שממית חדשה+בעיה

קניתי אתמול בייבי באורך של בערך 15 ס''מ והבאתי לה כמה זחלי קמח שהם באורך 3 ס''מ בערך שמנים כאלה ופעם אחרונה שאמרו לי שהיא אכלה זה היה ביום שישי ועכשיו שאני שם לה לאכול היא אפילו לא מיתיחסת..
הטמפרטורות שלה סדירות ויש לה טרריום מרווח וכל זה.
מה יכולה להיות הבעיה?
האלבום שלי:
יכול להיות שנימאס לה מזחלי קמח, תנסה צרצרים, או תיקנים אפריקאים, או ניצמדים.
יש לך מישו שמוכר באזור הקריות אולי?
האלבום שלי:
לשממיות מנומרות יש נטייה לצום לפעמים, בלי קשור לסוג המזון.
אבל תמיד כדאי לגוון..
אוקי אני פשוט דואג בחנות אמרו לי שהיא אכלה פעם אחרונה בשישי ואני לא יודע אם לאמין או לא בכל מיקרה מתי שאני מנסה לתת לה היא אפילו לא מיתעניינת ביכלל..
אני מקווה שהיא בסדר.
תודה בכל מיקרה:)
האלבום שלי:
אם היא חדשה אצלך, יכול להיות שהיא צריכה זמן להתרגל לטרריום ולטמפ'.
נראה לי שזה אופייני לנקבות לצום בהתחלה, משהו כמו שבוע בערך..
בהצלחה. :)
edogאם היא חדשה אצלך, יכול להיות שהיא צריכה זמן להתרגל לטרריום ולטמפ'.
נראה לי שזה אופייני לנקבות לצום בהתחלה, משהו כמו שבוע בערך..
נורמלי ללאופרדים באופן כללי, בלי קשר למין, שתהיה להם תקופת הסתגלות של עד שלושה שבועות שבמהלכם הם לא אוכלים ונמצאים בעיקר בתא לחות או במחבוא.
הדבר לא תקף בנוגע לבייביז צעירים - והם אמורים להתחיל לאכול תוך מקסימום יומיים שלושה.
זה בסדר כבר הסתדרתי בסוף הבעיה הייתה התולעים הם היו גדולות והזמנתי לה קטנות בנתיים האכלתי אותה בחרקים מהגינה שלי והיא טרפה כמו משוגעת כניראה ביגלל שבחנות הזניחו אותה...
האלבום שלי:
n+dזה בסדר כבר הסתדרתי בסוף הבעיה הייתה התולעים הם היו גדולות והזמנתי לה קטנות בנתיים האכלתי אותה בחרקים מהגינה שלי והיא טרפה כמו משוגעת כניראה ביגלל שבחנות הזניחו אותה...
לא מאכילים בחרקים מהגינה, בטח לא בייבי ....
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

הודעה זו נמחקה עקב שגיאות כתיב מרובות.

הנהלת הפורום סיימה את היחס הסלחני כלפי שגיאות כתב ומהיום הודעה עם שגיאות מרובות תמחק באופן אוטומטי.
האלבום שלי:
הודעה זו נמחקה עקב שגיאות כתיב מרובות.

הנהלת הפורום סיימה את היחס הסלחני כלפי שגיאות כתב ומהיום הודעה עם שגיאות מרובות תמחק באופן אוטומטי.
האלבום שלי: