילדים בגן
יש לי בובה של אריה והיא תחסל את הבובה של הפנתר שלך ורהה ורהה ורה (מי שלא הבין זה החיקוי של השאגות חחחחחחחחחחחחח 😎 )
L&Sבדיוק זה כמו השאלות של הילדים בגן
יש לי בובה של אריה והיא תחסל את הבובה של הפנתר שלך ורהה ורהה ורה (מי שלא הבין זה החיקוי של השאגות חחחחחחחחחחחחח 😎 )
זאת גם דרך להגדיר את זה. 😄

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
חחחחחחחח

😄 😄 😄 😄 😄 😄
דוגמאות בלי קשר...חחחחח טוב לא משנה אני נקרעתי מצחוק ממך לירון ....
שאלתי שאלה תענההה ואל תתחיל להעיק עליי....
גמני מסכים איתה ב 51%
אם זה 51% יש לי שליטה בחברה !
זהו I WIN