אמרו לי זה מביא מזל רע וכל מיני דברים כאלה....מישהו יודע אם באמת לפי התורה זה אסור?
שמעתי שאסור להחזיק נחש לפי התורה. זה נכון?
בתורה סיפורים עם נחשים לא הסתיימו בטוב... המפורסם של אדם וחוה שגורשו מגן עדן בגלל שאכלו את התפוח שהנחש הציע להם..
והשני שנחשים שרפים באו לעם ישראל במדבר והרגו אם אני לא טועה 24000 אנשים...
מצד שני המטה של משה רבינו הפך לנחש ואכל את הנחשים של עבדי פרעה במצרים אז הנה צד חיובי בנחשים לפי התורה..
בכל מקרה אף פעם לא שמעתי על דבר כזה...אבל אני אברר..זה באמת נושא מעניין.
יחזיר לך תשובה מפורטת השבוע.
והשני שנחשים שרפים באו לעם ישראל במדבר והרגו אם אני לא טועה 24000 אנשים...
מצד שני המטה של משה רבינו הפך לנחש ואכל את הנחשים של עבדי פרעה במצרים אז הנה צד חיובי בנחשים לפי התורה..
בכל מקרה אף פעם לא שמעתי על דבר כזה...אבל אני אברר..זה באמת נושא מעניין.
יחזיר לך תשובה מפורטת השבוע.
N
ממש ממש תודה לך אחי אתה באמת גבר שאתה עוזר פה לכולם....צריך להרים יותר את הפורום הזה שכולם יכירו....
וד"א אני עוד מעט אעלה תמונות של הנחש(ית) שלי שתביע את דעתך על הצבע הצהוב....
וד"א אני עוד מעט אעלה תמונות של הנחש(ית) שלי שתביע את דעתך על הצבע הצהוב....
לדעת התורה ודעת רבנים מסוימים זה לא הכי טוב ולדעת רבנים אחדים זה טוב ומביא מזל......
ולדעת אמא שלי המזל השתנה בבית לטובה, היא אומרת שהנחש מרגיע אותה ומרתק אותה(אישה עצבנית חחח)
ולדעת אמא שלי המזל השתנה בבית לטובה, היא אומרת שהנחש מרגיע אותה ומרתק אותה(אישה עצבנית חחח)
N
חחח אוקיי אני מקווה שאמא שלך צודקת.....
רק שלא יביא נאחס....אבל לדעתי הכל בראש....
רק שלא יביא נאחס....אבל לדעתי הכל בראש....
אוקיי תשובה מפורטת עדיין אין לי... אבל שכחתי לציין כמה דברים ששמעתי עליהם..
קודם כל אותה מגפה שהייתה שהרגה 24000 איש... התרופה שלה גם הייתה נחש...
(גם אפשר לראות שהסמל של חיל הרפואה זה נחש מלופף על חרב) ואם התרופה הייתה נחש זה כבר טוב..
מה עוד ששמעתי שנחשים שמתו..שורפים ב ה' בניסן (החודש השביעי לפי החודשים העבריים)
ולאפר שלהם יש סגולה אבל כמו שאמרתי... את התשובה המפורטת עדיין אין לי...
ועד סוף השבוע תהיה..
ותודה על החיזוק ניר...! :D
קודם כל אותה מגפה שהייתה שהרגה 24000 איש... התרופה שלה גם הייתה נחש...
(גם אפשר לראות שהסמל של חיל הרפואה זה נחש מלופף על חרב) ואם התרופה הייתה נחש זה כבר טוב..
מה עוד ששמעתי שנחשים שמתו..שורפים ב ה' בניסן (החודש השביעי לפי החודשים העבריים)
ולאפר שלהם יש סגולה אבל כמו שאמרתי... את התשובה המפורטת עדיין אין לי...
ועד סוף השבוע תהיה..
ותודה על החיזוק ניר...! :D
N
תודה לי?
תודה לך אחי....
אחלה תשובה...אני כבר יותר רגועה...חחחח :)
תודה לך אחי....
אחלה תשובה...אני כבר יותר רגועה...חחחח :)
A
ואללה לא יודע עם להחזיק נחש בבית זה טוב הוא לא אבל אותי לימדו שנחש זה הנשק של ה' .
את כול המקרים שהוא ישתמש עם הנחש אתם יכולים לקרוא בהודעות מעלי
את כול המקרים שהוא ישתמש עם הנחש אתם יכולים לקרוא בהודעות מעלי
אוקיי בינתיים הצלחתי להשיג מידע רק על חלומות שמעורבים בהם נחשים (לפי היהדות כמובן)
ברגע שאדם חולם על נחש זה מראה מספר דברים:
1. קשר לעינייני רפואה
2.קשר לעינייני קירבה משפחתית
3.הצלחה כלכלית
4.אם חלם רווק- יש סיכוי שיתחתן בקרוב
5.אם חלם אדם נשוי- צפוי להתאלמן.
6.התפתחות מינית
וגם עם כל מה שקראתי ראיתי הצהרה של רב שאמר:
"חלום על נחש – שאינו נושך – זהו חלום המבשר טוב"
חשוב לציין שכל הרבנים גם אמרו בנוסף שחלומות באים גם בגלל פוביות כלשהם או מקרה שקרה...ולא תמיד יש קשר לעינייני רפואה,כלכלה,בתפתחות מינית וכו'.
אז אין צורך להילחץ מכל חלום על איזה בואה או פיתון קרפט ולחשוב שאתה הולך להתאלמן חס וחלילה :)
אתה פשוט חושק בפיתון יותר מדי.
ברגע שאדם חולם על נחש זה מראה מספר דברים:
1. קשר לעינייני רפואה
2.קשר לעינייני קירבה משפחתית
3.הצלחה כלכלית
4.אם חלם רווק- יש סיכוי שיתחתן בקרוב
5.אם חלם אדם נשוי- צפוי להתאלמן.
6.התפתחות מינית
וגם עם כל מה שקראתי ראיתי הצהרה של רב שאמר:
"חלום על נחש – שאינו נושך – זהו חלום המבשר טוב"
חשוב לציין שכל הרבנים גם אמרו בנוסף שחלומות באים גם בגלל פוביות כלשהם או מקרה שקרה...ולא תמיד יש קשר לעינייני רפואה,כלכלה,בתפתחות מינית וכו'.
אז אין צורך להילחץ מכל חלום על איזה בואה או פיתון קרפט ולחשוב שאתה הולך להתאלמן חס וחלילה :)
אתה פשוט חושק בפיתון יותר מדי.
A
עם אתה מוצא עוד חומר בעניין הזה תרשום פה מעניין אותי לדעת
תודה
תודה
N
פששששש אחי חתיכת מידע הבאת פה....
כל הכבוד! הרגעת אותי....זה קצת שיגע אותי....
תודה על התשובה גבר....
תותח על אתה!
כל הכבוד! הרגעת אותי....זה קצת שיגע אותי....
תודה על התשובה גבר....
תותח על אתה!
אוקיי עוד מידע על נחש אני לא מצאתי...
אבל תראו באיזה מידע כן נתקלתי אז אם מישהו מפקפק במה שאמרתי אז שימו לב לזה:
"התבקשתי פעם לעשות מצווה ולעזור בהצלת מאור עיניה של נערה, שנתעוורה לפני שנים. הנערה נבדקה בזמנו על-ידי טובי הרופאים והם לא מצאו כל תרופה למחלתה. משנואשה מהם, הלכה אצל רב ידוע, שיצא לו שם בדרום הארץ כמרפא מחלות רבות ובעיקר עיוורון. הרב ביקש מהנערה להביא לו ארבעה עקרבים שחורים. איכשהו נודע למשפחה שאני עוסק בעקרבים - וכך הגיעו אלי וביקשו את העקרבים.
"מה לא עושים למען החזרת מאור עיניה של נערה? נתתי את העקרבים, וכעבור כמה שבועות נודע לי לתדהמתי, כי התרופה שהוכנה על-ידי הרב מהעקרבים שנתתי, אכן נשאה פרי והנערה חזרה לראות!
"אחרי זמן מה באה אלי הנערה כדי להודות לי, ולבקשתי סיפרה לי מה עשה הרב בעקרבים: הוא ציווה עליה לשרוף אותם ולהביא את אפרם אליו. לאחר מכן נטל את האפר, הכין ממנו אבקה, ציווה על הנערה לפזר את האבקה הזאת ערב ערב בתוך עיניה, 'וכמו שאתה רואה - זה עזר!' סיכמה הנערה.
הפרק האחרון בקצה הבטן של העקרב נושא בקצהו את שלפוחית העוקץ וקוץ העוקץ. קוץ העוקץ חד וחלול ודרכו מוזרק הארס אל גוף הטרף או האוייב.
"לאחר שבדקתי את העניין ביתר דקדוק התברר לי כי הרב הלך בעקבות הנאמר בתלמוד (גיטין דף ס"ט). הדברים שם נאמרו בארמית, אותם תרגם רש"י כדלהלן: 'חולה העיניים יקח עקרב בעל שבעה גונים (הכוונה כנראה לעקרב מנומר מחמת זיקנה) וייבשהו שלא בשמש. וישחוק שני חלקים כחול (כחל לעיניים) וחלק אחד ממנו (כלומר מהעקרב) וישים תחילה שלושה מכחולים (כלומר שלוש מנות קטנות) בעינו האחת; ואתר ישים גם בעינו השניה, ויזהר שלא ישים יותר מדי - לבל תפקע עינו'.
"ומי שמפקפק בכך - יבוא סיפור הנערה ויוכיחנו על פניו."
סיפור שסיפר פנחס אמיתי, פורסם באתר באתר הטרנטולה הישראלי.
אז אם יש למישהו ספקות בקשר למה שהרבנים אמרו על הנחשים :)... שיחשוב על זה שוב.
אבל תראו באיזה מידע כן נתקלתי אז אם מישהו מפקפק במה שאמרתי אז שימו לב לזה:
"התבקשתי פעם לעשות מצווה ולעזור בהצלת מאור עיניה של נערה, שנתעוורה לפני שנים. הנערה נבדקה בזמנו על-ידי טובי הרופאים והם לא מצאו כל תרופה למחלתה. משנואשה מהם, הלכה אצל רב ידוע, שיצא לו שם בדרום הארץ כמרפא מחלות רבות ובעיקר עיוורון. הרב ביקש מהנערה להביא לו ארבעה עקרבים שחורים. איכשהו נודע למשפחה שאני עוסק בעקרבים - וכך הגיעו אלי וביקשו את העקרבים.
"מה לא עושים למען החזרת מאור עיניה של נערה? נתתי את העקרבים, וכעבור כמה שבועות נודע לי לתדהמתי, כי התרופה שהוכנה על-ידי הרב מהעקרבים שנתתי, אכן נשאה פרי והנערה חזרה לראות!
"אחרי זמן מה באה אלי הנערה כדי להודות לי, ולבקשתי סיפרה לי מה עשה הרב בעקרבים: הוא ציווה עליה לשרוף אותם ולהביא את אפרם אליו. לאחר מכן נטל את האפר, הכין ממנו אבקה, ציווה על הנערה לפזר את האבקה הזאת ערב ערב בתוך עיניה, 'וכמו שאתה רואה - זה עזר!' סיכמה הנערה.
הפרק האחרון בקצה הבטן של העקרב נושא בקצהו את שלפוחית העוקץ וקוץ העוקץ. קוץ העוקץ חד וחלול ודרכו מוזרק הארס אל גוף הטרף או האוייב.
"לאחר שבדקתי את העניין ביתר דקדוק התברר לי כי הרב הלך בעקבות הנאמר בתלמוד (גיטין דף ס"ט). הדברים שם נאמרו בארמית, אותם תרגם רש"י כדלהלן: 'חולה העיניים יקח עקרב בעל שבעה גונים (הכוונה כנראה לעקרב מנומר מחמת זיקנה) וייבשהו שלא בשמש. וישחוק שני חלקים כחול (כחל לעיניים) וחלק אחד ממנו (כלומר מהעקרב) וישים תחילה שלושה מכחולים (כלומר שלוש מנות קטנות) בעינו האחת; ואתר ישים גם בעינו השניה, ויזהר שלא ישים יותר מדי - לבל תפקע עינו'.
"ומי שמפקפק בכך - יבוא סיפור הנערה ויוכיחנו על פניו."
סיפור שסיפר פנחס אמיתי, פורסם באתר באתר הטרנטולה הישראלי.
אז אם יש למישהו ספקות בקשר למה שהרבנים אמרו על הנחשים :)... שיחשוב על זה שוב.