IDAN HAKIMכאשר כל הזחלים נמצאים בכלי ביחד ולא מופרדים,האם הם יכולים להתגלם.
ואם לא אז מדוע.
הזחלים מתגלמים אבל הזחלים אוכלים את הגולם, לאומת זחלי הקמח הקטנים הגדולים הם קניבלים ויוכלו כל זחל שלא זז או גודלם. איך אתה מגלים אותם? כך קופסאות תעשה חורים למעלה ושם בכל כלי זחל, את הזחלים אתה בוחר כך:
הזחלים שרוצים להתגלם עולים מעל המצה ונמצאים בדפנות, כך משימה את הכי גדולים ושם כל אחד בכלי אחד.
אחרי כמה ימים עד שבוע הזחל ישכב על צד הגוף בצורת עיגול אסור להפריע לו, אחרי עוד כמה ימים עד שבוע הזחל יתגלם הגולם יהיה חיפושית אחרי שבוע שבועיים בארך, את החיפושיות אתה שם בכלי עם סובין חדש שיבולת שועל וממש קצת גזר, אחרי כמה זמן את תיראה זחלים ממש קטנים וזה אומר שצריך להעביר את החיפושיות לכלי אחר ולהתחיל להרבות עוד פעם.
זה פעם שנייה שכתבתי את כל זה הראשון בטעות נימחק לי 😈
בהצלחה.
אחי תודה על ההסבר ועל הטרחה שלך,אבל אני יודע את כל זה ויש אצלי ריבוי מטורף שלהם ואני אפילו מוכר.
אבל בכל זאת תודה :wink:
רק רציתי לשאול אם הזחלים מתגלמים שהם נמצאים כולם ביחד.
כי חבר שלי אמר לי משו שהם מפרישים איזה חומר שגורם להם לא להתגלם שהם כולם ביחד.
זה נכון או שסתם שטויות.?
כי לא יצא לי לראות אף פעם גולם או גולם אכול בכלי.
לא שמתי על דבר כזה שהם מפרישים, אבל ידוע לי שהם פיתחו איזה משהו שגורם להם לא להידגלם מהר אלא ממש בשלב מאוחר.
אני האמת עכשיו יצאו לי חיפושיות חדשות בישביל ריבוי חדש.
A
anolis
החבר שלך צודק ומאוד, זחלי הקמח הגדולים מפרישים חומר מחלקן האחורי כדי לא להיתגלם כל עוד יש תנועה של זחלי קמח אחרים לידם. או איתם בתוך הכלי אז כמו שאמרו לך מעליי, מה שאתה צריך לעשות זה לחפש את הזחלים הכי גדולים. ולהכניס אותם לתוך כוס חד פעמית, או קופסאות רטבים קטנה .אחרי כמה ימים עד שבוע הזחל יבין שהוא לבד והשאר הזחלים לא בסביבה שלו, ואז הוא ישנה את הצורה שלו למספר 9 .וכמה ימים אחרי זה הוא יתגלם, שבוע וחצי עד שבועיים הגולם יסיים את התהליך ויהפוך לחיפושית, שאותה אתה שם בכלי של כתר או כמעט כל כלי מאורר היטב יחד עם עוד 20 עד 25 חיפושיות . ורצוי מאוד לעשות כמה תרביות של חיפושיות, ביגלל שעים תרבית אחת נהרסת שהיו עוד כמה ליתר ביטחון.