למסירה: מגה בנדד קינגסנייק

שלום רב,

לפני כחודש נמכר מגה בנדד מקסים שהוחזר אלינו לאחר שאכן התגלתה בליטה בעמוד השדרה שלו.
לטענת הקונה הנחש לא אוכל.

בגלל מצבו- אני כרגע מאכיל אותו בכפייה. אני לאט לאט אעבוד איתו על אכילה מרצון(בשאיפה שזה יקרה) אך אלון(החמוד בקע אצלו) הסכים שאין זה לעניין למכור נחש במצב כזה.

על כן, החמוד הקטן מוצע למסירה, ללא כול עלות.
מדובר בפרט כמעט זהה לנ"ל

(מדובר באחים, אין לי אפשרות ברגעים אלה לצלם ולהעלות- אשתדל לשלוח תמונה מדוייקת לאנשים שיפנו).

מדובר בפרט שלא יתאים לרבייה.

לאלה שלא מכירים המונח "מגה בנדד" בארץ לרוב מתייחס להכלאה בין קינג הרים אריזונה לבין ט'יירי או קינג מקסיקנה(לא מקסיקני) אחר. מדובר ב"הכלאות עדינות" יחסית, מה שהופך אותם לפוריים- הפרט הקטן הזה יצא מזיווג בין שני מגה בנדדים. על כול פנים בשל הפגם הוא לא מתאים לרבייה.
הוא פיצפון, בגודל של כ 20 ס"מ, חמוד ורגוע- צפוי להגיע לגודל של מטר... 1.10 אם הוא יהיה ממש גדול.

מי שמעוניין להעניק לנחש הנ"ל בית חם ואוהב, מוזמן לשלוח ה"פ.

הארה
האמת צר לי שאני צריך לציין את הדברים הנ"ל, היות ולדעתי הם אמורים להיות ברורים מאליו...
מנסיון קודם אבקש שני דברים:
1- אבקש מהפונים לא לפנות עם דרישה\ציפייה\בקשות נדבה לקבלת ציוד- מדובר במסירה ללא כול עלות, נא חסכו פניות לא מכובדות.
2- אני מצפה מאנשים הפונים להיות רציניים- לא לצפות שאגיע באופן מיוחד למסור את הנחש, אני מצפה מהאדם שמעוניין לקבל נחש לעשות את המאמץ ולהגיע לאסוף אותו, וכמו כן לעמוד בהתחייבות שלו למועד הגעה במידה וכך סוכם.

שבת שלום לכולם :)

אורן.
זה נחש מאוד יפה אני לא מבין בנחשים כאלה ויש לי בואות וכרכני תירס אם אין הבדלים גדולים בגידול שלהם אני יקח אותו בשמחה רבה

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
אפשר לדעת אם כרכן תירס ובואה שונים מהמגה בנדד בגידול כי אם לא אני יקח אותו אשמח לתשובות :) :)

פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
תתיחס לתאריך ההודעות שאתה מגיב להם
ההודעה הנ"ל מלפני שנה כמעט הנחש כבר נימסר מיזמן
שבוע טוב.
תודה על המידע