ריבוי חולדות

אני רוצה להתחיל להרבות חולדות לצורך האכלת הבואה שלי...

עכשיו הטמפ בבית עומדת על 28-30 בצהריים ובלילה בערך 27-28
האם זה מתאים ?

איזה כלוב מומלץ לשים אותם באיזה גודל?
אוכל מומלץ?
וכמה זמן נמשך הריון של חולדה?
חתימתך נמחקה, אנא בחר חתימה פחות פרובוקטיבית
/forums/topic/11926
אני מגדל גם לצורך הבואה, יש לי זכר אחד ו4 נקבות כל כמה ימים יש המלטה, הכי חשוב לא לאפריעה להם רק לתת אוכל מים ולאוצי גורים מתים וגורים שניגמלו.
הם מיתרבים בכמויות שאי אפשר לעצור וזה בידיוק מה שצריך.....
בהצלחה.
הטמפרטורה סבירה?
או שזה חם מדי?
סביר.
שלי במירפסת והם בטמפרטורה של בחוץ אם זה 40 מעלות ואם זה 20, לא מת לי אף פעם חולדה.
תעשה כמוני, כלוב ריבוי וכלוב של הגמולים זה מה שיש אצלי והכל עובד.
זה תקף גם כלפי עכברים?
אפשרי לגדל אותם בחוץ בחורץ ובקיץ?
עכברים אני לא מגדל, אבל הגידול דומה חוץ מזה שהחולדות מיתרבות טוב בקיץ יותר מעכברים ועכברים מתרבים בחורף יותר מחולדות. (או שזה אפוך אני לא זוכר).
ניראה לי שכן אני קימעת בתוח.
בואהעכברים אני לא מגדל, אבל הגידול דומה חוץ מזה שהחולדות מיתרבות טוב בקיץ יותר מעכברים ועכברים מתרבים בחורף יותר מחולדות. (או שזה אפוך אני לא זוכר).
ניראה לי שכן אני קימעת בתוח.

גידול של עכברים דומה רק בזה שגם הם מכרסמים עם זנב שחיים על ארבע באקווריום. מעבר לזה. תזונה שונה .תנאים שונים.
הם בהחלט מתרבים פחות בקיץ, אבל אין להם בעיה כל עוד תתקע להם מאורר מעל הכלוב. זה הכל עניין של הישרדות, בחורף הם פשוט פעילים יותר זמן מהיום ויותר נוח להשיג אוכל. וקצת קשה להסביר להם שהם לא צריכים לחפש אוכל כי אתה מביא להם. (גנים, לך תבין).
בואהסביר.
שלי במירפסת והם בטמפרטורה של בחוץ אם זה 40 מעלות ואם זה 20, לא מת לי אף פעם חולדה.
תעשה כמוני, כלוב ריבוי וכלוב של הגמולים זה מה שיש אצלי והכל עובד.
אני שואל כי יש לי כלוב עם עכברים בחוץ במקום מוצל ועכשיו בקיץ הם פשוט לא מתרבים, אני לפעמים תופס אותם מזדוגים אבל חודשים עוברים וכלום כניראה שבאמת חם להם.
אני לא יודע מאיפה אתה בארץ וכמה מעלות יש לך שם
אבל אצלי פה בנתניה רוב היום עכשיו יש בין30-32 מעלות אני מקווה שזה לא יפריעה לחולדות כמו לעכברים....