חדש פה בפורום ומלא בשאלות..-=]

שלום יש לי קינג סנייק קליפורניה אלבינו בן חצי שנה באורך של בערך 60 ס"מ.
יש לי טרריום 70 ס"מ עם גוף חימום שליש גודל שתי מחבואים קערת מים ועץ קטן.
זה לרקע כללי.
אוקי אז ככה הקינג סנייק שלי מורגל לאכול וולדות עם פרווה מופשרות אז השאלה שלי היא מתי אני יוכל לאכיל אותו בעכברים בוגרים חיים?
ויש לי עוד שאלה אני משתמש באספן כמשטח עכשיו הקינג סנייק באופן קבוע מתחתיו גם ששמתי דשא סינטטי הוא תמיד יתחבא האם יש אפשרות שהוא יהיה גלוי ולא יתחבא לי כול הזמן משטח מסויים כמות מסויימת של אספן עצים שיוכל לטפס אליהם?
תודה רבה לעוזרים ולאלה המנסים לעזור=]
לגבי מזון- אתה יכול להאכיל בפרט מזון שגודלו הוא עד פי 1.5 מחלקו העבה ביותר של הנחש שלך...
אם לאחר ארוחה, הבליטה של המזון נעלמת תוך יומיים, אתה יכול לתת ארוחה גדולה יותר... קח בחשבון שהעלייה בכמות צריכה להיות הדרגתית, לא בבת אחת.

לגבי העובדה שהוא מסתתר... הוא עושה את מה שנוח לו איתו... עדיף לאפשר לבעל חיים לעשות את מה שנוח לו ולא לכפות עליו מצב אחר בו הוא עלול להרגיש פגיע- זה יכול להשפיע לרעה על הבריאות, מזג והתפקוד הכללי שלו.
חובתינו לתת את התנאים הטובים ביותר עבור בעל החיים, לא עבורינו.

בהצלחה

אורן.
תודה רבה אורן..
אבל לפני זה הוא לא אכל מזון חי זה מפריע או שזה אינסטינקט מובנה אצלהם?
אם הוא לא היה רגיל לזה, אז זה לא מפליא שיש רתיעה... בכול מקרה אני ממליץ שלהמנע מלהאכיל בחי, בייחוד בעכברים בוגרים... לא פעם ולא פעמיים נחשים נפצעו באופן קל עד חמור מאוד בגלל מאבק עם עכבר.
תודה רבה אחי!
ואם אפשר שאלה קטנה יש מצב שהנחש שלי יכנס לסטרס מטרריום 70 ס"מ.?

ואם אפשר באמת לא יהיה לי איך להודות לך יותר עצה\תיאור איך לסדר את הטרריום בצורה הטובה ביותר מבחינת משטח הכי טוב מחבואים טיפוסים אני יודע צמחים אבנים. באמת שלא יהיה לי דרך להודות לך יותר מזה.
פשוט אנשים אומרים לי 2 מחבואים אספן ועץ לטיפוס וזה לא מספיק אני רוצה שיהיה יותר אפקטיבי לנוחות ויופי לא פשוט וקל
לא יודע מי אלה האנשים האלה... אבל אפשר לגדל קינג גם בלי מסתור או ענף בכלל וגם אז הוא יסתדר(כול עוד כול הטרריום לא חשוף ללא כול מקומות מחבוא כמו מצע שאפשר להתחפר בו).
זה די והותר, אם אתה רוצה לשדרג... אתה מוזמן, אבל זה לא הכרחי.
הסבירות שהוא ייכנס לסטרס היא נמוכה כול עוד עדיין מתאפשר לו להתחפר ויש לו מקומות מסתור.