גולדנברג2 בנוב׳ 2009האם ניתן להרבות עכברים במרפסת במזג אוויר כזה? הם ישרדו? הוולדות ישרדו? וכ'ו.. תודה מראש.הגב
דקללל2 בנוב׳ 2009אני לא בטוח אבל אני לא חושב שהם ישרדו בכזה מזג אוויר אני חושב שכדי לך לגדל בבית או מקום סגור ומחומם אחרהגב
אנוליס2 בנוב׳ 2009במזג אוויר כזה עכברים מיתרבים דיי טוב ,אפשר להרבות עכברים. אבל להוסיף כמה מחסות ,ולדאוג שגשם לא יגיע אליהים.הגב
גולדנברג2 בנוב׳ 2009אנוליסבמזג אוויר כזה עכברים מיתרבים דיי טוב ,אפשר להרבות עכברים. אבל להוסיף כמה מחסות ,ולדאוג שגשם לא יגיע אליהים. תודה רבההגב
IDAN HAKIM6 בנוב׳ 2009אני גם מתכוון לגדל קבוצת ריבוי של עכברים אבל בתוך אקוריום ככה שלא יהיה אפשר להגיע אליהם רוח וגשם. זה אפשרי באקוריום? לא קר מדי בשבילהם בחוץ?הגב
idanez6 בנוב׳ 2009IDAN HAKIMאני גם מתכוון לגדל קבוצת ריבוי של עכברים אבל בתוך אקוריום ככה שלא יהיה אפשר להגיע אליהם רוח וגשם. זה אפשרי באקוריום? לא קר מדי בשבילהם בחוץ? שלי כרגע גודלים בחוץ, באקווריום 1.20 מטר, פנורמי. מבסוטים מכל רגע. רק לדאוג שלא תהיה עליהם שמש ישירה.. ושיהיה להם מחסה בפנים, שהם יכלו לרפד אם יהיה להם קר.הגב