איזה גודל טרריום סופי צריך כח סוואנה בוגר?
תודה.
תודה.

בואההבעיה זה שאם אני מביא את הכח אז אני מוכר את הבואה (עניין כספי) ואני לא יודע אם כדי כי הבואה שלי ממש מדהים על הידיים וגם כללי הוא לא מסרב לאכול אף פעם (גם הסוואנה חח) הוא אף פעם לא תקף ולא נשך ואפילו לא נשף.עזוב שווה, זאת ליגה אחרת, טיפול בבואה, זה אפילו לא תחזוקה של שממית מנומרת, ישר לקפוץ לרמה של כוח סוואנה לא נראה לי מתאים בשלב זה.
מה אתה אומר זה שווה למקור את הבואה ולהביא סוואנה? (יש לי הרבה זמן להשקיע בוא).

בואהקימעת עשיתי טעות לימקור אותו מזל שלא מכרתי את הבואה!......כנ"ל 😄
וסתם בכללי לאללה שאמרו לגדל שממיות אז יש לי מנומרת וליפני חודש רחשתי איגואנה חמודה מאוד.
קיצר כמו שההורים שלי אמרים לי שיהיה לי בית אני יביא מה שבה לי חחח

nirgerכמו כן לא הייתי הולך על טרריום זכוכית הוא ישבור אותו רוב הסיכוייםאולי הכח סוואנה יכול לנפץ זכוכית עם הזנב, יש לו הצלפת זנב חזקה.
nirgerבואה הוא גם נחש לא קטן אבל המזג שלו לא מתקרב לבואה הוא נורא עצבני ורעב, בואה לא יראה בך אוכל כי הוא לא מסוגל לבלוע אותך אבל זאת לא בעייה לסוונה. ומטר זה במקרה הטוב... כמו כן לא הייתי הולך על טרריום זכוכית הוא ישבור אותו רוב הסיכויים תעשה כמו שעושים לאיגואנה, אם יש חצר תעשה חלקה תשים חומה(עץ,בטון) שער עם מנעול ,ושם תשים בית קטן שזה יהיה מחבוא בקיץ לא צריך חימום ולא UV ובחורף תתקין מנורות UV במחבוא וחימום. כך בחשבון שלאיגואנה עושים טרריום יותר ארוך ממנה פי 2 וברוחב שלה (מינימום) וסוונה הרבה יותר פעיל. חוץ מיזה טיפול בנחש לדעתי יותר קל מבלטאה מכיוון שלטאה זקוקה להאכלות דחופות יותר+סידן+ויטמינים ולחלק מהן(ולסוונה) זקוקות לUV+ספוט חימום.צר לי ניר, אבל לא, מגדלים רבים מאכלסים כוח סוואנה בטרריום, הכל תלוי בעובי הזכוכית, כמו כן, טרריום במידות שציינתי בהחלט יספיקו לבוגר.(180*90*90)
תתחיל עם חרדון מזוקן ותראה עם אתה מסתדר.
נ.ב
אם אין לך גינה הייתי מוותר כבר אכשיו.
בהצלחה :D