שממית מנומרת-שאלות

עמוד 1 מתוך 2
1. כל כמה זמן צריכה הלטאה לאכול?
2. בדף גדיול פה באתר כתוב שיש מצבים שהנשל לא יורד לגמרי וזה יוצר בעיות כלשהם...אפשר פירוט ודרכי טיפול בבעיה?
3.אילו דברים צריך לעשות ליצירת זיווג? (תרדמת חורף או העלאת טמפרטורה....דברים כאלה..)
Fr0ggeR1. כל כמה זמן צריכה הלטאה לאכול?בייבי'ס פעם ביום בוגרים 3 פעמים בשבוע.
2. בדף גדיול פה באתר כתוב שיש מצבים שהנשל לא יורד לגמרי וזה יוצר בעיות כלשהם...אפשר פירוט ודרכי טיפול בבעיה? במקרה והנשל לא יורד. יכול להווצר נמק(נפוץ בעיקר באצבעות) כדי למנוע את הנ"ל יש לבנות קופסאת לחות. קח קופסא. אטומה ווחתוך דלת כלשהיא. בקופסא שים מצע כבול שיהיה לח. הקופסא עצמה תהיה לחה... וכך הנשל ירד בקלות
3.אילו דברים צריך לעשות ליצירת זיווג? (תרדמת חורף או העלאת טמפרטורה....דברים כאלה..)
בעיקרון אם מחממים כל השנה השממיות מתרבות גם אז...
כמובן שאם תכניס לתרדמת חורף תקבל אחוזי בקיעה יותר גבוהים
אוקיי תודה ואם אני לא בונה את הקופסא וקורה לי הדבר הזה אין דרך לרפאות את זה?

ועוד שאלה...
אם יש בטרריום זכר אחד ונקבה אחת אז הם יזדווגו או שיש סיכוי שהם ידחו אחד את השני?
הם יזדווגו אבל שהנקבה תישקול 45 גרם אז תכניס אותה עים הזכר על תכניס נקבה יותר צעירה לכלוב עים זכר כי הוא יזווג אותה ומה שיקרה בסוף היא תפתח תביצים ולא תוכל להטיל אותם ובסוף היא תמות
וכאשר יש נקבה בהריון תן לה כל ארוחה עים סידן אתה מכניס צרצרים זחלים תיקנים ולדות לתוך קופסא קטנה עים אבקת סידן מנער כמה ניעורים טובים עד שהטרף נהייה לבן ואז זורק לשממיות
מה אם הזכר והנקבה באותו גיל?
אפשר לקנות את הצרצרים והתולעים בחנויות?
כן יש חנויות שמיתעסקות עים זה ויש מגדלים שיש להם יותר מידיי אז הם יוכלו למכור לך עים הזכר והנקבה באותו גודל תלוי מה הגודל ככל שהנקבה עוברת תמישקל 45 גרם היא מעולה לריבוי
אוקיי עוד 2 שאלות:

1. כמה עולה שממית מנומרת בת כמה שבועות? (חנויות לא מגדלים)

2. אפשר לשים אותן בכלוב ארנבים ישן שיש לי? קראתי בכמה מקומות שהם לא יכולים לטפס על קירות. אני רק הגבייה קצת את גובה תחתית הכלוב ואכסה קצת סורגים והן לא יוכלו לצאת נכון?
אל תתקמצן. מבחינה אסטטית תקנה טרריום שכיום עולה בחנות סביבות ה100 ש"ח זה טרריום נהדר בגודל המתאים....

שממית מנומרת בחנות תעלה לך המון אפילו כפול מהמחיר של המגדל....
למה אינך מעוניין לקנות ממגדלים פרטיים?
הם נותנים הרבה יותר תשומת לב לחיה. ולא מתעסקים רק בכמה הם ירוויחו עלייה
100 שקל טרריום?? זכוכית או פלסטיק??
אין לי מושג מאיפה הבאת שאפשר להשיג טרריום גודל נורמלי ב 100 שקל..חוץ מזה בחנות יש להם מבחר של נגיד 10 שממיות אבל מגדל מוכן למכור לך רק את הסוגים היותר רגילים והוא שומר לעצמו את מה שנדיר ויפה.
אז מה עים זה רגיל או מיוחד העיקר לאופרד חמוד ויפה ולא בעיה גם לבנות טרריום
אוקיי צודק אבל בכל זאת אני די מעוניין בחנות...

בתמונה הזאת אתם רואים את הנקודות הבולטות ברגליים ובזנב? זה נורמלי??
5_1_24708_20070109170118.jpg
איבר המין של הלאופרד
מה? אני מתכוון על כל הזנב יש נקודות לבנות כאלה וגם ברגליים איפה שהצהוב.
זה נורמאלי.. ככה העור שלהם ניראה.
חנויות שמוכרות מופעים נדירים?!
אין בארץ ידידי. בארץ יש למכירה את הדברים הרגילים.... אין יותר מידי יפים
ואיפה בדיוק מצאת חנות שמוכרת לאופארדים עם דברים "נדירים" ?
יש מגדלים שיש להם לאופרדים ממופע שונה
מותר לכתוב אם שם החנות? זאת רשת חנויות מוכרת בכל הארץ. היה להם אחד רגיל ואחד מיוחד שעלה כפול במחיר אבל היו לו מן גוון ירוק.
ללאופארד אין גוון ירוק... אתה כניראה מתבלבל.... אלא אם כן הם עשו משהו עם טוש....
הגזמתי לא בדיוק ירוק...אתה מכיר את זה שיש להם כחול כזה על הראש ליד העיניים? אצלו זה היה יותר בהיר ממש בכוון של תכלת אבל עם קצת ירוק...
גם יש לו נחשים אלבינו ודברים כאלה...
זה באמת שטות.... נחש אלבינו? אל תתלהב.. לחצי מאוהבי הנחשים יש כרכנים,קינגים אלבינויים.. זה לא מיוחד....
קיצור... אתה רוצה לאופארד יפה?
יש הרבה מגדליים פרטיים שיש להם לאופארדים מהממים.חנויות נותנות לחיות יחס רע בד"כ
ורק מחכים למכור אותם.. מגדלים פרטיים מקדישים להם זמן,חום,ואהבה.
ותאמין לי שהוא יהיה בריא יותר אם אתה תקנה אותו ממגדל פרטי.
עומר