שלום רצתי לדעת האם יש מגדלי שוגרים באתר כי אני רוצה לישאול אותם כמה שאלות לגבי החיה הזואת :o :o :D :D :D
שלום רצתי לדעת האם יש מגדלי שוגרים באתר
טוב השאלות שלי הם כאלה
1)מה הסביבות המחיר של החיה הזאות ?
2)היא חברותית כמו שכתוב במאמר באתר?
3)האם אתם מכירים מישהוא שמוכר את החיה הזאות?
תודה לעוזרים!.....
1)מה הסביבות המחיר של החיה הזאות ?
2)היא חברותית כמו שכתוב במאמר באתר?
3)האם אתם מכירים מישהוא שמוכר את החיה הזאות?
תודה לעוזרים!.....
1. שוגר יכול לעלות בין 600-800 ל אחד מומלץ לקנות זוג אם אתה לא ילד שזה החייה היחידה שלו ויש לך זמן לשחק איתו 100 אחוז מהזמן .
2.כן הוא חברותי מאוד כמו שכתוב.
3.יש לקנות אצל מגדלים פרטיים ויש לקנות אצל חנויות אני אישית לא מכיר אנשים שמוכרים כרגע
אבל אתה יכול לעשות חיפוש באינטרנט ובאתרי מכירות כמו יד 2 .
יש שם שוגרים למכירה
2.כן הוא חברותי מאוד כמו שכתוב.
3.יש לקנות אצל מגדלים פרטיים ויש לקנות אצל חנויות אני אישית לא מכיר אנשים שמוכרים כרגע
אבל אתה יכול לעשות חיפוש באינטרנט ובאתרי מכירות כמו יד 2 .
יש שם שוגרים למכירה
gandalf
בכיף אתה מוזמן לשאול כל מה שעולה לך לראש... בשביל זה אני כאן .
וכנל שאר המנהלים בפורומים השונים
וכנל שאר המנהלים בפורומים השונים
gandalf
כמי שמגדל שוגר כבר קרוב לשלושה חודשים, אני יכול להגיד לך שזאת חיה מדהימה דורשת יחס , פשוט להיות איתו כמה שאתה יכול ולא פחות משעה ביום, הייתי ממליץ לך למקומות שאתה יכול לקחת אותו עם השק שלו אתה רק תרוויח מזה,תדאג לו לאוכל טוב ומגוון כלוב מרווח עם הרבה מקום והרבה משחקים שיהיו לו ותהנה!! :wink:
יום טוב,
תומר :D
יום טוב,
תומר :D
אני מגדל 6 שוגרים כבר זמן רב ומידי פעם מוכר איזה גור (כרגע אין").
הם מאוד חמודים ורגועים על הידיים אבל רק במידה ומדובר בשוגר שעבר תהליך של החתמה, נסיון לתפוס, להחזיק שוגר שאינו מוחתם יסתיים בנשיכה מאוד (אבל באמת מ-א-ו-ד) לא נעימה.
חשוב לדעת שמדובר בחיות לייליות אשר ערות כשאתה ישן וישנות שאתה ער, זה די מבאס.
בנוסף, הכנת המזון עבורן צריכה להיות יום יומית והם מסרבים לאכול מזון שאינו טרי מה שמצריך ממך עבודה יום יומית בנוגע לשוגרים.
כפועל יוצא, עזיבתם בכלוב עם מספיק מזון לכמה ימים הוא דבר שקל מאוד לביצוע בתאוריה אבל בשטח זה לא ניתן לביצוע ויש לדאוג לבייבי-סיטר (או בעצם לשוגר-סיטר) לכל תקופה מעבר ליומיים.
הם מאוד חמודים ורגועים על הידיים אבל רק במידה ומדובר בשוגר שעבר תהליך של החתמה, נסיון לתפוס, להחזיק שוגר שאינו מוחתם יסתיים בנשיכה מאוד (אבל באמת מ-א-ו-ד) לא נעימה.
חשוב לדעת שמדובר בחיות לייליות אשר ערות כשאתה ישן וישנות שאתה ער, זה די מבאס.
בנוסף, הכנת המזון עבורן צריכה להיות יום יומית והם מסרבים לאכול מזון שאינו טרי מה שמצריך ממך עבודה יום יומית בנוגע לשוגרים.
כפועל יוצא, עזיבתם בכלוב עם מספיק מזון לכמה ימים הוא דבר שקל מאוד לביצוע בתאוריה אבל בשטח זה לא ניתן לביצוע ויש לדאוג לבייבי-סיטר (או בעצם לשוגר-סיטר) לכל תקופה מעבר ליומיים.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
http://www.reptilez.co.il/index.asp
שלום לך וברוך הבא לאתר ,לפני שאתה מגיב בשרשור תבדוק בבקשה מאיזה תאריך הוא,
אין טעם להגיב במשהו שעבר זמנו .
לילה טוב והמשך גלישה נעימה ❗
אין טעם להגיב במשהו שעבר זמנו .
לילה טוב והמשך גלישה נעימה ❗
gandalf