מחיר הוגן

מה לדעתכם הוא מחיר הוגן לקינג קליפורניה בן כמה שבועות?
קודם כל תלויי איזה מופע........הקינג.......אם זה מופע מיוחד אז זה מעלה את הערך.....

אבל קינגים רגילים עולים אצל מגדל כ-200-300 שקל
ובחנויות יכולים לעלות בין 200-400 שקל

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אתה יכול לכתוב כאן באיזה חנויות בדיוק נותנים מחירים כאלה??
לא לקנות מחנויות!
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
Fr0ggeRאתה יכול לכתוב כאן באיזה חנויות בדיוק נותנים מחירים כאלה??
בית החיות אם אתה מכיר......

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

איפה נמצא "בית החיות"?
פנה אליי לפרטי[ b]Fr0ggeR[/b]
בסדר תודה כבר מצאתי את זה.
טוב אני רק אגיד שוב!!! שלא מומלץ כלל מחנות...
מצאתי מדריך טוב באינטרנט ועכשיו אני יכול להבדיל בין נחש בריא לחולה בחנויות למשל למשש אותו ולהרגיש עצמות ולראות אותו אוכל ולהסתכל על הקשקשים שלו וכאלה אז נראה לי שאני יכול לקנות בחנויות חוץ מזה אני לא מוצא מגדל טוב באזור שלי. (ירושלים)
המדריך לא נותן לך כלל מידע מתאים אני יודע בדיוק על מה אני מדבר...אבל טוב תשמע אני אזהרתי
ואם אתה מצליח להגיע לאיזור יבנה אתה יכול למצוא מגדל מתאים
באזור ירושליים......אם אתה קונה מחנות טובה עם שם טוב.....שאתה מכיר.......אין סיבה שלא תקבל נחש בריא.......הכי חשוב שתבדוק זה אייך הוא נראה מבחינה חיצונית......אם אין לו טפילים או בליטות מוזרות או פציעות על העור.........ולהגיד למוכר שאתה רוצה לראות את הנחש אוכל....אם לא באותו יום אז שיקבע לך יום שהוא מאכיל אותו ותבדוק שהוא באמת אוכל......

תיאור Alt חסר

זה ממש תלוי, יש חנות בפתח תקווה שממש משקיעים בנחשים. הם מגדלים ומרבים אותם בבית.
הכרכן תירס בייבי שקניתי במצב מצויין, ללא שום קרציות או קרדיות, מאוד פעיל ובריא.
350 ש"ח- סוג של שחיטה, אבל עשו לי אחלה מחיר על הציוד.
סך הכול סבבה.
זה לא ממש נקרע חנות לפי התיאור זה ריבוי ביתי ורמה טובה אבל הגדולים שבחנויות הזוחלים "הזוחלות" אני חייב לציין ממש לא מומלצות תנסו אם אתם רוצים אני מניסיון אמרתי את שלי למען האמת קינגים מעט פחות רגישים לטפילים מסוגיםם פניימים הנפוצים אצל פיתונים...

שוב מעט פחות...
Nightfallזה ממש תלוי, יש חנות בפתח תקווה שממש משקיעים בנחשים. הם מגדלים ומרבים אותם בבית.
הכרכן תירס בייבי שקניתי במצב מצויין, ללא שום קרציות או קרדיות, מאוד פעיל ובריא.
350 ש"ח- סוג של שחיטה, אבל עשו לי אחלה מחיר על הציוד.
סך הכול סבבה.
איפה החנות הזאת נמצאת? אני מפ"ת אולי אני יבקר שם ואולי יקנה אם יש להם משהו טוב להציע
300 שקל סבבה אחי אני יכול למצוא לך אם אתה מחפש ;)