אל תעבירו לפורום אחר..

מכייון שלכל מגדלי הנחשים זהו הפורום העיקרי שהם נכנסים אליו..
סתם עניין אותי לדעת מאיפה אתם משיגים את המזון שלכם לנחשים שלכם..
מגדלים/מקבלים/קונים?

סתם לדעת:)
לפעם הבאה פתח את זה בפורום מזון חי אבל בכל אופן בעקבות פניה כוללת נשאיר את זה כאן...
אני מביא רק ממגדלים פרטיים שמגדלים בבית ...(קונה)
יש לכך הרבה סיבות...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
חנות חיות.
לירון, אני מסכים איתך באופן חלקי, יש מגדלים טובים ויש כלאה שנותנים לחולדות והעכברים שלהם את כל החרא שבעולם.

לי יש מעבדה שאני קבוע קונה ממנה שמגדלת על הקופטאות הגדולות(הסלילים הענקיים והבהירים)+מים, שלדעתי זה הדרך גידול המושלמת(וככה אני גם גידלתי אצלי חודשים, ומידי שבוע קצת קצת לחם בשביל הצעירים יותר), זה מכיל הכל ובריא מאוד.
וגם המחיר הכי זול שניתן למצוא,
1.5 שקל לעכבר
2.6 לחולדה(ולדות אחת שקל, לא משנה אם זה חולדה או עכבר).
אין התחייבות על גודל/מין(כלומר תזמין עכברים ותבקש בוגרים יכולים להביא כלאה שהם ג'מבו ענקיים וכאלה שהם כמעט בוגרים כאלה שיש להם עוד איזה חודש להגיע לבגרות.
לאלבום שלי --------->
Tectorלירון, אני מסכים איתך באופן חלקי, יש מגדלים טובים ויש כלאה שנותנים לחולדות והעכברים שלהם את כל החרא שבעולם.

לי יש מעבדה שאני קבוע קונה ממנה שמגדלת על הקופטאות הגדולות(הסלילים הענקיים והבהירים)+מים, שלדעתי זה הדרך גידול המושלמת(וככה אני גם גידלתי אצלי חודשים, ומידי שבוע קצת קצת לחם בשביל הצעירים יותר), זה מכיל הכל ובריא מאוד.
וגם המחיר הכי זול שניתן למצוא,
1.5 שקל לעכבר
2.6 לחולדה(ולדות אחת שקל, לא משנה אם זה חולדה או עכבר).
אין התחייבות על גודל/מין(כלומר תזמין עכברים ותבקש בוגרים יכולים להביא כלאה שהם ג'מבו ענקיים וכאלה שהם כמעט בוגרים כאלה שיש להם עוד איזה חודש להגיע לבגרות.
כן איתמר אבל משם אני לא קונה ... בד"כ...
בכל אופן יש הבדל רב בין גידול ביתי מושקע לגידול תעשיתי\חנויות זוחלים שונות...ברמת השומן והבריאות של העכבר...וגם רמת הניקיון של החיה עצמה בסופו של דבר היא תיהיה בתוך הבטן של הנחש שלך...
למעו האמת למי שיכול לגדל את המזון בעצמו ויש לו כוח זה דבר אידיאלי לדעתי...
אבל מי שקונה בכמויות גדולות כמו איתמר זה פשוט אידיאלי לקנות ממעבדות כנראה שגם אני יעבור לזה בקרוב...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
אני קניתי גרעין של זכר ונקבה + כלוב ואני מגדל
דרך אגב, נולדו לי היום גורי עכברים.
אני מגדל עכברים אצלי אבל נגיד גם את חרקי האכלה אני מגדל כרגע זה זחלי קמח קטנים כי הלאופרדים שלי יחסית קטנים אבל עוד שלושה שבועותצ בערך אני יעבור לתיקנים אפריקאים או צרצרים ניראה מה שאני יחליט ועים כבר מזון חיי איזה חרקים אתם מגדלים להאכלה ???
מגדל תיקנים לבד(שמזה אני מאכיל את הלטאות שלי ב90% מהתזונה).
בנוסף אני נותן: ולדות(רק הלאופרדים לוקחים),חגבים&צרצרים שאני תופס בחוץ באביבי/קיץ.

בכמויות שאני מאכיל לגדל זה פשוט לא אופציה טובה לי, פשוט מאוד כיותר זול לקנות אותם.
לירון, המעבדה שאני קונה ממנה היא ברמה בינה"ל ובעצם אני(ועוד כמה בודדים שקונים משם) קונים עודפי רביה, פריט מובחר שלהם(שזה אומר תזונה מסויימת קו גנים מופע טמפ' גידול וכו') מגיע עד ל 30$ אמריקאי.
איש לא נכנס לאיזור גידול, ויש לעובדים שמה(ממש שהם סיפרו לי ואיך שאני רואה אותם יוצאים מהחדרי גידול לאיזור אסיפת המכרסמים) תאים שהם עוברים מקלחת שם ולובשים חליפות וכו'.
מקום מאוד רציני ואיכות סוף העולם וניתן קלבל חי/מת/קפוא והכל ארוז יפה יפה.

איתמר.
לאלבום שלי --------->
איזה לטאות יש לך חוץ מלאופרדים???
לי אין נחש אבל זה ברור שכל אחד קונה איזה עכבר לבן או שפשוט טופס בגינה איזה חרק גדול [אם מותר] או צפרדע וכאלה דברים
למה לתפוס מהטבע סתם טפילים וגועל נפש שיחיו בטבע וזהו עים חיות בריאות להאכלה זה צרצרים תיקנים אפריקאים זחלי שעווה זחלי קמח קטנים גדולים זחלי חמאה זחלי משי