זיווג חמוסים

שלום לכולם
רציתי לדעת אם אני לוקח זוג חמוסים גורים שהם אחים,אם אני ירצה לזווג אותם שהם יגדלו תיהיה עם זה איזה בעיה.....
הכוונה שלא יהיו גורים עם פגמים וכו' ואם בכלל מותר לזווג בין אחים או שעדיף זכר ונקבה מהורים שונים.
תודה מראש :wink:
הנחשים שלי
https://picasaweb.google.com/108827203561826704872/nfgfCF?authkey=Gv1sRgCPvu8bn29Pm2vQE
shiranשלום לכולם
רציתי לדעת אם אני לוקח זוג חמוסים גורים שהם אחים,אם אני ירצה לזווג אותם שהם יגדלו תיהיה עם זה איזה בעיה.....
הכוונה שלא יהיו גורים עם פגמים וכו' ואם בכלל מותר לזווג בין אחים או שעדיף זכר ונקבה מהורים שונים.
כמובן שעדיף שלא יהיו אחים.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
youval osman
shiranשלום לכולם

אבל אם הם יהיו אחים מה יכולות להיות ההשלכות של הזיווג ביינהם על הגוריים
תודה...... :wink:
הנחשים שלי
https://picasaweb.google.com/108827203561826704872/nfgfCF?authkey=Gv1sRgCPvu8bn29Pm2vQE
shiran
youval osman
shiranשלום לכולם

אבל אם הם יהיו אחים מה יכולות להיות ההשלכות של הזיווג ביינהם על הגוריים
תודה...... :wink:
לא מחייב שיהיו...אבל-החל מגורים פגומים עד כאלו שלא ישרדו מעבר לשעה אחרי ההמלטה\יוולדו מתים..
מיותר,וכמו בכל בע"ח -כמובן שלא כדאי לזווג בין אחים וכו'..
יש גם דוגמאות אנושיות-רחובות שלמים של אנשים חרשים למשל כתוצאה מInbreeding.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...