בעיה עם טרנטולה - חסר לה רגליים

יש לי בעיה עם בייבי טרנטולה שהנשילה אצלי כבר כמה פעמים ועדיין היא לא מצליה להחזיר לעצמה את כל הרגליים.. יש לה את כולן בצד אחד אבל בצד השני יש רק רגל 1.. ראיתי שאחרי הנשל האחרון היא הצמיחה רגליים חדשות אבל הן היו עקומות ותוך ימים ספורים היא הורידה אותם שוב..
האם זו בעיה גנטית?? יש דרך לעשות משהו כדי שתגדל את כל הרגליים??
יש לי 3 מאותו מין היא ספציפית היתה הכי קטנה שלקחתי אותה והיא התפתחה ממש יפה למרות החוסר ברגליים בצד אחד היא מגיבה לטרף הכי מהר מכולן..
וכעת היא גם הגדולה מבינייהן

תודה מראש
חוץ מלהאכיל כרגיל ולשמור על לחות מתאימה, אין מה לעשות.
אם היא תתנשל שוב יכול להיות שהיא תצמיח.. בכל מקרה זה לוקח יותר מנשל אחד. רק חשוב שתהיי עדינה איתה, הרגליים המחודשות יהיו עדינות ודקות יותר.
היא אוכל מעולה וכשהעברתי את כל 3 הטרנטולות שהן מאותו סוג ובערך באותו גודל לטרריום חדש היא הראשונה שעשתה רשת קורים והיא אוכלת מעולה.. אבל ראיתי שהיא עברה כמה נשלים וכאילו יש דפקט ב3 הרגליים שחסרות והכל באותו צד.. ולמרות זאת היא שורדת ממש טוב.
כפי שעידן אמר, זה יכול לקחת מספר נשלים. הגרולדי שלי גם התנשלה פעמיים ועדיין לא השלימה לעצמה את הרגל החסרה.
אני לא רואה שום סיבה לדאגה רק מה שכן זה תקפיד שלא יהיה יבש מדי (וגם לא לח מדי).
לשלך חסרה רגל 1 לשלי חסרות 3 ובאותו הצד..
אני עדיין לא מבינה איך היא הכי שורדת..
ועברו כבר כמה נשלים וראיתי שהיא התחילה להשלים אבל זה לא יוצא.. אולי זו בעיה גנטית??
כי זה נראה כאילו מהבקיעה היא ככה ומסתדרת כאילו זה טבעי ❓ ❗
אה ואגב היא מסוגר סאן טייגר ואנצואלי והרגל שישנה היא השלישית.. נראה לי לפי הגזרה זה זה דיי קשה בלי השאר
גם שלי עברה תאונה ונחתכה לה רגל אבל תוך זמן קצר היא הצמיחה חדשה.אני חושב שאתה לא צריך לדאוג.
רגל 1 להשלים זה הרבה פחות בעיה המקורזלת שלי השלימה רגל 1 מאוד מהר אבל במקרה שחסרות לה 3 זה נראה לי הרבה יותר מסובך ולא התייחסתי לזה חודשים כי אני יודעת שהן משללימות לבד אבל בגלל שעברו חודשים והיא לא הצליחה להשלים אפילו אחת והיא בייבי התחלתי לדאוג 🙄
1. חברה, תקראו טוב את ההודעות ש EXTAZY כותבת ותתחילו לענות לה בלשון נקבה :D

2. משהוא שכתבת הקפיץ לי איזה שאלה, הן שלושתן באותו טרריום?
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
טיפלתי בעבר בטרנטולה שקיבלתי מעמית לתחום וכשהיא הגיע אליי היא הייתה עם סה"כ 4 רגליים.
נשל אחרי היא חידשה את כל הרגליים אבל, לקח לנשל משהו כמו 4 חודשים להגיע..
חכה לנשל הבא ואל תתיאש, טרנטולה עם רגל אחת קטועה זה לא משהו שמסכן אותה.
חח באותו טרריום ממש לא..
אני רוצה שהם יחיו ולא יעשו קרבות רחוב..
הבעיה שאצלי כבר 3 4 נשלים והיא לא מצליחה לחדש שום רגל וחסר לה 3, ראיתי שהיא כן הצמיחה רגל אחר התנשלות והיא היתה עקומה ואז תוך ימים ספורים היא הורידה אותה
Beno Moskoטרנטולות מצ'רנוביל...
אז אתה אומר שהיא עומדת להצמיח זנב?????
Extazyחח באותו טרריום ממש לא..
אני רוצה שהם יחיו ולא יעשו קרבות רחוב..
הבעיה שאצלי כבר 3 4 נשלים והיא לא מצליחה לחדש שום רגל וחסר לה 3, ראיתי שהיא כן הצמיחה רגל אחר התנשלות והיא היתה עקומה ואז תוך ימים ספורים היא הורידה אותה
אז אין לך מה לדאוג, זה שהיא הצמיחה כבר רגל פעם אחת זה כבר אומר שאין לה בעיה.
עכשיו רק סבלנות. :wink:
Extazy
אם היא לא הצמיחה כבר...
Beno Mosko
Extazy
אם היא לא הצמיחה כבר...
תשתדלו לא לחרוג מהנושא בבקשה.
:D :D :D
אחרי ששמרתי על טמפ קבועה ולחות טובה היא באמת הצליחה!!! והצמיחה את כל הרגליים, היא לא נכה יותר!!!!
😁