שוגרים- תזונה.

שלום לכולם.אשמח לדעת(השאלה מופנת כלפי מגדלי השוגרים)
במה אתם מאכילים אותו כל יום?
האם אתם עושים יום של שורשים.. יום פירות.. יום ירקות יום בשרי.. וכ'ו?????
האם אתם סתם עושים ערבוב בין כל הדברים ומגישים לשוגר כל ערב?
במה אתם מאכילים את השוגר?
מה החלק המסובך בגידול לפי דעתכם?
איזה טיפ היתם נותנים למגדל שרוצה להתחיל לגדל שוגר?
איזו אזהרה הייתם נותנים למגדל שרוצה...
האם הריח הוא ממש רע?
האם הם עושים חרא בכמויות גדולות מידי?
אשמח לדעת כל דבר...
עומר
אני מאמין את התשובה שלי קיבלת באישי אני אשמח עם נירר ושוגי יתנו את חוות דעתם יהיה מעניין לשמוע...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
L&Sאני מאמין את התשובה שלי קיבלת באישי אני אשמח עם נירר ושוגי יתנו את חוות דעתם יהיה מעניין לשמוע...
למה באישי ולא על גביי הפורום.....גם אני רוצה לדעת

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אני יעלה בקרוב כמה מתכונים נחמדים אם אתם סקרנים לדעת
למען האמת אני דיי מטורף באיכות מזון המגוון וצורת ההגשה אצל השוגרים שלי אבל זה לא נחוץ אני סתם משקיען שעושה ארוחות גורמה לחיות כיס 😄
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
דקה... כל ערב אני אגיש לו מגוון ירקות פירות שורשים וכל מיני דברים(רק מה שמותר...).... בתוספת כל התוספים שצריך(צריך לשים אותם כל ערב?) וזה כל מה שצריך???
מה אמורה להיות הכמות?
* הריח לא משהו נורא אם שומרים על ההיגיינה של הכלוב והחיה ודואגים להוציא תכלי עם האוכל ישר שקמים בבוקר....

*כן שוגרים מחרבנים בכמוייות מכיוון שיש להם חילוף חומרים מהיר ... עדיף שיהיה חוצץ כלשהוא בין השוגר למצע שלא יהיה מגע ישיר..

*רוב התפריטים שיש באינטרנט די מסובכים לדעתי ודורשים דברים שאין בכל בית ... עצה שלי תן לו כל יום פירות וירקות מ 3 סוגים לפחות אפשר חתעכת אגוז מלך (לא בהגזמה)
עוד דבר בריא ששוגרים אוהבים זה שיבולת שועל (קוואקר)... פעם בשבוע אתה יכול לפנק אותו בדבש ממש טיפה שים על האצבע ותן לו ללק ככה גם הוא יקר אלייך יותר...ואם בא לך להשקיע תקנה תולעי קמח ותן לו כל יומיים 10 או 12 תולעים .... דרך אגב לאחרונה גיליתי שגם גרבר זה מעודף עליהם אז אתה מוזמן לנסות....

בהצלחה... :wink:
עדיף לשים לו קצת מהרבה דברים מאשר הרבה ממשהו אחד המגוון חשוב מאוד...