טרנטולה בת 7 האיטי חומה זקוקה לעזרה

יש לי האיטי חומה ממין נקבה בת שבע שנים היא לא אוכלת לי בן 5 ל6 חודשיים אני יודע שחורף אבל זה הולך וממשיך ניסתיי להביא לה וולדות המאכל האהוב עליה גם זה היא דוחה ועוד סוגים של זוחלים ללא הצלחה המעלות והלחות בהתאם לפי הספר מבקש עזרה חדש בפורום .
אתה בטוח שניסיתה הכל ? זחלים למיניהם, תיקנים וכד' ?
יכול להיות שהיא סובלת מכרדיות ? תנסה להסתכל עליה או על הטרריום שלה ולבדוק האם יש מן חרקים קטנים כאלה שמסתובבים שם..
תודה על התגובה...
כן ניסתי כמובן אני יצלם ויעלה את התמונות הטרריום מושלם לפני 2 חודשים החלפתי מצע לא רואים סימנים של מזיקים השאלה היא כמה זמן היא אמורה לשרוד במצב הזה ואיזה ענינים אני יתחיל להזיז. עם הזמן הארוך שהיא איתי צחוק זה כבר הפך להיות ערך ריגשי אליה יש לה גם שם.
נגיד שיש לה את המזיקים בתוך הטרריום מה הפתרון לזה חוץ מהחלפת מצע
כרגע הטמפרטורה עומדת על 20-22 מעלות שהמינימום אמור להיות 19
לחות בין 60 ל70 מים זמינים תמיד תאורה רק ביום ואין גוף חימום הטרריום עומד במרכז הבית ואין שמש ישירה בכלל
שאני מכניס לה וולד או חרק אחר לתוך המערה שהיא מסתתרת היא מרימה אותו ומוציאה אותו מתוך המערה.
נשל היא לא עשתה מחודש 5
הרבה שאלות מקווה שהבאתי מספיק מידה תודה על התגובה מצפה למציאת פיתרון
לירון מיארה אשדוד
תנסה שהטמפ' תהיה סביב ה25 מעלות,גם מעט יותר מזה יהיה אחלה, אני מאמין שהיא תגיב שונה לטרף ברגע שזה יקרה.

בהצלחה :)

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אם כך אז אני מעלה לה את הטמפרטורה מעל לממוצע סבבה איזו דרך אני יחמם את הטרריום לדעתך איזה סוג של גוף חימום...
שאלה: שהחלפתי לה את המצע הלחות עלתה מ60-70 ל-80 ולא הוספתי בכלל מים על המצע איך אני יוריד את זה עם צריך בכלל
ומה בנוגע לחפירות במצע שהיא לא הייתה עושה לי את זה שנים כולל המערה שלה
(חופרת לעצמה קבר אולי) :|
80% לחות זה מעולה בשבילה.
אין לך מה להילחץ בנוגע לחפירות, יכול להיות שהיא סתם חופרת לעצמה קצת..
הרכבתי לה מנורת חימום מחוץ לטרריום שהיא פונה לטרריום הטמפרטורה עלתה מ19 ל24 היא לא עוזבת את השטח שמתחמם גם בלילה והלחות ירדה ל60 והיא עדיין לא אוכלת.

עשיתי הכל הכל כנראה שתם זמנה לא לפי השעון הביולוגי בכל אופן תודה רבה על העזרה על התגובות והניסיון לעזור..

לירון מיארה :wink: