אופיגל 10

1. האם ניתן לקנות את זה רק מחנות חיות?
2. מה המחיר לאבקה הנ"ל?
3. איך אני משתמש בו לנחשים?
4. האם לשתוף אחרי זה את הטרריום?
5. האם זה טוב גם לצמחים?
6. האם אני צריך לשים את האבקה רק שאני רואה קרציות כאלה?! או אפשר באופן יום יומי על מנת למנוע?

תודה לעונים

אלעד
-DR.PARROT-
האבקה הזאת בכלל לא מומלצת לשימוש אם נחשים למי שלא מכיר אותה ממש טוב האבקה יכולה לגרום למוות מהיר של הנחש אם לא נזהרים.
מחירה בסביבות ה40 שקל.
מי שמישתמש בה חשוב שלא יהיה מים בטרריום כי הנחש יכול להיכנס למים אחרי שהאבקה עליו ואז לשתות מהם.
אני לא ממליץ לך בכלל להישתמש בה.
tzurהאבקה הזאת בכלל לא מומלצת לשימוש אם נחשים למי שלא מכיר אותה ממש טוב האבקה יכולה לגרום למוות מהיר של הנחש אם לא נזהרים.
מחירה בסביבות ה40 שקל.
מי שמישתמש בה חשוב שלא יהיה מים בטרריום כי הנחש יכול להיכנס למים אחרי שהאבקה עליו ואז לשתות מהם.
אני לא ממליץ לך בכלל להישתמש בה.
מחזק ביותר את צור..
רק בשנה האחרונה קיבלתי לפחות 3 טלפונים מאנשים שהשתמשו באופיגל 10{בעצת מוכר גאון כזה או אחר מחנות חיות כזו או אחרת} על הזוחלים שלהם והרעילו להם את הצורה,הזוחלים המדוברים כמובן כבר אינם ביננו עקב השימוש באופיגל.
אני לא טוען שאי אפשר לטפל בקרדיות בהצלחה על שוחלים עם מוצר זה,פשוט הסיכוי להרעלה גדול מידי בשביל להשתמש בו {במיוחד שיש מוצרים טובים יותר בשוק}.
אם ישנה בעיות טפילים חיצונים מומלץ בחום להזמין את המוצר - Provent-a-mite (המוצר היחיד שעבר מחקרים וניסויים רבים כדי להתאים במיוחד לזוחלים,25 שנה של מחקר אם אני זוכר נכון}.

מספיק רק לקרוא מעט מהחוות דעת של מגדלים בחו"ל על המוצר בשביל לדעת שהוא הוא המוצר המושלם לנושא.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אז אני שואל את אותן השאלות לגבי המוצר Provent-a-mite :)

למה יותר מתאים האופיגל 10?
-DR.PARROT-
dr.parrotאז אני שואל את אותן השאלות לגבי המוצר Provent-a-mite :)

למה יותר מתאים האופיגל 10?
על המיכל של הProvent-a-mite יש הוראות שימוש. כמו כן גם באתר שלהם ובפורומים של זוחלים שונים .

אופיגל משמש בעיקר לצאן ועופות ומן הסתם יותר זול לקנות אותו ברשתות חקלאיות למינהן {"הגרעין" למשל} מאשר בחנות חיות.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אני משתמש באופיגל 10 כטיפול מונע.
כל כלוב שאני מנקה, אני מפזר מעט מאד אבקה לפני שאני שם את המצע.
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
נראה לי למרות שלא חווית בעיות איתם (ושאני לא אפתח פה בטעות)
אולי אני אלך בכל זאת על הProvent-a-mite, יותר בטוח :)
-DR.PARROT-
לך על זה.
אני לא מכיר את החומר, אך לפי מה שיובל כותב, כנראה שזה חומר הרבה יותר מתאים.
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
זה שני סוגים שונים האופיגל זאת אבקה לשימוש וטרינרי בלבד...(או לכאלה שממש יודעים איך להיתעסק)
וה-הProvent-a-mite יותר טבעי ולא מסוכן...