מחיר הוגן
אבל קינגים רגילים עולים אצל מגדל כ-200-300 שקל
ובחנויות יכולים לעלות בין 200-400 שקל
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
Fr0ggeRאתה יכול לכתוב כאן באיזה חנויות בדיוק נותנים מחירים כאלה??בית החיות אם אתה מכיר......
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
ואם אתה מצליח להגיע לאיזור יבנה אתה יכול למצוא מגדל מתאים

הכרכן תירס בייבי שקניתי במצב מצויין, ללא שום קרציות או קרדיות, מאוד פעיל ובריא.
350 ש"ח- סוג של שחיטה, אבל עשו לי אחלה מחיר על הציוד.
סך הכול סבבה.
שוב מעט פחות...
Nightfallזה ממש תלוי, יש חנות בפתח תקווה שממש משקיעים בנחשים. הם מגדלים ומרבים אותם בבית.איפה החנות הזאת נמצאת? אני מפ"ת אולי אני יבקר שם ואולי יקנה אם יש להם משהו טוב להציע
הכרכן תירס בייבי שקניתי במצב מצויין, ללא שום קרציות או קרדיות, מאוד פעיל ובריא.
350 ש"ח- סוג של שחיטה, אבל עשו לי אחלה מחיר על הציוד.
סך הכול סבבה.