אם אתם זוכרים העלתי כבר איזה 2 שרשורים על הנושא, של הפיתונה המתכדרת שלי בת כשנה ומשהו, שלא השילה בערך 4 חודש ויש לה בעיה עם העיניים שלא עוברת.. ואני לא יודע היא נתקעה בנשל, כי הלכתי לוטרינר והוא אמר שהיא לא נתקעה בנשל..
sagi13אם אתם זוכרים העלתי כבר איזה 2 שרשורים על הנושא, של הפיתונה המתכדרת שלי בת כשנה ומשהו, שלא השילה בערך 4 חודש ויש לה בעיה עם העיניים שלא עוברת.. ואני לא יודע היא נתקעה בנשל, כי הלכתי לוטרינר והוא אמר שהיא לא נתקעה בנשל..
אמנם אני לא זוכר,אבל רק על פי התמונה הזו אני יכול לומר שלדעתי זה לא שכל הנשל תקוע, אלא נטו המשקף {לפחות זה שמצולם}. אבל אני ממליץ לך בחום לא להסתמך על פורומים בנושא הזה ולגשת לוטרינר או לפחות לאדם מנוסה.
אם אכן יש משקף תקוע זה עלול להוביל לעיוורון בסופו של דבר.
נשמח לשמוע עדכונים על המצב..
בהצלחה.. :)
ॐ
ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264 [email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
sagi13אם אתם זוכרים העלתי כבר איזה 2 שרשורים על הנושא, של הפיתונה המתכדרת שלי בת כשנה ומשהו, שלא השילה בערך 4 חודש ויש לה בעיה עם העיניים שלא עוברת.. ואני לא יודע היא נתקעה בנשל, כי הלכתי לוטרינר והוא אמר שהיא לא נתקעה בנשל..
אמנם אני לא זוכר,אבל רק על פי התמונה הזו אני יכול לומר שלדעתי זה לא שכל הנשל תקוע, אלא נטו המשקף {לפחות זה שמצולם}. אבל אני ממליץ לך בחום לא להסתמך על פורומים בנושא הזה ולגשת לוטרינר או לפחות לאדם מנוסה.
אם אכן יש משקף תקוע זה עלול להוביל לעיוורון בסופו של דבר.
נשמח לשמוע עדכונים על המצב..
בהצלחה.. :)
אני כבר רואה בעיות רציניות בראייה, היא מתקשה נורא לראות את הטרף.! היא כל הזמן מפספספת אותו, אבל הוטרינר אמר שאין מה לעשות שצריך לחכות לנשל, הבעיה שהיא לא השילה כבר איזה 4 חודש, ואני לא יודע מה לעשות.