שלום לכולם.
בעיקבות פתירתו בטרם עת של חרדוני האהוב ממכת ה-impaction הארורה לפני כמה חודשים, עכשיו סוף סוף הגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות הפסקה מבעלי חיים אקזוטיים ולמכור את הציוד שנשאר לי. להלן הרשימה - אני יכול למכור את הכל יחד או בחלקים, פשוט צרו איתי קשר (פרטים בהמשך):
טרריום של Ferplast - גודל 80x35x45 + זוג מדחומים דגיטליים פשוטים במיוחד;
נורה קרמית אקזוטרה 60W (או שזה היה 80W?) כמעט חדשה + בית נורה פרפלסט;
צ'וק לנורת UV + טיימר + רפלקטור;
כלי מים קרמי גדול של אקזוטרה;
שני צמחי פלסטיק נצמדים גדולים;
מסתור גדול (סדוק מעט);
קופסא כמעט חדשה של אבקת סידן+ויטמינים;
בין 200 ל-300 תיקנים אפריקאים בגילאים בין שבוע ל-8~ חודשים.
הציוד (חוץ מהנורה הקרמית שהיא כמעט חדשה) היה בשימוש 5 חודשים בדיוק, אחרי זה הוא עמד עוד איזה 3 חודשים והעלה אבק.
אני די גמיש לגבי המחיר ואני מעדיף למכור את הכל יחד לאדם אחד. אני גר בלוד ויש לי אוטו בסופי שבוע ובערבים, אבל אם תוכלו לבוא ולאסוף את זה בעצמכם - עוד יותר טוב.
אם אתם מעוניינים, או אם יש לכם שאלות כלשהן, צרו איתי קשר:
טלפון: 054-5586008
מייל: [email protected]
מישה.
בעיקבות פתירתו בטרם עת של חרדוני האהוב ממכת ה-impaction הארורה לפני כמה חודשים, עכשיו סוף סוף הגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות הפסקה מבעלי חיים אקזוטיים ולמכור את הציוד שנשאר לי. להלן הרשימה - אני יכול למכור את הכל יחד או בחלקים, פשוט צרו איתי קשר (פרטים בהמשך):
טרריום של Ferplast - גודל 80x35x45 + זוג מדחומים דגיטליים פשוטים במיוחד;
נורה קרמית אקזוטרה 60W (או שזה היה 80W?) כמעט חדשה + בית נורה פרפלסט;
צ'וק לנורת UV + טיימר + רפלקטור;
כלי מים קרמי גדול של אקזוטרה;
שני צמחי פלסטיק נצמדים גדולים;
מסתור גדול (סדוק מעט);
קופסא כמעט חדשה של אבקת סידן+ויטמינים;
בין 200 ל-300 תיקנים אפריקאים בגילאים בין שבוע ל-8~ חודשים.
הציוד (חוץ מהנורה הקרמית שהיא כמעט חדשה) היה בשימוש 5 חודשים בדיוק, אחרי זה הוא עמד עוד איזה 3 חודשים והעלה אבק.
אני די גמיש לגבי המחיר ואני מעדיף למכור את הכל יחד לאדם אחד. אני גר בלוד ויש לי אוטו בסופי שבוע ובערבים, אבל אם תוכלו לבוא ולאסוף את זה בעצמכם - עוד יותר טוב.
אם אתם מעוניינים, או אם יש לכם שאלות כלשהן, צרו איתי קשר:
טלפון: 054-5586008
מייל: [email protected]
מישה.