דייגו הטגו אוכל!!

היום נתתי לו קצת שניצל עם בשר טחון והוא ממש נהנה מכל ביס!
ליפני יומיים נתתי לו ולדה אבל שחכתי לצלם מרוב התרגשות חח, יש ולדה מוחנה אבל הוא יקבל אותה מחר או עוד יומיים שלא יתפוצץ......
הוא גדל לפי דעתי באיזה כמה סמ' ואני ממש שם לב לזה שאני מחזיק אותו והוא כולה שבוע אצלי זה הגיוני או שאני מדמיין?
והיום שפיץ הבואה אוכל אז אני יצלם ויביא תמונות או שאני יעשה סרטון בפעם הראשונה....
תמונות:

איזה מתוק! הוא ממש נראה כמו ילד קטן שנתנו לו לאכול ארטיק בפעם הראשונה... 😄 יש לו מין חיוך מקסים...!
עמית ברמק
האלבום שלי-
איפה האמא של הוולדה שאתה מחזיק אותה כך לבד בלי אוכל ומרשה לעצמך להתעלל בה ככה יום יומיים ?!
.yonatan.Mאיפה האמא של הוולדה שאתה מחזיק אותה כך לבד בלי אוכל ומרשה לעצמך להתעלל בה ככה יום יומיים ?!
האמא בכלוב שלה והולדה במקפי.
ואני מבקש מימך אחי דבר בכבוד כי אם אתה אומר מרשה לעצמך להתעלל ואתה לא יודע מה קורה אז תישאל יפה איפה האמא של הולדה.
בואה כבר הגבתי לך בשרשור האחר אז אני לא אגיב שוב פה :)
אתה יכול לצלם את הטרריום בבקשה? מעניין אותי באיזה גודל הוא והאיבזור שלו

אכן טגו מקסים
תודה לכולם.
saphistoבואה כבר הגבתי לך בשרשור האחר אז אני לא אגיב שוב פה :)
אתה יכול לצלם את הטרריום בבקשה? מעניין אותי באיזה גודל הוא והאיבזור שלו

אכן טגו מקסים
הטרריום הוא אקווריום מטר שאוסב לטרריום, עוד כמה חודשים הוא עובר להיות משוחרר בחדר ואם לא יסתדר אז אני יביא לו טרריום של 2 מטר על מטר על מטר או יותר נכון אני יעשה לו כלוב בגודל כזה.
איזה טגו שמנמן וחמוד:) הוא כבר היתנשל אצלך? אגב תצלם סירטון שלו.
תודה אחי.
הבאתי אותו בנשל והוא כל פעם משיל אזור אחר, עכשיו נישאר לו רק הראש וזה לאט לאט יוצאה לו, אני עשיתי לו אמבטיה וזה אוזר לו.
חמוד הטאגו הזה :D

הוא נראה שמח מאוד מעניין למה דיברו איתך על זה שזה קשה לגדל אותו לא מזמן .

נראה שהוא בסדר גמור :D !
gandalf
אגב ניראה לי במקום דייגו ,אתה צריך לקרוא לו צאבי'. כי הוא שמנמן וחמוד כזה:)