biker865 באוק׳ 2009מרשים ביותר מתי יש לך זמן לטפל בכולם????חתימתך נמחקה, אנא בחר חתימה פחות פרובוקטיביתהגב
youval osman5 באוק׳ 2009אוסף חביב איתי.. אני רואה אבל שלא מגוון במיוחד, תזכיר לי כשאתה אצלי בהזדמנות אני אשבור לך כמה מאצלי שאין לך.. biker86מרשים ביותר מתי יש לך זמן לטפל בכולם???? קקטוסים ממש לא דורשים המון טיפול..אידיאלים למצב המים במדינתנו...ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
Snakeman5 באוק׳ 2009youval osmanאוסף חביב איתי.. אני רואה אבל שלא מגוון במיוחד, תזכיר לי כשאתה אצלי בהזדמנות אני אשבור לך כמה מאצלי שאין לך.. שמע, יש לי 80-90 סוגים של קקטוסים.. אני מקווה שנוכל למצוא אצלך משהו שאין לי..הגב
youval osman5 באוק׳ 2009Snakemanyouval osmanאוסף חביב איתי.. אני רואה אבל שלא מגוון במיוחד, תזכיר לי כשאתה אצלי בהזדמנות אני אשבור לך כמה מאצלי שאין לך.. שמע, יש לי 80-90 סוגים של קקטוסים.. אני מקווה שנוכל למצוא אצלך משהו שאין לי.. כנראה הזכרון שלך לא משהו,או שלא באמת התעמקת באוסף קקטוסים של אבא שלי... קיצר, תגיע :)ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב