בקשר לקניית כרכן תירס שיתחילו להיות הטלות

אוקי,
אני רוצה לקנות כרכן\קינג וחבר שמבין בתכום אמר לי כי עדיף לי לקנות נחש בוגר יחסית ולא בייבי
כי למתחיל טוב שכבר במגדלים הרגילו אותו לאכול טוב והוא עבר מספיק האכלות והרגילו אותו לגדילה בכלל ולכל הדברים ואחי בדילמה עכשיו עם לקנות בייבי או בוגר
האם מה שהוא אמר לי נכון?
מה אתם חושבים על זה?
עניין של טעם,
בגדול... גם בייבי אפשר לרכוש ללא בעיות ממגדל מוכר ואמין.
אם יש חשש, אז עדיף ללכת על פרט בוגר יותר.
אני אישית נהנה לאין ערוך יותר מלגדל פרטים צעירים כמה שיותר וללוות אותם לאורך חייהם
אני מעדיף לגדל מגיל קטן......אבל אמרו לי שזה סיכון ועם היה לי תקציב גם הייתי מביא כרכן אדום דם הכרכן הכי יפה שיש!!!
Bloodred...
טוב, נו, עניין של טעם וריח.
דווקא אני לא נפלתי מהפרטים שנמצאים בארץ... הליינים האדומים-כהים לצערי עדיין נחלתם בחו"ל.

על כול פנים הסיכון הוא הרבה פחות מהותי ממה שציירו בפנייך. כול עוד הנחש בא מבית טוב, לא צריכה להיות בעיה.
כן נכון גמאני מאוד מעדיף את הכהים לדוגמא כמו שהיה לאחד פה בפורום שמת לו :\

טוב אני ניראה לי ייקח או כרכן אלבינו או קינג סנייק (הבעיה בצבעים שאני לא אוהב הנחש עצמו יפייפה אבל הצבעים שלו משעממים ומעפנים כאלה לאדע להסביר את זה שחור לבן פשוט כזה אני לא אוהב) אבל לא ראיתי במציאות לא כרכן ולא קינגסנייק אז לדעתי אני צריך ללכת למקום בוא אני יראה את שנייהם ואני יבחר
מייקי גר פה 5 דקות הליכה מהבית שלי אבל הוא מגדל רק כרכנים ואני לא רוצה להצתער על זה שלקחתי כרכן ולא קינג בלי לראות את שנייהם יש פה עוד אחד בפורום שהוא חבר שלי ואני בדיוק במצב שלו וכניראה ששניינו נלך ללינה או שניקבע איתה פה והיא תביא 2 אפשרויות גם קינג וגם כרכן
למה שלא תיקח איזה מילק יפה<?

הצבעים שלהם לא משעממים בכלל והם דפקא אחלה נחשים למתחילים :D
אין תקציב עם היה לי בכלל הייתי לוקח בואה
שהיא מדהימה בעייניי