שאלה למי שיכול לעזור בגנטיקה

יש לי כרכן אלבינו ואני רוצה כבר שנה הבאה שיהיה מוכן לזווג אותו
אני רוצה ליקנות לכרכן נקבה שיוכל להיתרבות איתה אל איזה מופע אתם יכולים להמליץ בישביל שיצא צאצאיים אם מופע יפה
זה תלוי בכיוון...
עם אלבינו ניתן ליצור מופעים הזורמים לכיוון הלבן, על ידי שילוב עם אנריטריסטי או סנו
עם כרמל ניתן ליצור באטר... שזה גווני צהוב
עם רדבלאד ניתן ליצור פייר- שהם אדומים\כתומים עזים...
הכי נפוץ בארץ הוא האנריטריסטי, ומחירו סביר... וסנו זה פרוייקט חביב למי שאוהב את המופע
http://1.bp.blogspot.com/_YIegtYV_en8/SCWJ3V7cRZI/AAAAAAAAAcs/YG74CKsXMdQ/s320/fire+cornsnake+motley.jpg

דוגמא חביבה מאוד לפייר מוטלי.

http://bcsnakes.com/SnowMale.JPG

סנו...

ובאטר:

http://www.suncoastherps.com/animals/corns/buttercorn.jpg

יש גם גנים נוספים שאפשר לעבוד איתם אך אלה עוד יותר נדירים... אני לא מאמין שיהיו צ'רקואל, אולטרה, לבאנדר וכדומה בזמן המאוד קרוב למכירה.
אבל תמיד יש הפתעות
אולטרה עד כמה שאני יודע, אין. התגנבה שמועה לאוזניי שקיימים, אך לא זמינים לרכישה.
על כול פנים, זו לא ממש אופציה ריאלית. הצעתי את המופעים הפרקטיים שהסבירות להשיגם היא סבירה...
אולטרה גם מבחינת מחיר וגם מבחינת זמינות, זו לא אופציה מאוד זמינה
SerpentStaffאולטרה עד כמה שאני יודע, אין. התגנבה שמועה לאוזניי שקיימים, אך לא זמינים לרכישה.
על כול פנים, זו לא ממש אופציה ריאלית. הצעתי את המופעים הפרקטיים שהסבירות להשיגם היא סבירה...
אולטרה גם מבחינת מחיר וגם מבחינת זמינות, זו לא אופציה מאוד זמינה
מחזק, רצוי להשאר עם מטרות שאפשריות וזמינות...

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אם אנחנו מדברים כרגע על אופציה ריאליט-אז עם זכר רגיל/אלבינו (לא בעל תכונות גנטיות נוספות)אין יותר מידי מה לעשות, כי השאלה מקורית הייתה על
michal ליקנות לכרכן נקבה שיוכל להיתרבות איתה אל איזה מופע אתם יכולים להמליץ בישביל שיצא צאצאיים אם מופע יפה
.
במקרה של נקבה נורמל לא הטרו לאלבינו כולם יצאו נורמל, הטרו-חצי נורמל וחצי אלבינו, אלבינו-כולם אלבינו.ואולטרה לא זמין רכישה(נכון לכרגע) ואף אחד לא יצווג אולטרה נקבה עם זכר "זר" "רק אלבינו".
הנחשים שלי :
כרכני תירס (שונים)
קינגים (שונים)
מילקים (שונים)
פיתונים מתכדררים
הכוונה בתגובה שלי [ואני מאמין שגם בשל אורן] לפרקטיות מבחינת השגת הבן זוג,זהו.
יש רצוי וייש מצוי,מה לעשות...

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
linaאם אנחנו מדברים כרגע על אופציה ריאליט-אז עם זכר רגיל/אלבינו (לא בעל תכונות גנטיות נוספות)אין יותר מידי מה לעשות, כי השאלה מקורית הייתה על
michal ליקנות לכרכן נקבה שיוכל להיתרבות איתה אל איזה מופע אתם יכולים להמליץ בישביל שיצא צאצאיים אם מופע יפה
.
במקרה של נקבה נורמל לא הטרו לאלבינו כולם יצאו נורמל, הטרו-חצי נורמל וחצי אלבינו, אלבינו-כולם אלבינו.ואולטרה לא זמין רכישה(נכון לכרגע) ואף אחד לא יצווג אולטרה נקבה עם זכר "זר" "רק אלבינו".

זיווג בין אולטרה לאלבינו דווקא יוצר(בזיווג ראשון, לא דור שני) מופע מאוד נחשק יחסית ושמו אולטרה-מל.
גן האמלניזם והאולטרה קו דומיננטיים זה לזה. :)
SerpentStaff
linaאם אנחנו מדברים כרגע על אופציה ריאליט-אז עם זכר רגיל/אלבינו (לא בעל תכונות גנטיות נוספות)אין יותר מידי מה לעשות, כי השאלה מקורית הייתה על
.

זיווג בין אולטרה לאלבינו דווקא יוצר(בזיווג ראשון, לא דור שני) מופע מאוד נחשק יחסית ושמו אולטרה-מל.
גן האמלניזם והאולטרה קו דומיננטיים זה לזה. :)
ידוע לי 😄 , אבל דיברנו על אופציה ריאליט :wink: :)
הנחשים שלי :
כרכני תירס (שונים)
קינגים (שונים)
מילקים (שונים)
פיתונים מתכדררים
לינה- רשמת "אף אחד לא יזווג אולטרה מול אלבינו"- בפועל, זה הזיווג הכי לוגי והכי נפוץ למופע זה ועל כן לא הסכמתי עם ההצהרה שלך והסברתי למה.
את גם חוזרת על טענה שהיא לא נכונה, זה ממש לא נכון שלא צריך למזג בין "סתם אלבינו" למופעים יותר מורכבים, הגן הנ"ל גם אם הוא נפוץ, תורם רבות ליצירת מופעים מאוד יקרים.
אם גישתך היא לייצר כמה שיותר בלאדרדים בלבד אז סבבה- זווגי בלאדרדים יחד. מי שרוצה ליצור מופעים יותר מתקדמים, אין לו כול ברירה אלא למזג בין תכונות שחלקן הן גם נפוצות יותר.
אז זה ממש לא "חבל". בטווח הארוך ליצור מופעים מתקדמים יותר זה מאוד חביב- עניין של בחירה
בין ריאלי או לא ריאלי אני מלכתחילה רשמתי שזו לא אופציה ריאלית.

אני סוגר את השרשור כי זה סובב סחור סחור

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.