בקשר למודעה.

ראיתי ביד 2 מודעה למכירה של כרכנים אסייאתים בוגרים מהמין טניורה האם יש דבר כזה או שזו המצאה של המוכר אני ישמח לתשובה כי הנחשים יפים מאוד וברצוני לקנות אותם אך אם זו הכלאה וזה שם מונפץ של האדם אני יוותר תודה לעונים יניב.
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
הנחשים אמיתיים, ומי שמוכר אותם זה יונתן ורונסקי - אז תחשוב לבד :wink:
הוא לא ישקר
הנחשים שלי :
כרכני תירס (שונים)
קינגים (שונים)
מילקים (שונים)
פיתונים מתכדררים
נחשים אמיתיים, זן אמיתי, זו לא הכלאה מוזרה.
רק קח בחשבון שזה לא איזה כרכן תירס צעצוע חמוד.
גם אם 2 הפרטים שלו רגועים, אם אתה מרבה אותם יכולים לצאת לך פרטים עם אופי לא קל לטיפול.
והוא מגיע לגודל של כרכן בוגר תוך שנה.
וממשיך לגדול.
ויכול להגיע גם ל 200 - 250 ס"מ.

פרט נמכר בחו"ל בין 100-500 דולר.
כך שמבחינת מחיר 3,000 לזוג זה נופל איפשהוא באמצע.

השאלה לאיזה מטרה אתה קונה את זה.

אבל זה לשיקולך.
לאיזה כוונה? יש לי אוסף מגוון של נחשים זה יכל להיות זוג נחמד לאוסף 2 הם נורא יפים לדעתי האישית 3 גם לחשוב על זיווג יכול להיות נחמד.
האם זה כרכן לכל דבר מבחינת זיווג וקושי רבייה או שהם יותר "מתוסבכם".
וגודל לא מרתיעה אותי אני מגדל פיתון סלעים בן כשנה וחצי(הנחש הכי מאסיבי באוסף) אז תחשב הבדלים חחח.
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
לזה בדיוק התכוונתי שאמרתי לאיזה מטרה,
אם זה אוסף אז סבבה.
אם זה לזיווג ולהציע למכירה, אז לא נראה לי שיש להם יותר מידי ביקוש, אחרת היית רואה מספיק מהם בלוח מודעות ולא היה להם מחיר כזה.

לגבי הגודל, אולי זה לא מפריע לך, אבל שוב, אם אתה מתכנן למכור לאנשים, אז שוב, לא כולם מסתדרים עם נחש גדול.
בגלל זה לא כולם קונים זה שאין בלוח מכירות אני חושב זה כי הם לא מהכרכנים הנפוצים ואני חושב שלזווג ולמכור בייבי במחיר סביר למה שלא יתחילו לרוץ וזה שזה לא מתאים לכולם נכון גם בורמזי לא מתאים לכולם אבל מי שכן מתאים לו קונה.
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
גם ככה יש יותר בורמזים מקונים... יש מצב שתמצא קונים, אבל גם יש מצב שלא יותר מדי אנשים יקפצו על נחש גדול שעלול להיות בעל מזג רע, ואז תיתקע עם הצאצאים.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
יש לי אוסף מכובד של עשרות נחשים ככה שאני לא יקרא לזה להתקע אלה עוד לאוסף מה שכן לא יעשה שטות וירבה שוב שנה הבאה יקנו יקנו לא יקנו סבבה אני לא רואה בעיה להשאיר עוד 5 נחשים כאלו באוסף כשזה לא נחש נפוץ דווקא נחמד.
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
כמה תשובות לשאלות:
1 הנחשים האלו בקעו באביב 2007 כך שלעונה הקרובה הם יהיו מוכנים לרביה מכל הבחינות.
2 מבחינת הגודל הם ארוכים כבר עכשיו (כ2 מ') אבל לא מדובר בנחש כבד עם פרופורציות של בואה.
3 הם לא נשכנים אפילו שצעירים יכולים להיות, בדרך כלל הם נרגעים כשהם גדלים.
4 מי מכם ראה עוד כרכנים כאלו בארץ ואם כן מי מכם ראה כאלו בוגרים? מכיוון שאני מניח שאלו הזוג הבוגר היחיד בארץ אז מי שירבה אותם יהיה הראשון בארץ ויהיה גם די בלעדי במכירה שלהם.
5 בנוגע לבורמזים. אני כמובן לא שמח מהעניין אבל אני חייב להעיר רק שנכון להיום אין כמעט בורמזים למכירה בארץ כך שלרשום שיש יותר נחשים מביקוש זה קצת לא רציני.
הנחשים האלו אינם בורמזים וגם ההשוואה אינה נכונה.
הם כן כרכנים גדולים אבל היחס הוא לא כמו פיתון מתכדר לפיתון בורמזי.
מבחינת תנאי גידול הם לא מסובכים במיוחד, רק להקפיד שהטרריום לא יהיה יבש מדי, במיוחד לא בזמן הנשל.
זוחלים "ועוד"
https://www.facebook.com/pages/%D7%96%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93/113331138793721
בנוגע לבורמזים,
קל לראות כי ע"י סיור קטן ביד2 יש המון מגדלי בורמזיים למינהם שמתים למכור את הבורמזים שלהם ולא מצליחים עקב התכונות של המימדים,
וקל לראות שמביקור קצר ב"בית החיות" יש לשמעון בייבי'ס רבים למכירה ושככל שעובר הזמן כך יותר קשה למכור אותם כי קצב הגדילה מטורף.
רק רציתי להאיר את עיניך.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
אורןאדריבנוגע לבורמזים,
קל לראות כי ע"י סיור קטן ביד2 יש המון מגדלי בורמזיים למינהם שמתים למכור את הבורמזים שלהם ולא מצליחים עקב התכונות של המימדים,
וקל לראות שמביקור קצר ב"בית החיות" יש לשמעון בייבי'ס רבים למכירה ושככל שעובר הזמן כך יותר קשה למכור אותם כי קצב הגדילה מטורף.
רק רציתי להאיר את עיניך.
תודה רבה שהראת לי את "האור"
3 מודעות לגבי בורמזים למכירה אינן משהו מיוחד, אתה יכול להגיד שיש המון כרכני תירס שלא נמכרים (יש הרבה יותר מודעות לגביהם...).
בית החיות הביאו משלוח עם פיתונים בורמזים או שרכשו כאן ממגדלים ויש להם עוד הרבה חיות שלא נמכרות בתוך שבוע שבועיים אבל עובדה שבסוף הן נמכרות.
אני לא בעד שאנשים יגדלו בורמזים או מרושתים מסיבות הגודל, אבל אני גם אמרתי שההשוואה לכרכנים שאני מגדל היא מגוכחת ולא רצינית.
הכרכנים שאני מוכר גדולים יותר מכרכן תירס אך עדיין לא מדובר בנחשים שמגיעים לגדלים מפלצתיים ושיכולים לסכן אדם.
בנוסף כמות הביצים שלהם קטנה ביחס לכרכני תירס והצאצאים שלהם בוקעים גדולים בהרבה מאלו של כרכני תירס כך שיש פחות למכור אבל הרבה יותר להתחיל איתם, יתכן שזאת עוד סיבה למחיר הזה...
זוחלים "ועוד"
https://www.facebook.com/pages/%D7%96%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93/113331138793721
אני חייב לחזק... בורמזים בוגרים לפחות, אין יותר מדי למכירה.
צעירים... יש, פה ושם. הסיכוי להצפה הוא עם זאת גבוה- כול הטלה של בורמזים... זה המון בייבי, במילים עדינות.
אני אנטי בורמזים, יש להם נטייה להיות זמינים מדי כבייבי, ובשל כך מחירם בצעירותם הוא ממש נוח... ויש אנשים שמנצלים את אי הידיעה של הקונה... והופה, בורמזית של 4-5 מ' מישהו?

באופן כללי- להשוות זעמנים לבואות או פיתונים זו השוואה לא ריאלית. להוציא מן הכלל את הפיתונים והבואות הקטנים(מינים אילניים, צ'ילדרן וכו'), לרוב, הפיתונים והבואות עבים יותר באופן יחסי לאורכם מאשר זעמנים.

לגבי הכרכנים האלה... עניין של טעם. בכלל, רכישה של כמעט כול "נחש חדש" בארץ היא לא קנייה של פרט שהוא "בחירה פופלרית". רוב הנחשים שנחשבים הנפוצים ביותר בתחום כבר קיימים בארץ: מתכדרים, כרכני תירס, בואות, קינגים, מילקים וכדומה...("העממיים, אם אפשר לכנות אותם כך")
משם אלה כבר נחשים קצת יותר.. אקזוטיים אפשר לאמר.

אם מישהו לוקח את זה כפרוייקט ושומר על בלעדיות מסויימת... ייתכן שיהיה לו סיכוי לגרוף רווח בשנה הראשונה או השנייה... אבל אי אפשר לבנות על זה.
אלה יותר נחשים שצריך לקנות מתוך התעניינות ומשיכה לתת מין האמור.

סך הכול אני חושב שזה פרוייקט ממש מעניין, וייחודי. יש מספיק סיבות למה זה יכול להיות אטרקטיבי...
אבל זה לא מתאים לכול אחד.

בכול מקרה סתם הארה כללית אני חושב שעדיף להבא דיון פרטני לגבי הודעת מכירה לנהל בה"פ.