גידול עכברים בחצר

שלום
הגעתי למספר זוחלים שההוצאה החודשית כבר לא קטנה, ניסיתי בעבר להרבות עכברים אבל נתקלתי בכישלון וסירחון 😡
יש לי חדר מיוחד לנחשים אבל הוא לא מאוד מאוורר ואני לא רוצה להסריח אותו.
הרעיון שלי הוא כזה: לבנות תיבה\קופסא גדולה מעץ שאני אמקם בחצר, בתוך הקופסא יהיה בידוד מקלקר למשל, וכלובי גידול. השאלה שלי היא האם זה יעבוד והאם אני יכול לעשות את זה כבר עכשיו בחורף (מבחינת גשם ורטיבות אני יכול להסתדר השאלה היא מבחינת טמפרטורה)?
תודה רבה, עמרי
omrisnakesשלום
הגעתי למספר זוחלים שההוצאה החודשית כבר לא קטנה, ניסיתי בעבר להרבות עכברים אבל נתקלתי בכישלון וסירחון 😡
יש לי חדר מיוחד לנחשים אבל הוא לא מאוד מאוורר ואני לא רוצה להסריח אותו.
הרעיון שלי הוא כזה: לבנות תיבה\קופסא גדולה מעץ שאני אמקם בחצר, בתוך הקופסא יהיה בידוד מקלקר למשל, וכלובי גידול. השאלה שלי היא האם זה יעבוד והאם אני יכול לעשות את זה כבר עכשיו בחורף (מבחינת גשם ורטיבות אני יכול להסתדר השאלה היא מבחינת טמפרטורה)?
תודה רבה, עמרי
בטמפרטורות קרירות הריבוי הוא הטוב ביותר.
הבעיה תהיה לשמור על זה מבודד בחום הקיץ.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
קח את מה שאומרים פה בערבון מוגבל, קור של חורף בירושלים, זה לא קור כמו בת"א חיפה או אילת..

אם לא יהיה לעכברים מקום להתחמם בו הם יוותרו על הוולדות
נכון אבל למרות זאת ימים\לילות קרים באמת הם נדירים.
אתה יכול להגדיר לי בערך מה הטמפרטורה שכדאי לא להגיע אליה ?
כי בלילה שיהיה קר במיוחד אני יכול להכניס אותם לחדר נחשים באופן זמני.
תודה רבה
לא בעיה אני עושה את זה פשוט שים שכבה גדולה של נסורת .

מכור לחיות!. רוצה כל הזמן עוד
מגדל מתקדם+ מגדל: זוג בואות הוג איילנד קרוס הטרו לאלבינו בנות שנה
פיתון מתכדר בן חצי שנה
כרכן תירס בן שנתיים
כרכנית תירס בת חודשיים+
מור סעדון
תקח את האופציה שבלילה קר מאוד יכול להיות שהעכברים יקבלו מכת קור וימותו , כמו שקרה לידיד שלי לפני יום שמתו לו כמה עכברים מקור כיוון שהם היו במחסן אולם הוא לא היה מחומם. אני לא יודע מה הטמפרטורת מינימום לגידול של עכברים אולם כך את זה בחשבון . עדיף שתתחיל את הריבוי בסוף החורף תחילת האביב
אני מרבה עכברים כבר כמה שנים, וכמו שיובל אמר בחורף הם מיתרבים מעולה. ובאמת הם לא צריכים הרבה היתעסקות ,זכר על 3 נקבות, אוכל ,מים בית קטן בתור מיסתור, אני מגדל אותם בכלוב שהוא של אוגרים סיבירים .אבל ליובל יש אחלה כלובים לגידול עכברים. וכמו שמור אמר פה, שכבה יותר עבה של נסורת ,ואפשר גם לתת גלילי נייר טואלט ,העכברים חותכים אותם ובונים מזה קן. באמת שזו חיה שלא דורשת יותר מידי היתעסקות.
וחוץ מזה לגבי הקיץ ,ביגלל שבחורף עכברים מיתרבים כל כך טוב. אתה יכול להגיע לכמויות גדולות ,ועם הנחשים שלך רגילים גם לאוכל מופשר ,אז ביכלל אתה יכול להקפיא והרבה. לי יש כרגע קינגית אחת, ולפחות 2 קופסאות מלאות ב ולדות ועכברים צעירים קפואים. ועוד 2 עכברות בהריון.