כיצד התחלתי לאהוב אותן?

עמוד 1 מתוך 2
אם נסתכל אל העבר הרחוק(אוהבי הלטאות) חלקינו יוכלו להיזכר מתי בעצם התחלנו לאהוב לטאות..
מה היה הרגע שגרם לאהוב את אותם היצורים הללו?
אתם מוזמנים לחלוק... :)
אני יכול להגיד על זוחלים בכלליות ולטאות בפרט מתוך משפחת הזוחלים ...
בן 3 בגן טיול למקום כלשהו פינת חי בקיבוץ שאני כרגע לא יכול לשלוף את שמו אני פשוט לא זוכר...
פיתון מתכדר שהוצג ...
כל הגן ברח 4 צעדים אחורה אי התקדמתי 4 צעדים קדימה שם זה התחיל...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
הכול התחיל שנכנס נחש לביית גרתי במושב ופשוט הרמתי אותו כמו חולה נפש למזלי זה היא זעמן זיתני האיתי בן 4.5 וגם גידלתי עקרב כבר בגיל הזה שקיבלתי מתנה
אני התחלתי לאהוב לטאות בכיתה ה בהתחלה הייתי רואה לטאה הייתי בורח אז הכל התחיל הודות לחומט פסים שהיה לי על החלון בחדר ועשיתי שיעורים איזה יום אחד ואני קלט תחומט מטייל לי על השולחן והוא היה יחסית דיי רגוע והיה לי איזה כלי בשבילו והתחלתי לקרוא עליו במגדירים ואמרו לי להאכיל אותו בחגבים צרצרים חרגולים ופרפרים וכל הזמן הייתי רודף אחריהים ותופס לו מאז התחלתי לאהוב לטאות בכיתה ח ניכנסתי לאקזוטיק פטס והתחלתי להיסתכל על כל מיני לטאות ואז הלכתי לאיזה אשכול על שממית מנומרת ונידלקתי על זה התחלתי לחרוש ולחרוש ולחרוש על הגידול שלה הלכתי למורה שלי לנגרות בבית ספר ובניתי טרריום שישמש לי ללאופרד אחד מאז אני לא מפסיק לאהוב לטאות ועכשיו הכי אהוב עליי זה הלאופרדים המתוקים שלי
מהרגע שידעתי לדבר אהבתי צבים ונחשים
לטאות או קצת יותר מאוחר
צב זה היה המטרה שלי כי נחש ההורים בטח לא היו מסכימים
היו לי צבים ארץ ישראלים 😳 לא ידעתי שאסור ...
אבל שחררתי אותם (הם התרבו בלי שידעתי )
וליפני כמה שנים התחלתי עם נחשים וקצת לטאות שאולי אני יבא את הראשונה בקרוב
אני חולה חיות מודה באשמה בגיל 3 הייתי גר בכפר שלם בדרום ת''א והייתי לוקח את אמא שלי כל שבוע שבועיים ככה לגן חיות הזאולוגי רוב החיים שלי אני חי עם חיות....למזלי אני לא אלרגי לכלום כי הייתי אלרגי לאבק נוצות לפרווה וכו' זה היה מבאס לי ת'חיים...
מאז ומתמיד... מאז שאני זוכרת את עצמי כל מקום שראיתי איגואנות צפרדעים נחשים ובכלל כל דבר שזז היה על הידיים שלי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אל תפחדו מחפיקל הוא לא נושך...!!
מאז שנולדתי בערך. מאז שהייתי פצפונת אהבתי לטאות- תמיד התרגשתי למצוא בשיחים לטאות ובבית שממיות.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
טוב לפני שבועיים בערך הלכתי לחנות חיות חדשה ליד הבית שלי וראיתי בטרריום זוג איגואנות אדומות. אז התחלתי לחקור והגעתי למסקנה שאיגונות קשות מידי ללטאה ראשונה אז התחלתי עם שממיות מנומרות 😎 .

http://www.leopardgecko.com/leopardgeckos.html
למי שיודע לקרוא אנגלית:http://iansvivarium.com/index.php מומלץ+++
אני היית טופס לטאות מגיל קטן, תופס מהזנב ונשאר בלי לטאה חחח
מאז אני אוהב חיות, אני רואה הרבה סוגי לטאות בטבע ותמיד רציתי לגדל.
אני סתם כתבתי איגואנות למכירה (זאות חיה שליפני שידעתי כלום ניזכרתי בא) וזה הביא לי קישור אל האתר,אחר כך ראיתי באתר מישהו מוכר טגו קולומביאני,ונידלקתי על הלטאה,וזאות היתה מתרת חיי,התחלתי ליקרוא על חומט כחול לשון (הלטאה שאני מגדל) והלטאה הדליקה אותי משום שהיא החומט הגדול בעולם ומשום שהיא הלטאה הרגוע ביותר שכמעט לא אוכלת חרקים,לאחר מכן גיליתי כי המחירים בארץ יקרים מדי,ונידלקתי על שממית מצויצת (משום שהחומט לא היה בתקציבי) ולא היה להורים זמן לתנאים שלהם,ואז לחצתי על חומט כחול לשון עד שהסכימו,ובקיצור הכל בזכותכם :wink:
אני התחלתי לאהוב לטאות ונחשים מאז שהייתי באיזו חוות זוכלים כשהייתי קטן,ונתנו לי להחזיק קינג סנייק מדהייים ועוד איזה נחש גדול שנראה כמו אנקונדה שאני לא יודע את שמו לפי התמונה שיש לי,וגם היה שם חומת כחול לשון ועוד כמה ששמיות לאופרד ופט טייל כאלה מדהימות,שמה בערך זה התחיל
אבא שלי גם אוהב זוחלים
וכל פעם שיצאתי לטיול איתו (מאז שאני קטן) הוא תמיד הפך אבנים ותפס כל מיני חיות והראה לי אותם
מאז זה התחיל
אני משנולדתי אני פשוט כמו שאמרו פה חולה חיות
כשהייתי קטן והיו לוקחים אותי לחנות חיות אין מצב שלא הייתי יוצא משם בלי חיה כשהייתי בגן חובה נראה לי הייתי מכור לנחשים עד שקצת התבגרתי וקלטתי שאין רק נחשים בעולם ויש גם סוגים של טרנטולות,נחשים ולטאות.
בכיתה ד' בניתי עם אבא שלי טרריום גדול בשביל נחש בירית ואז קלטתי שנחש בירית צריך טרריום קטן אז אני ואח שלי החלטנו שאנחנו רוצים לאופרד אז פשוט ישבתי וקראתי את כל המאמרים בגוגל עכשיו אני כיתה ו החלטתי אחרי מות הבירית 😢 שאני פשוט קונה לאופרד זכר ושתי נקבות ועוד בערך שבוע אני הולך לקנות לי שלושה או זוג לאופרדים חמודים שיתרבו ויתרבו...

הסוף :D
אני התחלתי להתעניין בזוחלים בכלל אחרי שהיה יום שלם בנשיונל ג'אוגרפיק וויילד על דרקוני קומודו - ישבתי כל היום וראיתי הכלללל עליהם, ואז התחלתי לחפש מידע על זוחלים אחרים, נחשים, לטאות אחרות...

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אני מאז ומתמיד גידלתי נחשים ואהבתי אותם מאוד עד ליפניי חודשיים שראיתי אצל רפאל יפרח כוח מים בורמזי נדלקתי עליו .. ואתמול קניתי בייבי..!
מאז שנולדתי, אח שלי ואבא שלי היו תמיד מביאים הביתה כול מיני נחשים ולטאות ואפילו חרקים. אח שלי הוא כמו אינציקלופדיה לכול החי בישראל, וכמובן שגם אני מאוד מאוד אוהב את כול הזוחלים.
אכשין יש לי זוג שממיות מנומרות.
כשהיתי בן שנה וחצי אני וההורים נסענו לאילת והיה בם כמו ביתן זוחלים וראיתי שם קוברה ונדלקטי עליה ומאז רציתי נחש או לטאה וכשבגיל 5 הלכתי לחנות חיות ראיתי זיקית תימנית והיום הזה היה לפני היום הולדת שלי וביקשתי מאבא שלי שיקנה לי אותה והוא קנה לי וזה היתה הלטאה הראשונה שלי עד שהיא ברחה:'( ואז בשנה הזאת קניתי איגאואנה ירוקה חמודה והמשכתי קניתי 2טרנטולות וחרדון מזוקן מתחנן לקנות עוד איגאואנה
מה בעצם ההבדל בין זוחלים ללטאות?
כמה רגלים יש להם?
Dell80מה בעצם ההבדל בין זוחלים ללטאות?
כמה רגלים יש להם?

בקשר לשאלתך, יש הרבה חומר לקריאה בנושא, אם אתה מתעניין אני ממליץ לחפש מידע.
לטאות שייכות למין הזוחלים, ממשפחת קשקשאים : חרדוניים, זיקיתיים, איגואניים, חומטיים, לטאיים, נחשים, ועוד...
גופם של הלטאיים מוארך וצורתו גלילית. ראשם צר, ארוך ומחודד וחלקו העליון מחולק סימטרית ללוחיות. צווארם של הלטאיים עבה ואורכו כחצי מאורך הראש. זנבם ארוך מאוד, והוא אף יותר ארוך מהגוף והראש יחדיו. טפריהם מתאימים לטיפוס ולחפירה בשל כפיפותם וחדותם.

מקווה שעזרתי,

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.