מזון לבייביס מנומרות

שלום לכולם,
מלבד העובדה שצריך לתת לשממית מזון מאובק בקלציום, באיזה מזון בדיוק כדאי להאכיל שממית מנומרת בת יומה?

אייל
אייל

מנומרות או לא להיות
זחלי קמח צעירים, ונימפות של צרצרים, או נימפות של אפריקאים, או ניצמדים.
גם בשרשור של הטלות ובקיעות כתבתי לך, אל תאכיל אותה עדיין, בזמן בקיעה הן ניזונות משאריות החלבון בביצה, אחרי שהיא משילה בפעם הראשונה ומטילה צואה( תהליך של כ4 ימים) תתחיל להאכיל אותה.
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

יכול להיות שלבייביס אין תיאבון שבוע וחצי אחרי בקיעה?
מה אני יכול לעשות עם זה?

נתתי לה נצמדים צעירים מאוד וזחלי קמח צעירים (שלאט לאט הולכים וגדלים מבלי שנאכלו)
אייל

מנומרות או לא להיות
יש לי 3 בייביס מנומרות ועושה רושם שגם לאחר ההשלה שלהם (שאגב לא כולם אכלו את ההשלה) אין להם תיאבון.

מה ניתן לעשות.

חוץ מזה, פיתחתי רעיון לשתיה עבור בייביס.
לקחתי צמר גפן ספוג מיים פיזרתי עליו קלציום ועושה רושם שהקטנות אוהבות את זה. כך לפחות אני יודע שהן שותות וגם מקבלות כמות של קלציום.

אני עדיין תקוע לגבי האכילה שלהן.
אייל

מנומרות או לא להיות
בנוגע למים, אתה יכול לקחת כלי שטוח וקטן (מכסה של גרבר או קופסת פילם) ולשים בה כמה טיפות מים.

בנוגע לאוכל:

אתה מחמם את השממיות? באיזה אמצעי חימום? מה הטמפרטורה?
אתה נותן את האוכל במשך היום או הלילה?
אתה משאיר את האוכל עם השממיות לאורך זמן?

אם רק אחת לא הייתה אוכלת אז אולי משהוא לא תקין איתה אבל כשכולן לא אוכלות, מדובר במשהוא סביבתי או בתנאי אחזקה לא נכונים.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
אמת שהן לא "מחוממות" באמצעי מיוחד. אולי פשוט אכניס את הקופסא שלהן לטרריום עם הבוגרות (תחת הפרדה כמובן)
לגבי האוכל - הוא איתן תמיד.
הבעיה עם האוכל היא כזו:
כניתי להן זחלי קמח קטנים, אלא שהן גדלים בקצב מהיאר יחסית, והחשש שהם לא יתאימו לבייביס.

אתם מכירים מצב שבייביס תאכל גולם של זחל קמח קטן???
אייל

מנומרות או לא להיות
לך לקנות כמה צרצרים קטנים.
אם גם את זה הן לא יאכלו, יש פה בעיה סביבתית.
ממליץ גם למדוד טמפרטורה איפה שהן נמצאות ולחמם אותן קצת במידת הצורך (בגלל שהן בייביז, לאופרד בוגרות יכולות לחיות מצוין בקיץ הישראלי בלי חימום).
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp