tzahi88rt16 באוג׳ 2009שלום אני נוסע בעוד שבועה וחצי למרכז אמריקה לחודש וחצי ואין מי שישמור לי על הנחשים (שני כרכנים) השאלה שלי היא אם אני יאכיל אותם לפני ארוחה טובה למשך החודש וחצי האלה הם ישרדו לי ואם למישהו יש רעיון לפיתרון אחר אני אשמח תודה...:]הגב
Mikey16 באוג׳ 2009הם עדיין לא בוגרים והפסקה של חודש וחצי לא תהרוג אותם, אבל עלולה לפגוע בהתפתחות. ממליץ לנסות למצוא פתרון אחר, אלא אם ממש אין ברירה.בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.ilהגב
Metazoa16 באוג׳ 2009יש בחור נחמד פה בפורום שגר באשדוד ויש לו ניסיון עם נחשים. אולי אם תביא לו את הנחשים יחד עם אוכל לתקופה שאתה נוסע הוא יוכל לשמור לך עליהם?"I want to live like animals, careless and free... I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".הגב
הגר17 באוג׳ 2009בוא נגיד שבלי אוכל הם יסתדרו, איך אתה מתכוון לפתור את בעיית המים? כי פה אין פשרות, חודש בלי מים בקיץ הישראלי, ואין נחשים...כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..הגב
tzahi88rt17 באוג׳ 2009אני אשמח אם משהו מהפורום יוכל לשמור לי על הנחשים בתקופה הזו אני גם מאשדוד זה יכול להיות מצוייןהגב