נחש למתחיל

כרכן תירס הוא נחש מומלץ כנחש ראשון?
הנקבה יותר גדולה מהזכר?
איזה עוד נחשים מומלץ לגדל למתחילים?
(בגלל שכרכן נראה לי יותר מדי קטן..)

תודה לעוזרים :)

כרכן תירס,קינג סנייק ואם אני לא טועה פיתון מתכדר
האלבום שלי

http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=13500

החיות שלי: כלבה, 3 חתולים, אקווריום מלא הגופים, קוקטייל, עכברים, חולדות, כרכן תירס נורמאל, קינג זכר בוגר וקינג סנייק נקבה בוגרת :)
אין דבר כזה נחש מומלץ למגדל מתחיל.

בא לך לגדל נחש, על כל אחד שתיקח יש לך אחריות ללמוד מה הוא צריך לגידול נכון, ולהתאים את התנאים ולשמור עליו.

כל נחש עם הגידול הנכון יגדל כמו שצריך.

הדבר היחיד שמשחק פה זה הגודל של הנחש בבגרות שאין להתעלם ממנו, והכסף שאתה מוכן להשקיע לא רק בנחש אלא בצרכים עתידיים.

טרריום גדול יותר, שתופס יותר שטח בחדר, וצריך חימום בהתאם. וכמובן נחש גדול יותר צריך אוכל גדול יותר, או הרבה אוכל קטן יותר :).
זה ממש לא נכון יש נחשים שיותר מתאימים למתחילים ויש כאלה שלא לא היתה מציע לאיש שהנחש הראשון שלו יהיה פיתון דם או מרושת כי זה לא מתאים למתחילים אך זה לא נושא השרשור אז נחזור לעניין
כנחש ראשון הכי טוב זה לקנות כרכן או קינג או מתכדר כמובן שצריך לכחת בשיקול תנאים מיוחדים כמו משטח \כבל\מנורה מתאימה לאותו סוג
אני אישית ממליץ על כרכן תירס כנחש ראשון אבל אתה לא צריך לשמוע לנו יש לך שלוש אפשרויות לך תקרא על שלושתם(באתר יש אחלה מאמרים)ושתחליט איזה נחש אתה רוצה תתמקד בו יותר תעמיק בנושא
בכול מקרה בהצלחה :wink:

המשך שבוע נעים תומר
תמיד מחפש איזה זוחל מיוחד אם יש לכם אחד שאתם מעוניינים למכור תצרו קשר
אני מוכן להשקיע בזה הרבה
אני מתלבט
אני אוהב את הקינג קליפורניה השחור לבן כמו בתמונה של הפורום של הקינג
אני אוהב מאוד את הצבע האדום (כרכן)
ואת העובי וצורת ה"כדור" של הפיתון..

קשה להחליט
עוד שאלה
מה הכי ארוך משלושתם?
מה הכי עבה משלושתם?

תודה על העזרה
לא יותר קל פשוט לפתוח עוד עמוד? להשקיע שעה מהחיים, לקרוא על כולם, לבדוק תמונות..
לדעת מה הקריזות של כל אחד..
ואז להחליט מה בא לך ומה אתה יכול לגדל?!

ותומר, גם למגדל מומחה לא הייתי ממליץ לגדל פיתון מרושת, מצד שני, הוא ממוחה אז הוא יבין לבד..

ואני עדיין טוען שאין דבר כזה מגדל מתחיל, זה לא שיש לנחשים פג תוקף של שנה שנתיים, ואז אתה מקבל אחד אחר.
אתה לוקח בע"ח הביתה, זה אחריות, אתה משקיע מה שצריך.
לומד מה הסכנות הטמונות בכל דבר, ומחליט.

מי שאומר שכרכן זה הנחש למגדל מתחיל פשוט אומר את זה מנקודת מבט של: קח צעצוע.. תלמד איך לטפל, מקסימום ימות הלכו 200 שקל.. וזאת גישה לא נכונה. אין שום סיבה שבעולם שנחש ראשון לא יהיה פיתון / בואה.

הכל שאלה של איך אתה מתאים את עצמך לעניין, אם יש לך את האמצעים.. ואם אתה רציני, או לוקח את הנחש לגדל בתור קישוט לשים ליד הטלויזיה, שיזוז לך שם בזמן שהטלויזיה כבויה.
עידן,אני לא חולק על מה שכתבת. עם זאת, אני חושב שאתה טועה במשפט הזה:
idanezמי שאומר שכרכן זה הנחש למגדל מתחיל פשוט אומר את זה מנקודת מבט של: קח צעצוע.. תלמד איך לטפל, מקסימום ימות הלכו 200 שקל.. וזאת גישה לא נכונה. אין שום סיבה שבעולם שנחש ראשון לא יהיה פיתון / בואה.
העלות של הנחש היא לא הסיבה ואתה יודע שיש כרכני תירס שהמחיר שלהם יקר בהרבה מ- 200 ש"ח והם עדיין מתאימים כנחש ראשון.
הסיבה שאומרים שכרכן תירס הוא נחש טוב למתחילים, נעוצה בכך שכרכן תירס יכול לשרוד הרבה טעויות של מגדלים מתחילים - טעויות שיכולות להביא למותו של נחש אחר.
כנ"ל לגבי קינגים.
מילקים לעומתם, הרבה יותר רגישים ולמרות עלותם הלא ממש גבוהה, אינם מומלצים כנחשים ראשונים באותה נשימה עם כרכני תירס וקינגים.
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
תאמין לי שקראתי הרבה
את המאמרים על קינגים
כרכן,
פיתון מתכדר,
בואה קונסטריקטור
אבל אני לא יכול להחליט
ואני שואל לדעת האנשים כאן..
לדעתי אם יש תקציב - בואה זו הבחירה.
אבל אף אחד לא יוכל באמת להגיד לך איזה נחש כדאי לך.. זה בסופו של דבר טעם אישי של כל אחד.
לגבי השאלה הקודמת הכי ארוך כולם פחות או יותר אותו אורך בבגרות 150+-
הכי עבה פיתון מתכדר
אבל הכול עניין של טעם לכל אחד יש את ה פלוסים והמינוסים שלו אתה רק צריך להתמקד באחד לקנות לו את כול הדרוש ואחרי זה לקנות אותו(כמובן תידע אותנו אני אישית היתי רוצה לשמוע מה ואיך עשית)
לגבי אופי לכולם פחות או יותר עם אופי רגוע למרות שאותה יכול לפול עם אחד עצבני אבל אין מה לעשות חוץ מלבדוק אותם לפני הקניה

שבת שלום תומר
תמיד מחפש איזה זוחל מיוחד אם יש לכם אחד שאתם מעוניינים למכור תצרו קשר
כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע הרבה אבל לשלם 2000 שקל על בואה
שתגיע לי לאורך 5 מטר ניראה לי לא רעיון טוב
אתם יכול לתת לי דוגמאות לעוד נחשים שמשריצים את הבייביס?
אבל הבואה הזאת לא יפה כמו קונסטריקטור
והיא קצרה ועבה
עם ראש קטן
בקיצור לא אוהב את המראה וגם היא יכול להגיע ל2.5-3.0 מטר..

אני רוצה פיתון מתכדר אבל יש הרבה עם בעיות אכילה
זאת אומרת שאוכלים אחת להרבה זמן
כמו חודש..

בואה קנייתית ממש לא מגיעה ל2.5-3 מטר.... לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע הזה אבל יש לך פה מלא שטויות שכתבת, תנסה ללמוד עוד על הנחש שתחליט.
אחי זה מה שכתוב במאמר אני לא ממציא כלום
ועזוב את הגודל
לא אהבתי איך שהוא נראה