למכירה צמחי טרריום - ברומליות וסחלבים

ברשותי מגוון צמחים (ראו תמונות בהמשך) - ברומליות (בעיקר מהסוג Neoregelia ו-Cryptanthus), סחלבים (jewel orchids) ומטפסים טרופיים שונים. כל צמח - 10 ש"ח. לגבי הסחלבים והמטפסים הכוונה לייחורים (בתנאים טרופיים מתאימים הם נקלטים ומשתרשים מהר מאוד!).
זו ההזדמנות שלכם להשיג צמחים במצב מצויין המתאימים בגודלם ובדרישותיהם לטרריום שלכם!!! נא לפנות בה"פ. אני מאזור תל אביב.

אני מתנצל מראש על ריבויי התמונות, כל זה נועד למנוע שאלות מיותרות -
Neoregelia - ברומליות קומפקטיות, אפיפיטיות (חיות על עצים). לחלקן פסים כמו בתמונה, יש גם כאלו עם פסים לבנים רחבים מאד, ויש גם ירוקות-אדמדמות ללא פסים (כמו זו שבצד ימין).

Cryptanthus - ברומליות הצמודות לקרקע. בדרך כלל קטנות. התמונה הראשונה היא של קריפטנטוס קלאסי. אם במקום לשתול אותו בקרקע מצמידים אותו למצע עץ, הצורה שלו משתנה קצת כמו זו של הצמח בתמונה השנייה.

קריפטנטוס חום עם פסי אורך בהירים (בתנאי תאורה טובים הוא חום כהה מאוד עם פסים לבנים) -

קריפטנטוס חום עם פסי רוחב לבנים (בתנאי תאורה טובים הוא חום כהה מאוד עם פסים לבנים) -

ברומליות נוספות (אין לי את שמותיהן עדיין) -

Jewel Orchids - סחלבים בעלי עלים צבעוניים, הפרחים לבנים וקטנים. בתמונה הראשונה Ludisia discolor עם עורקים ורודים, ובתמונה השנייה זן אחר שאצלו העורקים לבנים ומקבילים.

Aeschynanthus longicaulis - מטפס טרופי, דומה ל-Hoya. התמונה לא שלי, אך מדובר בצמח זהה. אפשר לראות אותו מציץ מצד שמאל למעלה בתמונה הראשונה בהודעה זו.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.