שאלה בנוגע לחימום טרריום...

היי, אני ממש חדש בתחום הטרנטולות, אז מראש אני מתנצל אם אגלה בורות בהרבה מהנושאים פה...
בכל מקרה, אני בקרוב מאד קונה טרנטולה ראשונה (כנראה מקורזלת, אבל לא סגור). יש לי טרריום גדול שפעם הייתי מגדל בו לובסטרים. קראתי שהגודל שלו בהחלט מספיק גם לעכביש בוגר. קראתי על כל סוגי המצע והחימום וכד'.. השאלה שלי היא האם אבן חימום/כבל חימום יגרמו לסדק ושבירה של הטרריום? (הוא מפלסטיק שקוף).. תודה לכל העוזרים :]
crazydהיי, אני ממש חדש בתחום הטרנטולות, אז מראש אני מתנצל אם אגלה בורות בהרבה מהנושאים פה...
בכל מקרה, אני בקרוב מאד קונה טרנטולה ראשונה (כנראה מקורזלת, אבל לא סגור). יש לי טרריום גדול שפעם הייתי מגדל בו לובסטרים. קראתי שהגודל שלו בהחלט מספיק גם לעכביש בוגר. קראתי על כל סוגי המצע והחימום וכד'.. השאלה שלי היא האם אבן חימום/כבל חימום יגרמו לסדק ושבירה של הטרריום? (הוא מפלסטיק שקוף).. תודה לכל העוזרים :]
אבן חימום- תלוי איזו,אם מדובר בכזו עם טרמוסטט (תוצרת Exoterra למשל) אז אין חשש לסדיקה.קח בחשבון רק שאבן לחימום מיכל שלם איננה יעילה.

כבל חימום- בשימוש נכון לא יסדוק כלום, בשימוש לא נכון-יבשל גם ביצה :D ,ובטח שיתיך פלסטיק.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
youval osman
crazydהיי, אני ממש חדש בתחום הטרנטולות, אז מראש אני מתנצל אם אגלה בורות בהרבה מהנושאים פה...
אבן חימום- תלוי איזו,אם מדובר בכזו עם טרמוסטט (תוצרת Exoterra למשל) אז אין חשש לסדיקה.קח בחשבון רק שאבן לחימום מיכל שלם איננה יעילה.

כבל חימום- בשימוש נכון לא יסדוק כלום, בשימוש לא נכון-יבשל גם ביצה :D ,ובטח שיתיך פלסטיק.
שוב, בגלל הבורות שלי... אני לא יודע מה זה שימוש נכון בכבל חימום 😛 תוכל לתת לי כמה עצות ואזהרות? תודה
ישנם גם משטחי חימום (של חברת REPTAPETS) המתאימים לפסטיקיות.
[
crazyd
youval osman

שוב, בגלל הבורות שלי... אני לא יודע מה זה שימוש נכון בכבל חימום 😛 תוכל לתת לי כמה עצות ואזהרות? תודה

תשתמש במנוע החיפוש באתר, אני בטוח שתמצא מספיק דיונים בנושא :)

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
תשתמש במנוע החיפוש באתר, אני בטוח שתמצא מספיק דיונים בנושא :)[/quote]
זהו שחיפשתי והסתכלתי, אבל לא מצאתי שום מידע שעוזר לי... יש הסברים על האבן ויש הסברים על הכבל אבל אף אחד מהם לא מציין אם הם מתאימים לטרריום פלסטיק ואיך יש להשתמש בהם כדי למנוע פגיעה בטרריום.. =\
לא ציינת את גודל הפלסטיקיה אבל מאחר ומדובר בפלסטיקיה, קשה לי להאמין שיש כבל מספיק קצר בשביל לחמם 1/2 פלסטיקיה.

אתה יכול להשתמש במשטח חימום או באבן חימום אבל עצות באיזה משטח/אבן, באיזה גודל ובאיזה הספק אוכל לתת לך רק לאחר שתציין מה גודל הטרריום פלסטיק.

בכל מקרה, במידה ותבחר באבן חימום, אז אך ורק עם טרמוסטט (מובנה או חיצוני).
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp